*42*

185 8 7
                                    




"Emmo, co jste si s Horanem zase udělali? Kouká na tebe, jak kdyby tě chtěl uškrtit, zabít a zakopat. Vzápětí na tebe kouká, jak kdyby tě chtěl samou láskou sežrat" zeptal se mě Harry, když jsme zůstali sami u baru. Neměla jsem důvod Harrymu lhát, proto jsem mu to řekla. Jak mě nechal dvě hodiny čekat v kavárně a teď si hraje na uraženého. "To si snad děláš srandu. Proč tě teda zval? Nebo aspoň nenapsal, že mu do toho něco vlezlo?" kroutil hlavou Harry. "Nevím Harry. Proto mě zaráží, že si hraje na uraženého. Nebudeme to dneska ale řešit. Stačí, že se zítra budeme zas oba přetvařovat" řekla jsem mu a objednala Nám panáky. Barman mi je podal s úsměvem a mrknutím oka. Seskočila jsem z židličky a šla s táckem ke stolu. "Kde mám jako panáka já? Zase jsi na mě zapomněla?" zeptal se Niall. "Já nejsem ta, co zapomíná. Jen nevím, co piješ" řekla jsem s falešným úsměvem. "Už ti to nesu. Uklidni se" uslyšela jsem za sebou Harryho. Vděčně jsem se na Harryho usmála. "Tak na Nás" řekl Louis. Všichni jsme si přiťukli. "A jdeme na parket!" zavelel Harry. Zapomněla jsem na to, že je tam Horan a lidi okolo a užívala jsem si tance. Ucítila jsem zavibrování telefonu a děsila se toho, co tam na mě čeká.


Neznámé číslo: Jsi horší než štěnice, ty se dají odstranit snadněji než ty. Radím ti, aby ses držela od celé 1D dál. Pokud ne, bude to daleko horší. Nebo ti "zrada" od Nialla nestačila?


V očích se mi objevily slzy a podala jsem telefon Harrymu. Ten si to přečetl a hned mě vtáhl do objetí. "Zítra to probereme kočko jo? Stavím se dopoledne. Já jsem si říkal, že by to Niall neodpískal bez omluvy" zašeptal mi do ucha. Já jsem pohledem vyhledala Nialla, který na Nás koukal dost naštvaně. Když si všiml, že jsem brečela, jeho výraz se změnil. Naštvání vystřídala starost. "Jdu domů kluci. Uvidíme se zítra na obědě" rozloučila jsem se s Louisem a Liamem. Harry se mnou šel počkat na taxi a Horan byl někde na záchodě. "Měla by jsi to Niallovi říct. Pokud ti nebude věřit, ukaž mu zprávy" řekl starostlivě Harry. "Jenže co když ani tak neuvěří? Řekne, že jsem si to nechala poslat třeba od Anet" "To si nemyslím Emm. Nesmíš mu říct, že z toho všichni obviňujeme Hailey. Měla by sis s ním zítra po večeři promluvit. Dobrou kočko" ukončil svůj monolog Harry, když mi přijel taxík. "Dobrou Harry" vlepila jsem mu pusu na tvář a nastoupila jsem do auta.Cestou domů jsem pozorovala krajinu za oknem a přemýšlela, jak a kdy to Niallovi řeknu. Harry má pravdu, nemá smysl mu to tajit. Nechci, aby ta dotyčná osoba stála za rozpadem kapely. Doma jsem se vysprchovala, vzala Amy a zalezla do postele. Chystala jsem se pustit film, když mi pípla SMS.


Niall: Pojď dolů...


Tak, tady je další dílek :) snad  se Vám bude líbit. M*

I hate you! Or no?Kde žijí příběhy. Začni objevovat