*36*

379 24 1
                                    


Když ode mě Zayn odstoupil, pohled mi padnul na Nialla, který se netvářil moc nadšeně. Proto jsem se jen slabě usmála na Zayna a sklopila pohled. Pohodlně jsem se usadila vedle Harryho, sebrala mu pytlík s gumídky a začala je jíst. „Já si na to snad nikdy nezvyknu" povzdechl si Harry a vzal si něco jiného.

„Neměla by ses tolik cpát. Už takhle jsi tlustá dost" uslyšela jsem Haley. Všimla jsem si Louise, jak zatíná pěsti. „Myslím, že by ses měla starat sama o sebe. Já nechodím do parku telefonovat, ale sportovat" odpověděla jsem a dál se věnovala pytlíku. Haley zbledla a začala se rozhlížet, jestli to Niall náhodou neslyšel. Liam se jen uchechtl a Louis se to ani nesnažil zamaskovat.

Za celou dobu koncertu ze mě Niall nespustil oči. Musela jsem uznat, že Zayn zpíval opravdu dobře. Nedivím se, že po něm miliony holek prahnou. Když Zayn dozpíval, bylo mi to i líto. Chtěla jsem, aby zpíval dál. „Bylo to perfektní" chválili ho kluci, když se Zayn dostal do šatny. „Jak se ti to líbilo, krásko?" zeptal se, když mě sevřel v náruči. „Bylo to naprosto perfektní. Nechtěla jsem, aby to skončilo" usmála jsem se. „Někdy ti udělám soukromí koncert, co ty na to?" zeptal se a naklonil se, abych na něj lépe dosáhla.

„Jdeme to zapít?" ozval se Harry a nikdo nebyl proti. Počkali jsme na Zayna, než se osprchuje a mohli jsme vyrazit. „Kam to bude tentokrát?" zeptala jsem se, i když odpověď mi byla víc než jasná. „Jako vždy!" vykřikl Louis a podal mi láhev šampaňského. „Kde jsi to zase sebral?" kroutila jsem nevěřícně hlavou. „Já jsem kouzelník" usmál se a pokračoval k autu.

„My musíme jít taky?" ozvala se znechuceně Haley. „Jo, chci jít s klukama. Jestli se ti to nelíbí, můžeš jít domů" ozval se Niall a všichni jsme na něj nevěřícně koukali a nejvíc nevěřícně koukala Haley. Zrudla, dost škaredě se na mě podívala a odpochodovala. „To bylo dost dobré Nialle" pochválila jsem ho, jemně jsem ho pohladila po ruce a pokračovala v cestě.

„Myslím, že to dneska nedopadne vůbec dobře" pošeptal mi Harry. „Nemyslím si. Dneska to bude v pohodě. Spíš se bojím, co mu zase napovídá, až budou o samotě. Víš, jak tady byl ten Erick? Koukni." Zašeptala jsem a podala mu telefon. „To si snad děláš srandu. Tohle asi není vůbec dobré" řekl Harry a podrbal se na hlavě.

Tak, tady je další dílek. Opět jsem tady dlouho nebyla. Jak si užíváte léta? Ty vedra jsou k padnutí co? Co říkáte na písničku Back to you? Já jsem z ní naprosto unešená M*

I hate you! Or no?Kde žijí příběhy. Začni objevovat