"SARSILAN ANILAR"

1.1K 287 84
                                    

Keyifli Okumalar. ♥

Multi: "İkiye On Kala. İyi ve güzel kadınlar hep ağlar. "

8.Bölüm: "Sarsılan Anılar".

"Şöyle bir geçmişine bak! Çaresiz kaldığında kim vardı yanında!? Ona göre davran insanlara".

Benim kaderim, ruhsuz bir bedenle bütünleşip, bucaksız bir dar ağacına asılmıştı. Kader denilen varlık, ne kadar çabalasa da o bedenden kaçmayı başaramamış ve, beni bu hayata mahkum etmişti.

Boynuma ellerini dolayan adamın ciğerlerini sökmek istiyordum. Kolunun altında debelenmekten halsiz düşmüştüm. "Rahat dur güzelim. Yorulmak istiyorsan çok iyi yöntemlerin var." Dedi Demir denen adam. Ne kadar da rahatsız edici ses tonu vardı böyle.

"Biliyor musun? Ne kadar da iğrenç bir sesin var. Senden tek bir şey istiyorum, lütfen sus. Midemi bulandırıyorsun." Dedim. Adamın güldüğünü, vücudunun bana sürtünmesinden anlıyordum.

"Bak bak, ne kadar da açık sözlü bir kız. Sevdim seni." Dedi. Yüzümü buruşturdum.

"Beni sevmeni isteyeceğim son insansın." Dedim. Boynumu biraz daha sıktı. Sanırım nefessizlikten öleceğim.

"Sana son uyarım Çağlar, bırak o kızı. Yoksa çok pişman olacaksın."dedi Kutay. Sonun da konuşmuştu.

"Nasıl olacak o ? Paslandığını duydum Saygıner." Demir'in tehditvari sesi beni titretmişti.

"İstersen bunu birazdan buraya gelecek olan ve babasının nasıl bir şerefsiz olduğunu görecek olan kızına soralım." Dedi Kutay. Ben daha ne olduğunu anlamadan, Demir'in yanında ki adamın kollarında bulmuştum kendimi.

"Banu'yu mu aradın?" Diye bir soru yöneltti Demir. Yüzü korkuyla yüzleşmek üzere gerilmişti."aileleri karıştırmak yoktu." Diye tısladı.

"Aileleri tehlikeye atmak yoktu. Onlara, gerçeği göstermeyeceğiz diye bir kural konulmadı." Dedi Kutay. Demir'in gözleri bir anda parladı.

"Öyle mi? Demek olmayan kuralları uygulayabiliyoruz Saygıner. Madem öyle, bende bir kaç olmayan kural ekleyebilirim." Diyerek bana döndü Demir. Sonra, o iri adımlarını yanıma gelmek için hızlandırdı. Yanıma ulaştığı zaman, kolumdan tutup beni sandalyeye oturtturdu. Kutay'a dönerek konuşmaya başladı.

GEÇMİŞİMLE YARGILAMA.Where stories live. Discover now