{28.}

476 59 21
                                    

Ερώτηση: Μήπως έχει κανείς να μου προτείνει καμία καλή ιστορία;; 😕

Self promotion 😅: Ανέβασα καινούρια ιστορία με τίτλο Στην καρδιά του δάσους. Όποιος θέλει μπορεί να την τσεκάρει.

Καλή ανάγνωση 😜

《Ακόμα να ξυπνήσει η πριγκίπισσα;》ακούστηκε η αντρική φωνή κάποιου, εμφανώς ενοχλημένη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《Ακόμα να ξυπνήσει η πριγκίπισσα;》ακούστηκε η αντρική φωνή κάποιου, εμφανώς ενοχλημένη.《Πόση ώρα παραμένει έτσι; Είναι ζωντανή; Ρε συ, μήπως της έκανες τίποτα;》Οι απανωτές ερωτήσεις του σε κάποιον που δεν γνώριζα, μου προκαλούσαν πονοκέφαλο.

Προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια μου αλλά απέτυχα παταγωδώς. Ένιωθα το σώμα μου βαρύ, το ίδιο και το κεφάλι μου, στο οποίο κυριαρχούσε ένα τσούξιμο που δεν ήμουν σε θέση να θυμηθώ σε τι οφειλόταν.

《Συνέρχεται》,μουρμούρισε ο ίδιος άντρας με πριν, προκαλώντας μου έντονη ταραχή.

Που βρισκόμουν;

Βήματα αντήχησαν κάπου μέσα στο χώρο, τα οποία πλησίαζαν ολοένα και πιο κοντά μου. Ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησαν.

Σιγή επικράτησε για λίγο στο χώρο. Το αμέσως επόμενο λεπτό, ένα κρύο υγρό -νερό υποθέτω- ήρθε σε επαφή με το δέρμα του προσώπου μου, κάνοντας με να βγάλω μια δυνατή κραυγή, ανοίγοντας παράλληλα τα μάτια μου.

Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση στο δωμάτιο, δεν ήταν τα άτομα, που βρίσκονταν σ'αυτό αλλά τα ρούχα που φορούσαν. Συγκεκριμένα το χρώμα τους. Έντονο κόκκινο. Σαν αυτό της φωτιάς. Επόστριαν.

《Και για μια στιγμή πίστεψα πως ο ηλίθιος ο Κλιφ έκανε λάθος τη δουλειά του》,συλλογίστηκε ένας ψηλός άντρας μπροστά μου με άγρια χαρακτηριστικά και διάφορα σημάδια διάσπαρτα στο πρόσωπο του.

Έκανα να σηκωθώ από τη θέση μου για να ξεφύγω από κοντά του, όταν συνειδητοποίησα πως βρισκόμουν δεμένη. Τα χέρια μου ήταν περασμένα γύρω από την πλάτη της καρέκλας, εγκλωβισμένα σε ένα χοντρό σκοινί, ενώ κάθε πόδι μου ήταν δεμένο στα πόδια της καρέκλας αντίστοιχα.

Οι Δυο Φυλές Where stories live. Discover now