Merdivenlerdeki Saldırgan

4K 115 7
                                    

29 Haziran

Şu an yatağımda uzanıyor haldeyim. Dünkü olay gerçekten üzerimde şok etkisi bıraktı. Ne olduğunu merak ediyorsan söyleyeyim günlük:

   Karşı komşumuzdan bahsetmiş miydim? Evet işte o adam daha önceki uyarıları dinlemeyip dairesinden inmeye başlamıştı, hemen onu takip etmeye başladım. Üç, dört kat indik derken sol taraftaki daireden ağzı kan içinde birisi fırladı adamın üstüne. Refleks olarak geriye sıçradım ama adamcağız o çarpmanın etkisiyle merdivenlerden aşağıya kadar, o hastalık kapmış insanla beraber yuvarlandı. Şoka uğradım, koşarak bizimkilerin yanına gittim.  Olayı anlattığımda Milla ve Amy büyük bir korkuyla baka kaldılar.

Milla bana şöyle bir karşılık verdi:

- Lanet olsun Loris! Lanet olsun! Burada sıkışıp kaldık! Burada geberip gideceğiz hepimiz! Lanet olsun!

   Neyse daha fazla bahsetmeyeceğim. O hastalıklı şeyin dairemize girmesini istemiyordum. Kapıları kilitledik, ama bir sorun vardı? Sonsuza kadar burada kalacağımızı sanmıyorum.. Elbet erzağımız bitecek ve dışarı çıkmak zorunda kalacağız. O zaman ne ile karşılacağımızı tahmin etmek hiçte zor değil.

Saat şuan kaç bilmiyorum. Biz Milla ile koltukta oturmuş bazı konuları konuşuyor, Rory pencereden şehri izliyor ve Amy ise midesini düşündüğü için dolabı kurcalıyordu.  

  Kaç gündür dışarı çıkamamanın verdiği sıkıntıdan dolayı hepimiz ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu. Sapıtmak üzereyim!

Bu arada şöyle bir caddeye baktığımızda polislerin ortalıktan kaybolduklarını farketmiştik. Ama uzaktaki caddelerden hala sesler geliyordu..

   Bugünü de böyle oturarak geçirmeyi planlıyoruz ama ben yarın  apartmandaki diğer dairelere bir göz atmayı planlıyorum.

Hayatta KalmaWhere stories live. Discover now