*34*

410 27 5
                                    


Zůstala jsem nevěřícně koukat na telefon. Myslela jsem, že na mě už zapomněl.

LostEmm: Ahoj, dobře, co ty?

LostPizza: Já ti ani nevím. Nevím, co si mám myslet.

LostEmm: Stalo se něco?

Poposedla jsem na židli a upila ze svého kafe.

LostPizza: Pamatuješ, jak jsem ti vyprávěl o té slečně? Totálně jsem to podělal. Když jsem jí políbil, byla to ta nejkrásnější věc v mém životě. Nikdy už nechci cítit nic jiného, než její rty. Její krásnou vůni, nechci ji pustit z mého náručí.

LostEmm: Počkej, nějak nechápu, co se stalo. Podle toho co píšeš, to spíš vypadá, že se ti to povedlo a jste spolu ne?

LostPizza: Právě, že nejsme. Nechal jsem si jí utéct.

LostEmm: Proč myslíš? Nikdy není pozdě.

LostPizza: Je s mým nejlepším kamarádem, momentálně jsou určitě někde spolu.

LostEmm: To je mi tak líto. Tohle si nezasloužíš. Třeba je to jen chvilkové. Třeba zvolila stejnou taktiku jako ty. Nikdy to nevzdávej jo? Omlouvám se, teď musím jít. Sejdeme se třeba pozítří?

LostPizza: Dobře, budu se na tebe těšit. Napíšu ti pak místo a čas. Měj se krásně:-*

LostEmm: Ty taky:-*

„S kým si to tady píšeš?" zeptal se Zayn, když ke mně přisedl a dal mi obrovskou pusu. „S kamarádkou, víš ne? Už jsem ti o ní několikrát říkala" usmála jsem se a přitulila jsem se k němu. „Dneska jsem ti pozval i kluky, aby ses tady sama nenudila" usmál se a znovu mě políbil.

„Nechte si to na jindy" uslyšeli jsme se smíchem Harryho. „Čau chlapáci" obejmul je Zayn a představil jim Ericka. „Nevzali jste to nějak hopem?" ptal se starostlivě Liam. „Nestarej se brácho" poplácal ho Louis po rameni.

„Nialle ahoj" uslyšela jsem Ericka. Myslela jsem si, že musí žertovat, jenže když jsem se otočila, bohužel tam stál i se svojí hvězdou.

Tak, další dílek je tady. Bohužel, není nijak extra dlouhý, ale snad se bude líbit. Co říkáte na Liamovu písničku??:) M*

I hate you! Or no?Where stories live. Discover now