Extra 4🌼

1.1K 131 13
                                    

<> Eren Szemszög <>

Levi a kezeim között aludt el. Éreztem a szívverését olyan közel volt hozzám.

A kezeimbe vettem és felvittem a szobánkba, közbe benéztem Annához hogy minden rendben van-e vele. Mélyen aludt úgyhogy megnyugodtam.

Levit az ágyra tettem és leoltottam a lámpákat, utána mellé ültem. Néztem az arcát... azt az arcot amibe 11 éve beleszerettem... és máig nem felejtettem el. Szinte ugyanúgy néz ki mint akkor, csak már nem olyan hibamentes a bőre... öregszik.

Elszállt az idő... ő betöltötte a harmincat és én sem vagyok sokkal lemaradva, olyan mintha tegnap még csak tizenöt lettem volna erre már itt vagyok huszonhat...

Sokat változtam, ahogy ő is és a kapcsolatunk is... régen sokkal többet voltunk úgy együtt... de mostanában inkább egymást ölelve alszunk el és nem nagyon csináljuk. Régebben mindketten erőteljesebbek voltunk, most már a gyengédség is jelen van.

.............

Másnap

<>Anna Szemszög<>

-Huh... Anna hol van? Huh...? A szobám?... Mama hazahozta Annát... és Anna elaludt? Anna meg akarja ölelni Mamát és Papát...-Felkeltem az ágyból és kisétáltam az ajtón s mama szobájába nyitottam be. Még aludt.. a papa mellkasán fekve. Felmásztam az ágyukra és próbálkoztam közéjük furakodni.

-Anna?-Kérdezett Apa.

-Papa... Annának ma is kell arra a helyre mennie?

-Nem.. nem kell odamenned többé jó? Nemfognak bántani.

-Anna.. boldog... Anna tegnap úgy félt..-Sírva fakadtam.

-Psszzz... ne keltsük fel a mamát jó? Inkább menjünk ki és csináljunk együtt valamit.

-Jó.

Apa óvatosan a párnára rakta a mama fejét s kézen fogva kisétált velem a konyhába.

-Anna. Van egy ötletem mára.

-Micsoda?

-Mi lenne ha rendbe hozatnánk a hajad egy fodrásszal.. ?

-Anna örülne neki! 

Apa felöltöztetett utána az autóért ment. Kiállt a garázsból és beszálltunk a kocsiba. Elindultunk a fodrászhoz én útközben aludtam ezért csak akkor ébredtem fel mikor odaértünk. Akkor apuval kiszálltunk és bementünk megcsináltatni a hajam. A bent lévő néni nagyon kedves volt, és megkérdezte milyen hajat szeretnék. Én pedig rámutattam egy képre amit megláttam. Elkezdte elkészíteni. A végeredmény pedig nagyon tetszett.. a fülemig érő lett a hajam egy kis frufruval. Hasonló mint a mamának csak nincs felnyírva. A fodrász után ismét a kocsiba szálltunk és hazamentünk. Mikor a házunkhoz értünk egy csomó fekete helikopter repkedett felette és fekete autók voltak körülötte. A papa kikerekedett szemet vágott majd megszólalt.

-Az ott... ! A picsába! Levi! Azok a szemetek! Megtaláltak!

 ! A picsába! Levi! Azok a szemetek! Megtaláltak!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝓥𝓪𝓵𝓪𝓶𝓲 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •𝓔𝓻𝓮𝓷 𝔁 𝓛𝓮𝓿𝓲•Where stories live. Discover now