2

403 37 0
                                    


- Chuuya-san, spuse Akutagawa. Oh nu, nu din nou... , oftase băiatul. 

Chuuya doar îi dase o încruntătură urâtă, ceea ce îl speriase puțin pe Akutagawa. Kouyou i-a zâmbit, încercând apoi să-l calmeze pe roșcat. 

- Te-am trezit cu un motiv, spuse ea. 

- Mai contează acum? Spuse Chuuya încercând să respire normal printre sughițuri. Vroia să fie singur în momentul ăla. 

Așadar, Akutagawa plecase să o găsească pe Higuchi fiindcă uitase detaliile problemei, cât timp Kouyou aștepta ca Chuuya să se calmeze. 

- Avem o misiune, spuse ea. 

- Uh, se simte mai bine acum? O întreabă Akutagawa pe Kouyou. 

Kouyou aprobase cu o scurtă mișcare a capului. 

- Poți să explici acum, Higuchi, îi zise roșcata. 

- A fost o organizație care încerca să atace Yokohama. Odată s-au luptat cu fostul conducător al Mafiei și se pare că acum s-au enervat pentru ceea ce am făcut. Dacă vrei să afli întreaga poveste, poți să-l întrebi pe Hirotsu-san, explică Higuchi. Acum sunt în orașul ăsta, continuase ea. 

- Ultima dată când ne-au înfruntat, noi am câștigat. De aceea sunt destul de sigur că vom câștiga din nou. Nu sunt atât de puternici. Nu-i așa, Elise-chan? Boss-ul mafiei apăruse de nicăieri cu o fetiță tânără. 

- Boss, zise Hirotsu care tocmai ce intrase în cameră și făcu o plecăciune la fel ca ceilalți. Dar din păcate, ei sunt acum mult mai puternici. Plănuiesc să-și facă un sediu aici. Chiar au cumpărat o casă abandonată unde își țin informațiile. Pot să aflu ușor locația. Dar chiar și așa, vor avea o pază puternică cu ablilități, explică el. 

- Deci ce ar trebui să facem? Chuuya, tu te duci, zise Mori cu ușurință. 

Chuuya, care acum își revenise la normal a acceptat.

- Îți sugerez să nu mergi singur. Practic, trebuie să fim și mai puternici decât suntem acum, zise Kouyou. Am o idee, dar nu cred că o să vă placă, spuse ea așteptând ca ceilalți să o aprobe. Ce-ar fi să invităm Agenția Detectivilor Armați la un ceai împreună? A continuat ea, chiar înainte ca încăperea să fie acaparată de o liniște deplină. Nimeni nu știa dacă era sau nu o idee bună. 

- Cred că nu e o idee rea, spuse Mori calm. Chuuya, vei veni cu mine la sediul Agenției.

_____________________

- Președinte! Mori Ougai este afară și așteaptă să te întâlnească, îl informează Naomi pe Fukuzawa. E cu Chuuya Nakahara. 

Întregul birou, dintr-o zi normală și zgomotoasă, s-a transformat brusc într-o tăcută situație tensionată. Cu excepția lui Dazai. Lui doar nu-i venea să creadă că băiatul la care tocmai se gândea era acum aici.

- Toată lumea, calmați-vă. Dazai, însoțește-mă la întâlnirea cu ei. Ceilalți sunt ocupați, zise Fukuzawa în timp ce restul se întoarseră înapoi la muncă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

- Tch, zise Dazai încet, sperând să nu-l fi auzit cineva. 

- Hai să vorbim afară, spuse Fukuzawa. 

- Oh, acela nu e un mod prea frumos de a ne primi. Suntem aici doar pentru a împărți niște ceai, zise Mori. 

Fukuzawa oftează, părând ca și cum nu ar avea de ales, așa că i-a spus lui Naomi să pregătească patru cești de ceai, în timp ce ei mergeau în camera personală. 

Dazai și Chuuya făceau tot posibilul să evite orice contact. Nu era că cei doi nu vroiau să se întâlnească, ci nu erau încă pregătiți pentru asta. 

Mori aduse cu el ceva fotografii pe care i le arătase lui Fukuzawa, Dazai și Chuuya stând în spatele lor, privindu-le și ei de asemenea. 

- Știu că și voi urmăriți această persoană, spuse Mori rânjind. 

- Da, așa e. Ei încearcă să distrugă agenția, și mai rău, Yokohama, zise Dazai relaxat.

- Oh, Dazai. Ai devenit mult mai încrezător, huh? Zâmbise Mori. Ști, persoana asta e cea care ți-a ucis părinții. 

Live [Bungou Stray Dogs Soukoku - ROMANIAN]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum