2.27

1.5K 123 33
                                    

POV Zayn
' Chaima verdomme luister toch naar me ' zeg ik smekend ' Zayn ga toch weg man!! ' zegt ze bot. Dit maakt me echt boos als iemand niet naar me wilt luisteren! Boos loop ik de kamer uit. Even later loop ik weer naar boven en zie Chaima in een witte lingerie met haar haren mooi los. ' Wow... ' zeg ik ' GODVERDOMME ZAYN WAAROM KLOP JE NIET EERST ' schreeuwt ze. ' Je bent me vrouw waar slaat dat op? ' vraag ik verward. Ze zoekt wanhopig naar iets om haar lichaam te bedekken. Ik kan het niet meer houden en mijn grote lange vriend beneden ook niet. Ik loop naar haar toe en zoen haar intens. ' LAAT ME LOS ' schreeuwt ze. Ik til haar op en leg haar op bed. Ik geef haar kusjes op haar borsten haar buik en haar strakke poesje (schrijfster: HAHAHAHAHA IK GA BROKKKKKKOOOOOOO). ' ZAYN KK OP ' schreeuwt ze en geeft me overal vuisten. Ik voel helemaal niks want ik ben zo opgewonden dat ik niks voel. Ik wacht geen minuut langer en stop het in haar. ' Stop alsjeblieft stop ' zegt ze huilend en smekend. Ik stoot het harder en sneller, kreunend ga ik verder. ' Fuckkkk!! ' roep ik als ik klaarkom. ' B.. B.. Ben je in mij klaargekomen? ' vraagt ze huilend. ' Ja Duhu je bent mijn vrouw ' zeg ik. Ik loop de badkamer in en kleed me uit. Nu effe douchen en dan heerlijk slapen. Na het douchen trek ik mijn pyjama aan en kruip in bed. Ik hoor iemand de deur dicht slaan. Ik trek mijn badjas aan en ren naar beneden. ' Waar denk je heen te gaan? ' vraag ik aan Chaima als ze in de auto probeert te stappen. Ik pak haar bij haar arm en trek haar mee naar binnen. ' Laat me loss kk flikker ik moet een Morning-afterpil halen ' zegt ze boos. ' Wat? ' vraag ik boos. ' CHAIMA OP MIJN MOEDER ALS JE MIJ KIND VERMOORD DAN MAAK IK JOU EN JE FAMILIE AF ' schreeuw ik. Schreeuwend en huilend rent ze naar boven. Wollah psychopaat!!

POV Mohammed
" ATTENTIE!! DE VLUCHT NAAR BOLIVIA VERTREKT OVER 2 MINUTEN VANAF GATE 9 ". Ik pak mijn koffers en loop naar gate 9 " ATTENTIE!! DE VLUCHT NAAR BOLIVIA VERTREKT OVER 5 MINUTEN VANAF GATE 9 ". Ik geef mijn ticket en loop dan via de buis naar binnen. Ik neem plaats en doe mijn gordel om. De vlucht duurt 15u en 22 minuten. We maken alleen een tussenstop bij Congo-Kinshasa voor 22 minuten dan vliegen we verder. Nadat de stewardessen hun ding hebben gedaan stijgen we op. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

15u en 22 min later

Eindelijk zijn we er! Ik wil gewoon me vrouwtje zoeken en dan weggaan. Ik pak mijn koffer en loop naar een taxi. Ik heb zoveel gereisd is de afgelopen maanden ya rabi. Eenmaal aangekomen bij mijn hotel app ik Yassin dat ik veilig ben aangekomen. Het is nu vroeg in de ochtend. In de avond ga ik haar zoeken, waarom? Omdat het dan donker is en dan ben ik niet goed te zien! We moeten altijd op die camouflage blijven ya get me fam. Ik trek mijn pyjama aan, poets mijn tanden en kruip in bed. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

Volgende deel gaat het gebeuren.. De strijd tussen Mohammed en Zayn..... Wie zal er winnen? En komt Chaima er levend uit?

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now