!!! МНОГО ВАЖНО !!!

1.6K 102 49
                                    

Здравейте, любовчета!
Надявам се да съм ви липсвала, защото смятам скоро да се завърна. Знам, че не съм качвала нищо от векове, но все още чакам да свърша училище, преди отново да пиша. Но за това ми трябва помощта ви и мнението ви...
Работата е там, че имам страшно много идеи и през цялата ми почивка не съм спирала да пиша. Но обмислям варианта следващата ми книга да не е фенфикшън (или поне не с Хари или някой от One Direction). Просто до сега съм писала винаги за момчетата и мислех да пробвам нещо ново.
Но винаги ще се съобразявам с вашите желания и вашето мнение...Затова, ако вие искате, ще продължа да пиша за Хари и всичко ще си е както преди. Ако нямате нищо против да видите някое ново лице, ще се възползвам от възможността. Самата идея и история ще е съвсем същата- единствената разлика ще е в това, дали историята ще е със или без Хари.
МОЛЯ ВИ, УМОЛЯВАМ ВИ, оставете мнението си в коментарите. За мен е важно да привлека колкото се може повече читатели, така че ако повечето от вас предпочитат фенфик с Хари Стайлс, така да бъде. Но ако достатъчно голям брой от вас нямат нищо против да разнообразя с някой нов герой- също бих се радвала. За мен наистина няма голямо значение за кого ще пиша, важни сте ми вие.
ЗАТОВА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ОСТАВИТЕ СВОЯ ГЛАС В КОМЕНТАРИТЕ, ОТ ТОВА ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НА НОВАТА МИ ИСТОРИЯ! И ви обещавам, че този път наистина ще е нещо доста по- различно...❤️

Fake IdentityWhere stories live. Discover now