25

4.4K 300 145
                                    

{Caitlyn}

Bij Thomas' huis aangekomen zijn alle lichten uit. Waarschijnlijk liggen zijn ouders al te slapen. Zacht opent Thomas de deur en laat me binnen.

'Vinden je ouders het wel goed dat ik hier blijf?' fluister ik. Hij knikt en sluit zo voorzichtig mogelijk de voordeur. Zacht lopen we de trap op. Wanneer we bij zijn kamer aankomen doet Thomas de deur open waarna ik zijn kamer in loop. Ik neem plaats op zijn bed waar ik mijn jas en schoenen uittrek.

'Wil je iets van mij lenen om in te slapen?' vraagt hij zacht als hij de deur van zijn kamer heeft gesloten. Ik knik.

'Graag.' Hij opent zijn kledingkast en gooit een shirt naar me. Behendig vang ik het kledingstuk op. Ik ben te moe om nog naar de badkamer te gaan om me daar om te kleden. Bovendien heeft Thomas me toch al naakt gezien. Als eerst trek ik mijn broek uit en vervolgens mijn shirt. Verbaasd kijkt Thomas me aan. Al snel heeft hij zich omgedraaid waar ik hem dankbaar voor ben. Hij heeft nog wel respect voor me. In een simpele beweging ligt ook mijn bh op de grond waarna ik het shirt van Thomas aantrek. Het kledingstuk heeft een subtiele geur van Thomas waardoor een kleine glimlach op mijn gezicht ontstaat. Als ik opkijk zie ik dat Thomas zich aan het uit kleden is. Alleen zijn boxer blijft aan. Ik sta op en leg mijn kleding netjes over zijn bureaustoel terwijl Thomas de gordijnen sluit. Vervolgens kruipt hij in bed en houdt uitnodigend zijn dekbed omhoog. Ik ga naast hem liggen en nestel me dicht tegen hem aan.

'Sorry voor dit' verontschuldigt hij zich. 'Ik had niet verwacht dat mijn ouders al lagen te slapen.'

'Het geeft niets' verzeker ik hem. Ik duw mijn lippen zacht tegen zijn wang aan. 'Wil je trouwens morgen met me mee om een jurk te kopen voor het feest? Normaal zou ik met Hannah gaan, maar daar heb ik nu niet zo'n behoefte aan.'

'Dat snap ik. Ik ga met je mee.' Thomas kijkt me voor een aantal seconden aan. Zijn blauwe ogen staren in de mijne. Langzaam komt zijn gezicht dichterbij. Wanneer ik zijn ademhaling tegen mijn lippen voel sluit ik mijn ogen en wacht tot zijn zachte lippen de mijne beroeren. Nog geen seconde later voel ik zijn vertrouwde, zachte lippen. Thomas komt boven me hangen en zet zijn benen aan weerszijden van mij. Mijn hele lichaam wordt warm als zijn hand langzaam onder het stuk stof dat mijn lichaam bedekt glijdt.

'Is dit oke?' mompelt hij tegen mijn lippen aan. Zonder er verder bij na te denken knik ik en huiver als hij kusjes in mijn nek plaatst. Hij weet precies waar mijn zwakke plek zit. Voor een seconde open ik mijn ogen. Zijn blonde haren vullen mijn blik. Ik laat mijn handen er doorheen glijden en duw mezelf tegen hem aan waardoor hij stopt en zijn gezicht uit mijn nek haalt. Meteen laat ik mijn handen langs me neervallen.

'Sorry' mompel ik onzeker. 'Ik dacht...' Ik sla mijn ogen neer.

'Caitlyn' fluistert Thomas. 'Je hebt niks verkeerd gedaan. Ik...' Hij grinnikt zacht. 'Ik moet gewoon plassen.'

'Oh.' Hij duwt een zachte kus op mijn lippen.

'Ik vond het overigens wel fijn wat je deed.' Met die woorden stapt hij uit bed. 'Ik ben zo terug.' Zodra hij de kamer uit is ontsnapt een zucht aan mijn lippen. Ik dacht echt dat ik iets fout deed. Ik dacht dat hij zou zeggen dat hij wilde slapen omdat hij mij saai vindt. Ik trek het shirt wat omhoog gekropen was naar beneden en draai me op mijn zij zodat ik de deur in de gaten kan houden.

Na een kleine twee minuten komt Thomas de kamer weer in. Hij kruipt naast me onder de deken en slaat zijn armen om me heen.

'Ik kwam mijn moeder net tegen op de gang' vertelt hij. 'Ik heb haar verteld dat jij hier slaapt vannacht.' Ik knik en stop mijn gezicht in zijn nek. De geur van zijn aftershave vult mijn neusgaten waardoor ik glimlach.

'Wat is er?' vraagt Thomas.

'Je ruikt lekker' mompel ik. Thomas strijkt zacht over mijn rug wat me een rustgevend gevoel geeft.

'Wil je nog verdergaan met waar we gebleven waren of wil je slapen?' vraagt hij.

'Wat wil jij?' vraag ik zacht. Hij duwt zijn lippen kort tegen mijn haar.

'Zo blijven liggen' antwoordt hij. 'Dit bevalt me best goed.'

'Mij ook.' Ik sluit langzaam mijn ogen en nestel me dichter tegen hem aan.

'Slaap lekker' fluistert Thomas nog voor ik in slaap val.

(Cute hoofdstuk. Wat vinden jullie trouwens van dit boek? Ik merk namelijk dat ik steeds minder feedback krijg.

Deze week hoef ik maar twee dagen naar school dus ik heb iets meer tijd om te schrijven x)

Bad Reputation Where stories live. Discover now