24.Bölüm

1.2K 98 16
                                    

Jiminin bakış açısından ;

Alana geldiğimizde motordan inip rahat hareketlerimi takınmaya devam etmiştim. Eğer Hera burayı sevmiş ve burada kalmak istiyorsa onu özgür bırakacaktım. Yok zorla tutuluyorsa , burada herkese cehennem yaşatacağımdan adım gibi emindim.

V"Kafamı patlatan velet hanginiz lan !"diye hırlamıştı . Komik şey seni ...

"Hyung Siyah giyinenlerden başka kimse yok burda ."dedi.

"Hera , o burda ."deyip inancımı dile getirmiştim.

Pembe Hera "Jimin ben bir bataklık insanıyım biliyorsun , bu yüzden sana yardım edemem ."deyip beni yanlız bırakmıştı . Pembe çiyan zaten sana güvenmemem gerektiğini anlamalıydım.

"Tamam . Siktir olup gidebilirsin o zaman ."deyip gözlerimi Aleksin gözlerine kenetledim.

Yanına gidip lanet olasıca uzun boyuna gözlerimi dikip konuştum "Benim kızım , nerde Alex ?"deyip onun benim olduğuna inandırmaya niyetlendim."Küçük Jiminin kızı mı ? Öyle bir şey görmedim ben ama tanıştırmak istediğim bir kız var , benim sadece benim olan "deyip sinir katsayımı arttırmıştı .

Hera sürüklenip önüme atılınca bizimkiler şaşırıp uğuldamaya başlamışlardı . Siktir bu kıza ne yapmışlardı böyle . Gözleri mosmor , üstü kirli ve bir sürtük gibi görünüyordu ama kendinde değildi ağlıyordu ve gözleri sanki deli gibi dönüyordu .

V"Heraaaa !"diye bağırıp yanına koşmak isteyince yüzüne doğrulan namludan tırsıp geri geri yürümeye başlamıştı.

"Bir anlaşma yapacağız Küçük Jimin ."

Jimin "Sikerim ağzını alex !"diye kükredim piçe .

" Bizim esmer şuan kendinde sadece bedeni ve mimikleri felç . Ona bak ve onu al yanına tabi yapabilirsen ."deyip kahkaha atmıştı .

"O hep benim yanımdaydı Alex bunu anla ve ver kızı !"diye kükredim.

"Dünya kolay değil Jimincik . Yaptığın işlerin çok büyük şeyler olduğunu düşünüyorsun ama öle değiller . Benim ona yaptıklarım daha büyük şeyler daha vahşice ."deyip bana geçmişi hatırlatıp bir zamanlar onunla yaptığım aynı işkenceleri aklıma sokmuştu.

"Tamam kızı ver !"dedim.

"Gelde al o zaman ."deyip kenara çekildi . Üstümüze tutulan silahlar üzerine belimden kendi silahımı çıkardım. Bizimkiler bana şaşkınca baksa da bugün Herayı bataklığa götürecektim lanet olsun istemese de zorla yapacaktım bunu.

Heranın bakış açısından ;

Duyduğum sesleri anlıyordum ama lanet olası yerde sadece ağlıyordum. Gözlerim bir an Kooka takıldı . Yere eğilip bana dikkatlice bakıyordu . Gözyaşlarından başka bir şey yapamayan bedenim ağzını oynatmasıyla sanki umutla dolmuştu . Kelimeleri yavaş yavaş söyleyip anlamamı sağlıyordu "Kaçırıldın değil mi?"diye ağzını oynattığında göz kapaklarımı bir kez kırptım. Okeyleyip tekrar ağzını oynattı "Kurtaracak seni "deyip Jimine baktı . Gözlerimi iki kere kapatıp bunun olumsuz olduğunu belli ettikten sonra hıçkırıklara boğuldum.

Oteki Hera eğilip saçlarımı yüzümden çekip "Alex ne yaptınız bu kıza "deyip alayla güldü. Daha sonra yüzü ciddi bir hal aldıktan sonra fısıldadı."Sana iğne yapacağım sakın sesini çıkarma rol yapmaya devam et ve zamanı geldiğinde Jimine koş ."deyip gözlerimin şaşkınlıkla açılmasını sağlamıştı ."Unutma zamanı gelince yoksa hepimiz ölürüz burda ."deyip eski alaycı sırıtmasını takıp bedenimi kaldırıp bedenine yasladı . Koluma yediğim iğneyle vücudum kasılıp hareket etme isteği doğursada "Seni atacağım ve eskisi gibi davran , bu ilk ve son iyiliğim ."dedikten sonra yere yığdı beni . Lanet sürtük kolum acıdı ..

Hadi ama şu silahları indirin de bir an önce koşayım diye düşünürken gözlerim Jimine takıldı . Ağlamam durmuştu çünkü umut gözyaşlarımın daha da akmasını istemiyordu . Beni kucaklamıştı . Bana çaresizce baktığında gülme isteğime engel olamayıp tebessüm etmemle kaşları şaşkınlıkla kalktı . Bunu fark ettiğim de daha fazla dayanamadım ve ayağa kalktım. Alex şaşkınlık içerisinde beni izlerken bir hamle yapıp yanıma yürümesini engelleyip Jiminin önüne koştum.

"E esmer ama sen ."deyip şaşkınlıkla gözlerimin içerisine baktı , gördü ve çıktı sonra sinirli bir hale bürünüp küfür etti.

"Bir kere Alex , bir kere beni bırakamaz mısın ?"deyip umutla gözlerine baktım. Ben birkere onun isteğini yerine getirip bakir dudaklarımı ona teslim etmiştim herne kadar Jimin sansamda . "Başladık bir kere esmer , bırakmam ."deyip sinirle solumuştu." Sen başlangıcımın içine ettin , lanet olasıca hayatta bırakta istediğim gibi yaşayayım !"diye bağırdım. "Olmaz , bırakmam ."deyip gözlerini kaçırdı . Benden hoşlanıyor muydu bu deli?

"Sana söz veriyorum en iyi dostun olurum ben kin tutan biri değilim ."deyip yanına yaklaştım ."Böle bir karizmayla kalbimi fet edemedin ama dostluk iç güdümü fet ettin alex ."deyip aşağıdan gözlerinin içinebaktım. "Söz ver esmer , seni her çağırdığımda yanımda biteceksin ."deyip tebessüm etti . "Bana bunlarla gel kaslı ."deyip sarıldım. Bedenimi sıkan elleri beni bırakmak istemiyordu . Bir hoşlantıydı bunu anlayabiliyordum ama kalbim hala başka birine aitken o gözle baksamda niyetim bir türlü onu bir erkek olarak görmemi engelliyordu .

Bedenimi ellerinden kurtardıktan sonra elimi tutup Jiminin önüne yürüttü beni . "Bu kıza bir şey olursa , öldürürüm seni ! Ben çağırdığımda getireceksin yanıma tamam mı ?!"deyip Jiminden söz almaya niyetlendi . Jiminse bana hiç beklemediğim bir şeyle geldikten sonra "Unut kızı , senin olsun umrumda değil "diyerek motoruna doğru gitmeye başladı . Alex umutla bana döndükten sonra beni bırakmyacağını bilerek konuştum"Ayrılmadan önce kavga etmiştik , kıskandı sanırım ben onunla konuşurum her şey için sağol ."dedikten sonra jiminin yanına koştum.

"Lanet olsun sana adam , tribini burdan gidince yaparsın !"diye fısıldadıktan sonra arkasına binip , son hızda gaza yüklendi .

Sonunda kollarında dans edebilirim adam , bilmeden istemeden seni öldürsemde , küllerini akan bir göle atmayacağım söz sana ... Kalbimin tozlu raflarında en üst köşede yaşatacğım seni ...

monster.Where stories live. Discover now