Για μενα.

958 44 0
                                    

Ωρα 1.05

Δυο παιδια εχουν ήδη πιει παρα πολύ αλλά τα ποτά δεν τελειώνουν.
Η Ελισαβετ καθεται2 απέναντι μου και μιλάει με ενα παιδί ενώ επιτέλους ο Γιάννης φασωνεται με τον Μιχάλη. Τελικά δνε ηθελε2 και πολύ την βοήθεια μου. Πίνω το 5ο μου σφηνακι και γεμίζω ενα ποτήρι μαρτινι με ουσκι. Εχω πιει παρα πολυ και ηδη αρχιζω και γω να ζαλιζομαι.

Ώρα 2.00
Ποιος ειναι αυτός που μιλάει στην Ελισάβετ; φύγε γαμω απο δίπλα της. Ενα παιδί έρχεται και καθεται δίπλα μου δεν τον ήξερα δεν θυμαμαι καν ποιος ειναι και πως τον λένε. Αρχίζει να με πλησιάζει. Αχ φυγε ρε άνθρωπε μου. Μιλαμε με το παιδί και Ρίχνω κλεφτιες ματιες στην Ελισάβετ.

Ώρα 3.30
Που πάνε; γιατί φεύγουν; Αγχωμένη σημωνομαι και πιάνω απο το χέρι το παιδί και τους ακολουθούμε. Όχι!!Τον έχει αγκαλια. Που να παρει. Δεν μπορώ να περπατήσω ζαλίζομαι και με πιάνει το παιδί. Η Ελισαβετ χωμένη στην αγκαλιά του με κοιτάει. Νευριασμενη βλέπω να την φιλάει στον λαιμο και αυτή να του σφιγγει την μπλουζα του.
Να παρει γαμω. Μεθυσμένη σηκώνομαι πιάνω το μπουκαλι και κατεβαζω 4 γουλιες Μαρτίνι. Ζαλιζομαι. Πιάνω το παιδί και τον φιλάω. Κοιταω την Ελισάβετ με κοιταει. Σπρώχνει απο πανω της το παιδί και φεύγει. Τι κάνει;τι γίνεται;Ξεκολλάω το παιδί απο πανω Μου και αυτος παει στον άλλον ενω ζαλίζεται και πέφτει. Δεν μπορώ να περπατήσω.

Ωρα 5.00

Κάθεται και δεν μιλάει. Καπνιζει πολύ. Δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν νιώθω τα άκρα μου. Ανάθεμα. Καθομαι απεναντι της και αυτή πέφτει λιπόθυμη. Τρομοκρατημένη την βοηθάω να συνέλθει.
Κατεβάζω την τελευταία γουλιά απο το ποτό μου.
-Γιάννη φεύγω.
-Που πας;
-Την Ελισαβετ σπίτι.
-Εγινε.Καλημέρα.
-Παρε το ποδηλατο μου.
-Εγινε
Σηκώνω την Ελισαβετ. Στιριζεται1 πάνω μου. Αναθεμα σε διαολε το αρωμα σου. Ανηφορίζουμε προς το σπίτι της. Ανοίγω την πόρτα και την αφήνω στο κρεβάτι. Βαζει τα κλαματα. Τι εγιεν; τι έπαθε; κάθομαι διπλα της. Με παίρνει αγκαλιά και σταματαει να κλαίει. Ειναι χάλια. Ανοίγω την βρύση και γεμίζω την μπανιερα. Πρεπει να κάνει μπανιο να ξυπνησει. Την παίρνω παλι πάνω μου. Της βγάζω τα ρουχα και εκει πέφτω εγω στον πίσω τοίχο γιατί η Ελισαβετ ειχε πέσει πάνω μου.
Τι σωμα ειναι αυτο γαμω; Οτι πιο όμορφο. Θέλω να την φιλήσω. Με πάθος. Την βάζω στο μπάνιο και την πλένω. Με τραβάει και πέφτω μεσα. Γαμω ρε Ελισάβετ. Ειναξ γυμνή και αρχίζει να γελάει. Δεν μπορώ να κρατηθω. Ζαλίζομαι. Παει να με φιλήσει. Οχι Ευρυδίκη κρατήσου.
Βγαίνω απο το μπανιο. Βγαζω και την Ελισαβετ. Την σκουπίζω την ντυνω και την ξαπλώνω στο κρεβάτι. Είμαστε και οι δυο ζαλισμένες φουλ. Οχι κρατήσου. Δεν μπορώ ζαλίζομαι και πέφτω. Αναθεμα σε γαμω. Σηκωνομαι με το ζόρι καθως η ελισαβετ με κοιτάει. Καθομαι στο κρεβάτι διπλα της. Εχει βγαλει τα ρούχα της. Οχι. Ευρυδικη2 κρατήσου. Ξαπλωνει και με τραβάει πάνω της και εδω ξεκινάνε ολα.

Το καινούργιο κεφάλαιο,η συνέχεια δηλαδή θα ανέβει σήμερα. Το βράδυ κατα τις 12. Τα λεμε. Ελπίζω να σας αρέσει. Vote και comment αν σα; αρέσει μέχρι εδω ❤

Μια Διαφορετική Ιστορία ΑγάπηςWhere stories live. Discover now