Mezuniyet tavsiyeleri

1.8K 87 3
                                    

Evet belki biraz geç oldu ama karşınızdayız ta-daaa
💄ilk önce  düz bir elbise aldıysanız elbiseyi takıyla süsleyebilirsiniz ama eğer taşlı bir kıyafet aldıysanız az ve şık takılar kullanmanız yararınıza olur.
💄eğer ortaokul mezuniyetiyle ilgiliyse abartmayın sade ve hoş bir makyaj yapın kapatıcıyla yüzünüzü boyamanız veya abartılı kırmızı rujlar sürmenize gerek yok bence bir eyeliner, bir dudak parlatıcısı,hafif beyaz pembe gibi bir far,biraz pudra, bir rimel ve biraz anlıkla her şey çok hoş olur zaten önünüzde 2mezuniyet daha var be bu mezuniyette ise hala çocuksunuz gençsiniz bu yüzden kendinize yakışan hafif bir makyaj yapın. Liseliler için artık büyüksünüz biraz daha fazla makyaj yapmaktan çok fazla bir şey kaybetmezsiniz internette bir sürü güzel videolar var onlardan yardım alabilirsiniz.
💄ince veya kalın olmak üzere ad verilen bizi uzatan müthiş şeyler topuklular. Bizi uzattığı gibi yerin dibine de girdirebilen topuklular.baloda topuğunuz kırılırsa topuğu kırılan kız diye anılabilirsiniz bu yüzden dikkatli olun ve bence yine ortaokul mezuniyetinde fazla kısa değilseniz babet spor ayakkabı candır.
💄saç modeli olarak detaylı taşlı tuşlu bir elbise giyiyorsanız dağınık topuz salaş örgü gibi daha toplu bir saç modeli seçmeniz elbisedeki tüm o karmaşayı toplayacaktır. Ama düz bir elbise giyen kızlar bence örgüden taç gibi saç modelleri tercih edebilirsiniz.
💃🏽Unutmayın ki o gece elinizden geldiği kadar eğlenmelisiniz. Çünkü daha zamanda yolculuk bulunmadı . Güzel bir gece geçirin ki keşke demiyesiniz .
Ve inanıyorum o balonun en güzeli sizsiniz!
Beğendiyseniz oy verirseniz çok makbule olur😊

Okul Tavsiyeleri Where stories live. Discover now