Hoofdstuk 31

1.7K 79 6
                                    

There is no a better day than a birthday  ~Me

*vijf jaar later*
P.O.V Kai

"Kai word wakker!" Hoor ik mijn moeder zeggen. Ik draai me om op mijn buik. Het volgende moment ben ik op de grond aan het kreunen.
"Mam! Waarom deed je dat?" Vroeg ik geïrriteerd. Ze lachte.
"Ik was het niet." Beschermde ze haar zelf.
"Maar ik." Zei mijn vader. Ik zat recht op en opende mijn ogen. Er waren veel ballonen in de kamer. Emma had die vast en riep: "Fijne verjardag!"
Ik lachte en stond op. Het is mijn verjaardag. Ik ben 7 jaar oud. Mijn zus 5 en mijn andere broer, Ethan, 3 jaar oud. Ethan stond achter mijn vader en lachte.
"Kom hier." Zei ik tegen hem en hij rende naar me. Ik gaf hem een knuffel. Na de knuffel haalde hij een bloem uit en stak die naar me uit.
"Dankje Ethan." En nam de bloem aan. Opeens spoot de bloem op me en ik schrok.
"ETHAN!!!" Schreeuwde ik en hij rende weg van enthousiasme.
"Kai, maak je klaar." Ik knikte en ze gingen weg.

Na een paar minuten. Ging ik naar beneden. Toen ik in de keuken aankwam zag ik mijn oom en tante.
"Hallo oom Max en Tante Merlee. " zei ik blij. Ik keek naar tante Merlee's hand en zag hun pas geboren baby.
"Hoe heet ze?" Vroeg ik nieuwsgierig.

Max lachte en antwoordde.
"Jeneviev, maar noem haar Jen." Ik glimlachte en gaf een hand aan Jen. Ze hield die strak vast.
Ik werd opeens opgetild van de grond en rond gedraaid.
"Hallo Kai!" Riep oom Jack en zette me neer.
"Hallo oom Jack." Lachte ik. Hij deed een boze blik naar me.
"Hoeveel keer moet ik zeggen noem me Jack en niet oom Jack." Ik lachte en antwoordde: "Nog één keer."
"Hallo Kai. Fijne verjaardag." Zei Jessica de mate van Jack.
Ik gaf haar een knuffel en keek rond.
"Waar is oom Hunter en tante Astrid?" Vroeg ik benieuwd.
"Hier!" Riep oom Hunter. Ik draaide om en liep naar hem. Hij riep me op en gaf me een kus op de wang. Tante Astrid deed het zelfde.

"Wie wilt taart?" Vroeg Papa. Iedereen zei 'ik' in een koor. Waardoor iedereen lachte. Ik rende naar de keukeneiland en zat op een stoel. Papa deed de kaarsen aan en mama deed lichten uit. Iedereen zong samen en ik blies de kaarsen uit.

Na een paar minuten zaten iedereen te rodelen en tart te eten. Ik was aan het spelen met mijn broer en zus. We speelden twister.
"Mag ik ook spelen?" Vroeg oom Max.
"Ja." Antwoordde ik en draaide het plaatje rond.
"Rechte hand op rood." Iedereen ztte hun rechte hand op rood.
"Linkse hand op groen." Vervolgde ik. Ze gerakten niet verder en vielen op de grond. Oom Max raakte perongeluk de voet van oom Hunter en hij viel bijna. Hij had de taart in zijn hand en liet het vallen op oom Max gezicht. Iedereen lachte hem uit. Hunter keek hem boos aan en inplaats van hem te helpen smeerde hij de taart meer op zijn gezicht. Iedereen was rood van het lachen.
"Taart gevecht!" Riep oom Max en gooide naar oom Hunter. Oom Hunter bukte en raakte mijn vaders nek. Hij draaide boos om en lachte kwaadaardig. Nam een stuk taart en gooide naar Max. Max sprong aan de kant en de taart raakte tante Merlee. Iedereen lachte en begon te gooien. Ik gooide uit naar papa en kreeg een taart naar mijn gezicht. Ik lachte te pletter.

"AAAAAAAAAA!" Ik hoorde iemand schreeuwen en keek naar achter. Mam stond gespannen te kijken naar iedereen. Ze was super boos.
"O ow." Zei ik. Opeens vloog een stukje taart door de lucht en viel op mama's gezicht. Ze veegde het af en keek oom Max boos aan.
"Je gaat er aan Max!" Ze nam een stukje taart en rende achter Max. Hij rende weg en kreeg een tart nar zijn hoofd.

Na een halfuurtje waren we gestopt en deden alles schoon. We zaten in de woonkamer tv aan het kijken. Ik had het nu wel gehad. Ik ben verveeld. Ik stond op en ging naar mama.
"Mam, kunnen we oefenen?" Ze keek me aan en glimlachte. Ze riep me op haar schoot en fluisterde:
"Laten we nu hier oefenen. We zullen wat geintjes uithalen." Ik lachte stil en knikte. Keek rond om een prooi te zoeken. Jack! Hij wilde een slokje drinken van zijn water. Ik draaide mijn hand en zijn hand bewoog mee. Alle water viel op hem en stond op.
"What the???" Hij ging naar de keuken om het af te vegen. Ik en mam lachten stil en ze gebaarde dat het haar beurt is. Ze stak haar hand uit en begon die in cirkels te draaien. Oom Hunter stond op en begon te dansen.
"Wat gebeurt er!?" Riep hij bang. Iedereen lachte en keek geschokt.
"Elena stop dat... nee wacht blijf dat doen het is grappig." Zei mijn vader. Na 2 minuten stopte ze en oom Hunter viel vermoeid op de sofa.

"Dag Kai het was zeer leuk." Zei Tante Astrid ging weg met oom Hunter. Iedereen ging weg en het was al avond. Ik rende naar boven en deed mijn pijama aan. Papa kwam naar mijn kamer en stopte me in bed.
"Slaap lekker prins." Zei mijn vader en ging weg. Mijn moeder kwam naar binnen en gaf me ook een kus op mijn wang. Ik draaide om en viel in een diepe slaap.
----------------------------
Hey! Ik heb de nieuwe boek gepubliceerd ga checken.
DANKJE VOOR +20K READS.
Jullie hebben geen idee hou ik blij ben. Ik jou van jullie!!!!!×××

The King Alpha.(Is My Soulmate.)Where stories live. Discover now