3. Můj táta je...

7.4K 349 118
                                    

Viděla jsem siluetu muže. Byl v nějakém brnění, ale nebylo obyčejné. Neviděla jsem mu sice do tváře, protože byl ve stínu, ale měl moc příjemný hlas. ,, Musí vyrůst mimo to vše!!" Křičela na něj žena. ,,To ano, ale chci ji vídat." Ten muž byl smutný, ale proč? ,,Je to pro ni moc nebezpečné!"
,, Dobře, ale chci aby se jmenovala..." Muž začal vystupovat ze stínu...

,,Vztávej Conorová!" Zařval mi do ucha Sarah. Jak já ten její pisklavý hlas nesnáším!
To už mám radši, když mě budí Mike.
,, Jídlo." Řekla a hodila po mně bagetu.
S chutí jsem se do ní zakousla. Ale to jsem neměla dělat. Ti hajzlové mi dali do jídla střepy! Vyndala jsem si střepy z pusy a pak i z bagety. Po asi 5 minutách jsem snad všechny střepy vytahala a mohla jsem se pustit do jídla. Už jsem tu týden a půl a zatim mi dali jen tohle. Teda pokud nepočítám jídlo od Jacka. Co se asi stalo s Kate a těma lidma u kterých jsem bydlela?
Snad jim nic neudělali, byli na mě hodní. Hlavně Kate. Tu jsem měla nejraději. Byla to vysoká bruneta s krátkými vlasy. Měla krásné smaragdové oči a nádherný úsměv, i přes to že měla rovnátka. Co po mně HYDRA chce? Chce snad, aby se Bloody Tear vrátila? O tom pochybuju. ,,Ahoj princezno!" Zakřičel Jack už u dverí mé cely. ,,Ahoj Jacku."

,,Jak ti je?" Zeptala se starostlivým hlasem. ,,Ujde to." Smutně jsem se pousmála. Za tu dobu co jsem tady mám tělo poseté modřinami.

,,Ty Jacku, proč si na mně tak milej?" Tohle mi vrtalo hlavou už pěkně dlouh.

,,No víš, když jsem si tehdy vzal Katherin, dovedla mě sem. Já jí napomáhal v její práci. Byl jsem taky ten zlej. Pak si přišla ty. Hope. Moje NADĚJE na lepší život." Usmál se zasněně. ,, Proč mě HYDRA chce zpět?"

,,Přece si nenechají utéct svůj nejlepší experiment." Bylo vidět jak se mu to oslovení hnusí. ,, Experiment?" ,,Ano, oni tě tak berou." Vjeho očích jsem viděla skutek, lasku, starost, ale nejvíce hněv. Byl naštvaný na Katherin za to, co mi provedla.

Kéž by si pro ni přišel, aby nemusela tohle všechno prožívat znovu.

Vím že číst lidem myšlenky není slušné, ale jen jsem chtěla vědět co si teď myslí.

,,Max, ty jediná si jejich pokusy přežila. Nebyla jsi první a myslím, že ani poslední, na kom tyhle pokusy prováděli. A ty... jediná jsi přežila."

,,Kolik jich bylo?" Jestli jsem jedinná, chci vědět z kolika. ,,203, bylo jich 203." Co?! Tolik?! To není možné! Nejblíže se dostal Erik Lanser. Přežil 1 rok a 9 měsíců. Ty máš být už dávno mrtvá." Jen 1 rok a 9 měsíců?! To je strašně málo! Proč mi to neřekl už dřív?

,,O čem si to chtěl včera mluvit, než tě Mike přerušil?" Zeptala jsem se. ,, Mámu si pamatuješ?"

,,Byli mi čtyři, moc si toho nepamatuji."

,,Tvoje oči. Ona měla stejné. Stejně krásné, byla to blondýnka. Malá, hubená." S Katherin si asi moc podobné nebyli. Pokud tedy Katherin nemá obarvené vlasy. Beztak je to už šedivá babizna a vlasy si barví. ,,Jak se jmenovala?"

,,Melinda Conorová." Hezké jméno. Tak moc se mi po ní stýská. Škoda, že si ji moc nepamatuji. Při vzpomínce na ni mi ukápla slza a tu následovali další a další. ,, No tak princezno, nebreč." Setřel mi palcem ruky slzy. ,,Taky jsem se chtěl zeptat na tátu."

,,Toho si nepamatuju už vůbec. Jen jeho hlas, kdysi mi četl pohádky." Jeho hlas se mi vždy líbil. ,, Vím kdo to je."

,,Kdo?!" Vxhrkla jsem tak rychle, že se divím, že mi rozuměl. ,, Tvůj táta je člen Avengers."

,,A to je kdo?"

,, Tým superhrdinů." Jo tak ty znám. ,, Už vím. A který?" Dal mi do ruky fotku může. Měl hnědé vlasy i oči a pečlivě upravené vousy. Byl celkem malý. ,, Antony Stark."

,, Počkat, ten Stark? Tony Stark, Ironman?" To jsem dcera toho nafoukance? To je jen sen, že jo?! Zpousta lidí by dalo cokoli, jen aby mohli být v jeho blízkosti. Já jsem jeho dcera, ale nejradši bych nebyla.

,,Max, on tě najde a přijde si pro tebe, věř mi."

,, Dobře. Jo a Jacku děkuju." Usmála jsem se a obejmula ho. ,, Už musím jít princezno. Přijdu zase zítra."

,,Ahoj." Špitla jsem. Musela jsem furt přemýšlet nad Starkem. Vážně je můj táta? Vážně si pro mě příjde? Asi bych měla přestat přemýšlet a jít spát.

Ahoj! Další díl je tu! Nahoře máte Mika.

Bloody tear (ff Avengers)Kde žijí příběhy. Začni objevovat