044

2.6K 167 5
                                    

POV Amin
Ik duw ruw de deur van het pand open en loop naar binnen. ' waar is Sara? ' vraag ik boos. ' Ey vriend doe rustig hé ' zegt een van haar bewakers. ' tief op A zemmel waar is ze? ' vraag ik nu luider. Hij wijst naar haar kantoor. Ik klop 2x en loop naar binnen. ' hmmm Amin wat een plezier om jou hier te hebben ' zegt ze. ' stop de bullshit, ik wil er weer in ' zeg ik. Ze lacht. ' jou plek is al ingenomen ' zegt ze ' door wie dan? ' vraag ik boos. ' door mij ' zegt iemand. Ik draai me om en zie een bekende jongen. ' wacht jij bent die boy uit London? ' vraag ik hij knikt. ' en jij bent Chaima's ex of niet? ' vraagt hij plagend.

Ik geef hem een schouderduw en loop weg. Dan maar naar Yasmir gaan die wilt haar vast wel helpen. Ik stap in mijn auto en rijd weg.

POV Yasmir
Sara was al vroeg vertrokken naar " werk ". Ik denk dat ze iets anders doet voor werk. Ze krijgt steeds duizenden euro's in cash. Dus contact wat raar is, want dat krijg je nooit zo bij een normaal bedrijf. Of ze werkt in de onderwereld of ze werkt in een stripclub astaghfirullah. Wollah als ik daar achterkom ik breek haar 2 benen en haar 2 armen op Allah! Ik neem een douche en trek mijn rode Nike trainingspak aan en mijn zwarte Royaums. Mijn haar breng ik mooi in model, ik poets mijn tanden. Ik eet nog snel 2 tosti's en drink Ne3Ne3 thee.

Ik trek mijn jas aan en open de voordeur, ik ga effe langs Sara's zogenaamde "werk". Amin stapt uit zijn auto en loopt met moeite naar me toe. ' kijk eens wie we hier hebben ' zeg ik grappend. ' luister dit is moeilijk voor mij om jou om hulp te vragen okey ' zegt Amin. Wacht hoor ik dat nou goed deze flikker wilt mijn hulp. ' Sara heeft Chaima ontvoerd ' zegt Amin. Uff nog zo'n leugen waarom verdedigd iedereen Chaima. ' ja zal wel boeit me niet Chaima is verleden tijd ' zeg ik. Ik duw hem aan de kant en stap in mijn auto en rijd weg.

POV Chaima
De deur gaat open en een bekend iemand loopt binnen. ' wie is daar? Yasmir ben jij dat? ' vraag ik vol hoop. ' heb je me gemist ' zegt Mohammed. ' neee alsjeblieft laat me met rust ik smeek het je ' zeg ik. ' geef me een goede reden om jou met rust te laten? ' vraagt Mohammed. ' i.. ik.. ik ben zwanger oké ' zeg ik. ' Ah lekkerdingetje geeft toe en wie is de vader? ' vraag ik. ' gaat je niks aan ' zeg ik. Hij Loopt naar me toe en pakt me bij me keel ' wie is de ** vader?! ' vraagt hij boos. ' oké oké ' zeg ik. ' jij ' zeg ik zacht. ' Haha vieze kech en je zegt niks hé ' zegt hij boos. ' JE HEBT ME VERKRACHT VIEZE FLIKKER EN JIJ VERWACHT DAT IK JOU GA ZEGGEN DAT IK ZWANGER BEN VAN JE? ' schreeuw ik boos. Ik zie dat hij spijt in zijn ogen heeft ' je kan dat niet van me vragen, je hebt me verkracht mijn eer afgenomen hoe durf je dan nog te zeggen dat ik je moest vertellen dat ik zwanger van je was Huh? ' vraag ik.

' wat eer afgenomen je was getrouwd eh leugenaar ' zegt hij. ' ja dus, ik heb nooit mijn huwelijksnacht gehad ' zeg ik zonder schaamte. Hij heeft mijn eer afgenomen mijn trots. Ik voelde me nog niet op mijn gemak bij Amin op die manier. Dus wou ik het tijd geven en wachten 3 jaar heb ik het volgehouden. En toen hupsakee werd ik verkracht en weg was mijn eer, mijn trots. ' eh i.. eh het spijt me..' zegt hij menend. Ik knik ' excuses aanvaard kan je me nu hier weg halen aub? ' vraag ik. Hij knikt.

POV Mohammed
Ik voel me slecht wat heb ik gedaan. Ik heb Chaima verkracht en haar eer afgenomen, zoiets hoor je niet te doen. Ze is wel veel mooier nu ze mijn baby draagt. Ik wacht tot de kust veilig is en neem haar mee naar buiten. Ondertussen bel ik de politie op en stap in mijn Chaima. Onderweg is ze in slaap gevallen. Ze is zo mooi. Ik hoop dat ze me het kan vergeven.

Hotel
Ik parkeer in de garage en stap uit. Ik til Chaima op en loop met haar het hotel binnen. Iedereen kijkt ons aan zovan " awh " " wat een leuk koppel ". Ik loop mijn hotel kamer in en leg haar op bed. Ik slaap vanavond op de bank. Ik weet niet waar haar huis is en ze slaapt zo lekker. Ik wil haar niet wakker maken het is alsof ze sinds maanden niet heeft geslapen. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Ik trek mijn pyjama aan en plaats een kus op Chaima's voorhoofd en haar buik. Ik kan het niet laten. Ik loop naar de bank en nestel me onder het deken.

Zal er ooit iets bloeien tussen Chaima & Mohammed?

91 stemmen en ik ga verder

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now