47

1K 109 14
                                    

Taehyung, Yoongi hasta olduğundan beri onun odasında kalıyordu. Bir saniye bile yanından ayrılmıyordu. Doktor, Yoongi'nin kötü bir şeyi olmadığını söylesede Taehyung yanından ayrılmamıştı.

Yoongi çok halsizdi, diğer günler olduğu gibi. Taehyung onu artık böyle görmek istemiyordu. Onunla aynı oda da olsalar bile mesajlaşmak istiyordu.

Taehyung içini çekti.

"Yoongi-ah lütfen bir an önce iyileş. Seni böyle görmek istemiyorum. Beyaz tenin daha da beyazlaştı. Doğru düzgün yemek yemiyorsun. Benim de yiyesim gelmiyor."

Nefesini dışarı üflerken Yoongi Taehyung'un elini tuttu.

"Lütfen gidip bir şeyler ye. Söz bende yiyeceğim."

Yoongi halsiz sesi ile konuşmaya çalıştı. Taehyung kaç gündür onunla doğru düzgün konuşamamıştı bile. Yoongi pek hasta olmazdı, olursa da kolay atlatamaz bir süre yatakta öylece yatardı.

Taehyung, Jimin'e mesaj attı. Yoongi'nin yanında bağırıp rahatsız etmek istemiyordu.

Tae: Yoongi hyungun odasına bir nagıt tabağı hazırlayın lüüüütfeeeeen

Chimchiim: Pekii

Jimin yaklaşık on dakika sonra elinde nagıt tabağıyla içeri girdi.

Yoongi kısık sesi ile konuşmaya çalıştı;
"Uuuf çekin şunu kötü kokuyor!"

Taehyung, Jimin'e çılgın bir bakış atıp odadan çıkmasını sağladı. Seokjin söylenerek Jimin'in elindeki tabağı aldı. "Hasta insana nagıt mı yedirilir? Ben şimdi güzel bir yosun çorbası yaparım iyileşir."

Seokjin dediğini yapmış, Yoongi'nin odasına yosun çorbasıyla dönmüştü. Taehyung'un yanında ki sehpaya tepsiyi koyup çıkmıştı.

Taehyung Yoongi'ye yardım ederek kalkmasını sağlamıştı. Ama kaldırırken sakarlığı tutmuş eli kayarak dudakları Yoongi'nin ki ile buluşmuştu.

Tutkulu bir öpücük değildi. Kısa, saf, yumuşak.

İlk ayrılan Taehyung olmuştu. "Utanmana gerek yok bebeğim, bundan daha ilerisini de yaptık." dedi Yoongi ve yarım ağız gülümsedi.

video
çok
güzel

darling mk // textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin