013

8.5K 400 91
                                    

** 3 jaar later ** Ilhem is getrouwd met Fayssal en ze hebben een dochter Safira en Chaima is getrouwd met Amin ze hebben nog geen kinderen. Ilhem is afgestudeerd als accountant ze vond haar opleiding te weinig dus heeft ze hard gewerkt en uiteindelijk hbo gedaan, Chaima is ook klaar. Yassin woont in België met zijn vrouw en zijn 2 kinderen Sinem en Inaya hij is een dokter. De ouders van Chaima Ilhem en Yassin zijn opgepakt voor kindermishandeling.

 De ouders van Chaima Ilhem en Yassin zijn opgepakt voor kindermishandeling

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Noëlla Georgiana Labanta Cesar - 23 jaar. Ze is een afgestudeerde media manager ze plant events etc. Ze is de vrouw van Yessin en heeft 2 kinderen Sinem en Inaya, ze is volbloed Spaans.

 Ze is de vrouw van Yessin en heeft 2 kinderen Sinem en Inaya, ze is volbloed Spaans

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Linker = Sinem, Rechter = Inaya Mouldi Cesar - 3 jaar. Ze zijn Driekwart Spaans 12,5% Kaapverdiaans en 12% Marokkaans en 5% procent Colombiaans. Ze zijn de dochters van Yassin en Noëlla.

 Ze zijn de dochters van Yassin en Noëlla

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Fayssal sut - 25 jaar. Hij heeft zijn eigen kleding merk genaamd LaMarocFashion. Hij heeft een dochter Safira en is getrouwd met Ilhem. Hij is volbloed Marokkaans.

Safira Mouldi Cesar Sut - 2 jaar

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Safira Mouldi Cesar Sut - 2 jaar. Ze is de dochter van Fayssal en Ilhem, ze is driekwart Marokkaans, 12,5% Kaapverdiaans en 12,5% Colombiaans.

Back to the story

POV Chaima
Ik word wakker en kijk op mijn wekker de laatste 3 jaren waren echt hell, ik moest naar therapie om het feit dat ik mijn opa heb vermoord. Amin is altijd weg. De afgelopen jaren heb ik moeite gehad met het vergeven van mijn broer en zus maar vooral mezelf. Ik sta op en neem snelle douche, ik trek mijn witte bloes aan met mijn zwarte kasjmier trui erop en mijn zwart high wasted broek met een paar gaten met mijn zwarte Puma's. Mijn haar kam ik uit en smeer er wat olie in waarna ik het dan droog föhn, ik breng mascara aan, eyeliner en Nude kleurige matte lippenstift ik spuit parfum op en voilà. Amin slaapt nog steeds wollah hij is zo lui hé. Ik pak mijn Chanel tas en stop er mijn benodigdheden in. Ik maak nog snel een selfie en plaats het op Snapchat (Omslag).

Ik loop rustig naar beneden en trek mijn CG jas aan. Ik pak mijn auto sleutels en loop de deur uit. In de auto zet ik de nieuwe album van Josylvio op, Ik pak mijn telefoon en app Ilhem dat ik er aan kom. Ik ben zo ontzettend trots op haar ondanks alle shit die ze had gedaan heeft ze toch hbo gedaan en heeft ze haar diploma en is ze gelukkig getrouwd en heeft ze 1 bloed mooi prinsesje.

POV Ilhem

Als mijn kleine monster me wakker maakt sta ik gelijk op, ik zie een leeg plekje naast me wat betekent dat Fayssal is gaan werken. Ik sta op en verricht de wassing waarna ik daarna het gebed doe met mijn zwarte Niqab, na het gebed neem ik nog een snelle douche en trek ik mijn roze T-shirt aan met mijn witte kimono en mijn zwarte high wasted broek en mijn zwart op roze huaraches. Ik kam mijn haar uit en smeer er producten in een föhn het droog, Ik trek mijn zwarte hijab aan. Ik breng wat mascara aan en transparante lippenstift. Ik douche Safira daarna trek ik voor haar een zwarte broek aan een oranje T-shirt met '' Proud Moslima '' erop met haar oranje puma's. Ik kam haar haar uit en smeer in producten in en diffuse het droog.

Ik trek voor mij mijn CG jas aan en voor de kleintje haar Woolrich jas aan. Ik pak mijn MK tas met al mijn benodigdheden erin. Als de bel gaat loop ik de deur uit en sluit het achter me. Ik zet Safira achterin bij Chaima. We knuffelen elkaar en stappen in ' dus hoe gaat het met mijn lieve zus? ' vraagt ze ' gaat goed alhamdoulillah ' zeg ik. Ze knikt blij en start de auto en scheurt de straat uit.

La Maroc

We stappen uit en lopen een nieuwe Marokkaanse restaurant binnen ze serveren allemaal Marokkaanse dingen lijkt me echt hemels! Ik leg Safira in een stoeltje die hebben ze hier voor kinderen onder de 5/4, ik neem plaats tegen over Chaima met Safira naast mij. ' wanneer gaat mijn kleine ini mini zusje een kindje maken met haar houbi Amin? ' vraag ik ze steekt snel haar middelvinger op en rolt met haar ogen. ' ik weet niet man Amin is nooit thuis en ik voel me niet op mijn gemak met hem op dit moment vooral omdat we nooit onze huwelijksnacht hebben gehad' zeg ik. Ilhem laat haar telefoon vallen op de grond en kijkt me geschrokken aan.. ' Chaim serio? ( serieus in het spaans ) ' vraag ik. Ze knikt en kijkt beschaamd weg..

Als ons ontbijtje er in praatten we verder over het onderweg. ' y que ha sufrido durante tanto tiempo? (en dat heeft hij zo lang volgehouden in het Spaans) ' vraag ik ' no sé (weet ik niet) ' zegt ze ik kijk haar raar aan en stop een stukje appel in mijn mond. ' misschien haalt hij het bij andere vrouwen en klaagt hij daarom niet ' zegt ze ' usted no sabe, no juzgar demasiado pronto (dat weet je niet, niet te vroeg oordelen) ' zeg ik. ' mohim la 'ahtum (maar ja boeit me niet in het Arabisch' zegt Chaima.

POV Yassin

Vandaag ga ik naar Nederland met mijn familie ik heb mijn zusjes gemist toch dus ja. Er is zoveel veranderd in deze 3 jaren ik ben 100% halal en voed mijn kinderen ook zo op, enige minpunt is dat ik heel soms drink bij speciale gelegenheden en ik luister muziek maar ewaja alles met stapjes in sha allah doe ik dat later niet meer. Ik sta op en neem een douche en trek mijn gebedskleding aan en verricht het gebed. Als ik klaar ben trek ik mijn grijze Dsquared broek aan met mijn gele D2 T-shirt en mijn zwarte Royaums. Mijn haar breng ik mooi in model ik spuit nog een lekker luchtje op en loop naar de kamer van die 2 heksen.

Ik zie dat alleen Sinem wakker is ze lijkt meer op mij qua haar karakter maar Inaya is net zo lui en snel geïrriteerd zoals haar moeder. Wollah mijn vrouwtje is lekkerste vrouw op de wereld en de Ena belangrijkste vrouw op de wereld na mijn zusjes. Ik douche Sinem en trek voor haar een paarse Nike trainingspak aan met haar paarse Nike 2017, haar haar kam ik uit en vlecht het in 2 French braids ja neef ik kan vlechten. Ik zet haar op de bank in de kamer en zet Disney Junior voor haar op. Als even later Inaya ook wakker word geef ik haar ook een douche en trek voor haar een donker blauwe Nike trainingspak aan met haar donkerblauwe Nike 2017, haar haar doe ik in 2 knotjes en voilà klaar.

Ik leg ze allebei beneden op de bank en zet de tv op Disney Junior. Ik loop naar boven en maak Noëlla wakker, 'hmmm ' zegt ze ik blijf haar doorschudden ' hmm ' zegt ze weer blijf ik haar door schudden ' JAA YASSIN MIERDA ' schreeuwt ze wollah had jullie gezegd ze raakt snel geïrriteerd. ' sta op we gaan naar Nederland ' zeg ik ze zucht en staat met moeite op. Na 10 minuten komt ze de douche fris uit ze heeft haar Kenzo T-shirt aan met haar witte high wasted broek en haar beige Louboutin hakken. Haar haar is mooi los en gesteld ze heeft alleen mascara op en rode lippenstift. Ik maak het bed op en open de ramen en gordijnen een beetje.

Na het eten laten we de kinderen effe bij de buurvrouw totdat we klaar zijn met schoonmaken. Na 2 uurtjes zijn we eindelijk klaar. We trekken onze jassen aan en ik pak onze koffers en stop die in de achterbak. Terwijl Noëlla instapt bel ik aan bij de buurvrouw ze geeft me Inaya en Sinem ' Shokrane gelti ' zeg ik ze lacht en wenst ons veel plezier. Ik zet de kindjes in de auto en stap zelf in. Ik zet Boef - Habiba wat het lievelingsliedje is van de kids vandaar, we zingen met z'n allen mee terwijl ik weg scheur richting de snelweg.

OMW Nederland dan maar, tot nu toe gaat het goed maar voor hoe lang blijft het zo?

Thank you voor de namen, e willi zoveel hé wordt voor jullie geen probleem om namen te kiezen voor jullie kinderen later. 40 stemmen en ik ga verder!

Chaima's life {voltooid}Onde as histórias ganham vida. Descobre agora