Clubbing

608 27 0
                                    

Ετοιμαστηκαμε για τη βραδινή μας έξοδο μπήκαμε στο αμάξι και πήγαμε σε ενα κλαμπ λίγο πιο εξω απο την περιοχή. Μεγάλος χώρος και φαινόταν και ωραίος. Αφου πληρώσαμε είσοδο μπήκαμε μεσα. Δεν είχε πολύ κόσμο αλλά με την ωρα άρχισε να γεμιζει. Αφού μπήκαν τα πιο ανεβαστηκα τραγούδια αρχίσαμε να "χορευουμε".Πηραμε ενα ποτό ολοι και προσπαθούσαμε να χωρέσουμε στον πολύ κόσμο. Ήταν στριμωχτα αλλα λογικό.

Ώρα 4.30 αρχιζει να μειώνεται λιγο2 λιγο ο κόσμος και μπορούμε να κινηθούμε εστω και λίγο πιο πλησιάζει μια παρέα και πιάνουμε "κουβέντα" οσο μπορουσαμε να ακουστούμε δηλαδή. Εδω να αναφέρω οτι βρισκόμασταν ήδη στο 3ο ποτό. Δεν με είχε πειράξει αλλα την Ελισάβετ λιγο. Ειχε κάνει απλώς κεφάλι. Μιλουσαμε με τα παιδιά και χορεύαμε όλοι μαζί. Μας κερασαν άλλο ενα ποτό και συστήθηκαν. Ήταν ο Αντώνης ο Λεφτέρης και ο Γιώργος.
Η Ελισαβετ έμοιαζε να ζαλιζεται αλλα την πρόσεχα. Χαζομαρες.

5.15
Αποφασίσαμε να ανοίξουμε μπουκάλι. Τα παιδιά απο την άλλη παρεα είπαν πως θα τσονταραν κι αυτοί για το μπουκαλι. Ήπιαμε 2 ποτήρια ο καθένας αρα σύνολο ήμασταν στα 5 ποτήρια ποτο2 εμείς. Η Ελισαβετ φαινόταν να ζαλιζεται πολύ. Πλησιάζει ο Γιώργος να την βοηθησει και κάθονται στον καναπε.
-Εισαι καλα;
-Οχι
-Θες να βγουμε εξω;
-Ναι.
Σηκώνεται ο Γιώργος και πάει την Ελισάβετ εξω.
Μάλιστα.Δεν με πειράζει. Θα βγω και γω εξω. Προσπαθώ να βγω εξω και Αργώ αρκετά μέχρι να βγω. Κάθονται εξω. Η Ελισαβετ έχει χυθεί στην αγκαλιά του και χει κλείσει τα.μάτια. στηρίζεται πάνω του. Αυτός την αγκαλιάζει. Έχει τα χέρια του στην μέση της. Μέχρι να πλησιάσω τα κατεβάζει στον κωλο της.
-Αστην.
-Ωπα γιατί;
-Αστην γαμω.
Τραβάω την Ελισάβετ πάνω. Δεν το χει γαμω με το ποτό.
-Ρε Ευρυδίκη δεν έκανα κάτι.
-Την αγγίζεις ενω ειναι μεθυσμένη.
-Σιγα μωρέ δεν την βίασα κι ολας.
-Γιώργο μην την ξαναγγιξεις για το καλό σου.
-Ευρυδίκη αραξε λίγο νταξει;.
-Απλως.μην την ξανακουμπησεις.
-Ναι μαμα τιποτα αλλο;
-Φυγε.
-Θα κανω οτι Θελω.Η φίλη σου δεν ειδα να αντιδρα. Ειπαμε μεθυσμένη μεθυσμένη αλλα νταξει αν δεν ήθελε θα αντιδρούσε. Δεν εισαι και η μανα της.

Η Ελισάβετ ειναι στην αγκαλια μου.
-Γιωργο σκασε γαμω. Μην ξανακουμπησεις σηκω και φυγε τωρα.
-Ρε δεν μας παρατας ρε κομπλεξικό
-Βουλωσε το και φυγε.Ηλίθιε.
-ρε αντε και γαμησου που θα μου.μιλας εσυ μικρό κορίτσι έτσι. Παλιο πουτανα.
-Φυγε γαμω το κερατο μου. Μπασταρδε.
Ο Γιώργος με πλησιάζει και με σπρώχνει προς τα πίσω. Πέφτω στον τοίχο και έτσι όπως πέφτω χτυπάει η Ελισαβετ το κεφάλι της και Προσπαθώ να την κρατήσω.
-Μαζεψε την φιλη σου τώρα μονη σου παλιο καριολα.

Προσπαθω να μην του δώσω περισσότερη σημασία και να βοηθήσω την Ελισάβετ. Η Ελισαβετ πιάνει το κεφάλι της και αρχιζει να κλαίει. Τρέχει αιμα γαμω.Βγαζω την ζακέτα και Προσπαθώ να σταματήσω την αιμορραγία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μετα απο 5' βγαινει εξω ο Μιχάλης.
-Ρε τι Εγινε;.
-Φωναξε τα παιδιά φευγουμε για νοσοκομείο. Πες τους να μ φερουν τα πραγματα γρήγορα.
-Τρέχω.
Μετα απο λίγο βγαίνουν τα παιδιά και μπαίνουμε στο αμάξι. Διπλα μου κάθεται ο Μιχάλης ενω ο Γιώργος ειναι πίσω και η Ευαγγελία κρατάει την Ελισάβετ. Φτάνουμε και ο Μιχάλης την παίρνει στην αγκαλιά του και γω τους βοηθάω να.κάνουμε γρήγορα. Αφου μπαίνουμε μεσα την αφήνουμε σε ενα γιατρό και μπαίνουν στο δωμάτιο. Παίρνω την ζακέτα μου η οποία ειναι γεμάτη αίμα.

Συγγνώμη που αργω και ανεβάζω 1 κεφάλαιο την ημερα και αργα αλλα πέφτει διάβασμα. Υποσχομαι να ανεβαζω πιο συχνά τωρα και νωρίτερα. ❤

Μια Διαφορετική Ιστορία ΑγάπηςWhere stories live. Discover now