30. Za modrýma očima

4.1K 287 30
                                    

,,No do prdele."

Řekla jsem, když jsem uviděla zasněženou krajinu. ,,Kde to jsme?"

,,V Rusku." Odpověděla jednoduše, jako kdyby jsme nebyli uprostřed zasněžené pláně. Connie šla a já hopsala za ní jen v teplácích a triku. Samozřejmě Connie měla teplou bundu a já jen tepláky a tričko s krátkým rukávem. Zas taková zima mi nebyla, protože přece jen v mých žilách koluje​ oheň. "Zapálila" jsem si ruce a chodidla, na kterých jsem neměla ani boty. Sníh roztávál pod mýma bosýma nohama. I sníh roztává, stejně jako moje srdce. Páni, takové hluboké myšlenky. ,,Pohni sebou, nebo nás chytí. Počítám s tím, že tak za pět minut po nás půjdou." Popohnala mně Connie. Rozběhla se a já za ní.
_______________________________

Sedíme schované v nějakém málem domečku. Jsme ve městě které se myslím jmenuje Vorkuta. Nebo tak nějak. Lidi z HYDRY už nás hledají. Jak jinak. V zádech jsem měla nějaký hnusný čip, který mi blokoval moje schpnosti. A vyndávání nebylo vůbec příjemné, to mi věřte. ,,Jak daleko jsme od New Yorku?"

,,Asi tak 7 550 kiláků." Odpověděl mi hlas JARVISe a Connie mi podala můj mobil.

Z pohledu Tonyho

,, Prohledej znova všechny záznamy ze všech kamer." Řekl jsem zdrceně JARVovi. Už týden se snažíme najít Max. Když jsme se snažili dostat Lokiho v tom starém domě, tak Max postřelili. Odtlačila nás pryč a když jsme se zase dostali dovnitř, tak už tam nikdo nebyl. Na místě kde byla Max zbyla jen menší kaluž krve. ,,Pane máte hovor od-"

,,Nechci žádný hovory. Vypni to a radši se věnuj hledání Max." Řekl jsem nevrle, protože už jsem byl vážně zoufalý. Podíval jsem se na mobil, abych zjistil kdo ro zase otravuje. Jestli to bude zase Barton, tak ho fakt přetrhnu. Nahlas jsem přečetl jméno, které tam bylo napsané. ,,Max. Pane bože Max! JARVe zjisti přesnou pozici." Rozběhl jsem se zburcovat všechny ostatní.

Z pohledu Rogerse

Ležel jsem na posteli a přemýšlel o tom, kde by Max mohla být. Najednou mi vtrh Tony do pokoje a zařval: ,,no co se tu tak válíš? Letíme do Ruska!". Sice nechápu, proč by jsme měli letět do Ruska, ale radši jsem šel za ním.
__________________________________________

,,Max!" Obejmul ji Tony, hned jak ji uviděl. Byl jsem rád, že se jí nic nestalo. ,,Ahoj Steve. Co jsi mi to chtěl říct v tý kuchyni, než tam přiběhl Clint. Najednou jsem měl sucho v krku a všechnu radost nahradila nervozita. ,, Nevím, už si to nepamatuji, ale hlavní je, že jsi v pořádku." Bál jsem se to říct. Max přikývla a přešla za holkou, která tam byla s ní. ,, Chtěla bych vám představit Connie. Už po druhé mně zachránila." Uchechtla se Max. Všichni jsme se s tou holkou seznámili, ale já stejně nevnímal nic jiného, než Max. Když jsme přiletěli zpět do Stark Toweru, tak se Max omluvila s tím, že je unavená. Já jsem ji ale viděl, jak jde na střechu. ,, Kapitán Amerika se nebojí navést letadlo do vody, sundat čtyři letouny S.H.I.E.L.D.u, nebo zničit základnu HYDRY. Ale bojí se říct ženě, že ji miluje." Uchechtla se Nat za mými zády. ,, Nemluv tak nahlas, ještě tě uslyší Tony." To by tak ještě chybělo. Ani mně neudivovalo, že to Nat poznala. ,, Měl by jsi jí to říct."

,,Tony mně zabije."

,, Máš právo být s tím koho máš rád." Pousmála se Nat. ,,Ale ona mně ráda nemá."

,, Prosím tě, vždyť se chováš jako nějakej puberťák. Je ti skoro sto let, tak se vzmuž. Padej tam za ní." Pomalu jsem se šoural nahoru na střechu. Nat měla pravdu ve všem. Když jsem šel po schodech, tak jsem dlyšel její krásný zpěv. Proč musí být tak.....dokonalá?

,, No one knows what it's like
To be the bad man
To be the sad man
Behind blue eyes
And no one knows
What it's like to be hated
To be faded to telling only lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To feel these feelings
Like i do, and I blame you!
No one bites back as hard
On their anger
None of my pain and woe
Can show through

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free.

No one knows what its like
To be mistreated, to be defeated
Behind blue eyes
No one knows how to say
That they're sorry and don't worry
I'm not telling lies

But my dreams they aren't as empty
As my conscience seems to be
I have hours, only lonely
My love is vengeance
That's never free

No one knows what its like
To be the bad man, to be the sad man
Behind blue eyes."

,,Tahle písnička je smutná." Co to placám?! Jasně že je to smutná písnička a to ona ví.  ,,To možná jo, ale je pravdivá.

Nikdo neví, jaké to je být ten zlý
být ten smutný
za modrýma očima.
A nikdo neví,
jaké to je, být nenáviděn,
když nemáte na výběr, a musíte jen lhát.

Ale mé sny nejsou, zas tak prázdné,
jak se mé svědomí, zdá být
Mám hodiny, pouze osamotě,
Má láska je mstou,
Co nebude svobodná.

Nikdo neví, jaké to je
Cítit ty pocity,
tak jako já, a můžete za to vy!
Nikdo tak ostře nereaguje
na vztek,
všechny mé strasti a bolesti,
si nechávám uvnitř." Tuhle písničku mám ráda. Málo kdo totiž ví jaké to je, když musíš zabíjet a pak lhát. Být ten zlý. A všechny slzy a bolesti držet uvnitř sebe."

,,Max to co jsem ti chtěl říct je, že já....m-mám tě rád. Ale j-jinak rád. No p-prostě tě miluju. N-nechceš se mnou ch-" Max se na mně podívala s lítostí v očích a tak jsem radši zmlkl. Řekl jsem něco špatně? Já věděl, že mně nemá ráda. Otočil jsem se a chtěl jsem odejít.

Z pohledu Max

Steve už se otáčel a chtěl odejít. Tohle sice nemůže dopadnout dobře, ale mně je to celkem jedno. Tolik věcí se v mém životě pokazilo, tak ta jedna navíc tomu neuškodí. Během mého přemýšlení už byl Steve daleko ode mně. Rychlejsem ho doběhla a obejmula ho. Steve se nejdřív zarazil, ale pak mně obejmul taky. ,, Mám to brát jako ano?" Zahuhlala jsem že jo a víc se k němu přitiskla. ,,No konečně. To vám to trvalo." Vypískla nadšeně Nat. ,,Max?! Rogersi?! Da-dáš ty pracky pryč?!"

Bloody tear (ff Avengers)Kde žijí příběhy. Začni objevovat