Madhura Naik

114 8 0
                                    

Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) dizisinin güzel oyuncularından biridir. Dizide Sheetal Kapoor karakterini canlandırmaktadır.  Madhura Naik, Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon, Hum Ne Li Hai- Shapath  Tumhari Pakhi gibi sevilen Hint dizilerinde rol almıştır. Madhura Naik, oyunculuğunun yanında aynı zamanda başarılı bir modeldir.

Madhura Naik, 19 Temmuz 1987 tarihinde İndore’de doğmuştur. Televizyon kariyerineKahaani Ghar Ghar Kii programıyla başlamıştır. İlk rol aldığı film ise 2007 yapımı Good Boy, Bad Boy filmidir. Filmde Raju’nun kız kardeşi rolünü oynamıştır.

Henüz bekar olan güzel oyuncu bir dönem Hintli bir aktör olan Karan Kundra ile çıkmıştır. Bu ilişki fazla uzun sürmemiş ve bir süre sonra ayrılmışlardır.

Güzel oyuncu hayvan hakları konusunda son derece duyarlıdır. Bu konudaki çalışmalara katılmıştır.

Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) dizisindeki rolü hakkında biraz konuşmak gerekirse; Dizide Sheetal Kapoor karakterini canlandırıyor. Dizinin son bölümlerine doğruKhushi için tam bir baş belası özelliği taşıyor. Arnav’a olan aşkı Khushi’nin canını sıkmaya yetiyor zaten. Tabii iş bununla kalmıyor; ortada bir de çocuk var. Çocuk Arnav’ın olabilir mi? Bu soru Khushi için büyük bir dert oluyor. Arnav ise Sheetal ile Khushi’nin arasında kalıyor. Arnav’ın işi çok zor. Dizinin son bölümleri olduğu için çok fazla bu konudan bahsetmek istemiyoruz ama izleyenlerin Sheetal için ortak duygusu belli: nefret! Birbirini çok seven Arnav ve Khushi’nin arasındaki bu karakteri kimse sevmiyor.

Madhura Naik Hakkında

Adı: Madhura Naik
Takma adı: Neena
Doğum tarihi: 19 Temmuz 1987
Doğum yeri: Indore, Madhya Pradesh, Hindistan
Boyu: 167
Kilosu: 57
Mesleği: Oyunculuk ve manken.
Hobileri: Yüzmek, spor yapmak
Medeni durumu: Bekar

Madhura Naik Dizileri

2006 Kahaani Ghar Ghar Kii
2007 Kahe Naa Kahe
2008 Sapna Babul Ka…Bidaai
2008 Kis Desh Mein Hai Meraa Dil
2009 Kayamath
2011 Pyaar Kii Ye Ek Kahaani
2012 Superdude season 2
2012 Hum Ne Li Hai… Shapath
2012 Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
2013 Tumhari Paakhi
2013 Ek Nanad Ki Khushiyon Ki Chaabi.. Meri Bhabhi
2014 Comedy Classes
2014 Tum Aise Hi Rehna

Madhura Naik Filmleri

2007 Good Boy, Bad Boy
2010 Pyaar Impossible

Hindistanın En İyi KızlarıWhere stories live. Discover now