13

1.4K 128 30
                                    

Yemekhane'de oturmuş tek başıma iğrenç patates püresini yerken Sehun'u düşünüyordum. Dün gece ateşi 39'a çıktığından hastaneye gitmişlerdi ve 2 tane serum vermişlerdi. Dolayısıyla bugün de okula gelmemişti.

Sehun'un oldum olası bünyesi çok zayıftı zaten. Asla meyve yemezdi! Annesinin ona verdiği çilekleri, kirazları ve muzları hep bana getirirdi.

Düşünceli bir şekilde püreyi yerken karşıma konan tepsiyle irkildim ve kafamı kaldırdım. Karşımda duran kişi ise kocaman gamzesiyle bana gülümseyen Lay idi. Üzerinde kırmızı bir sweatshirt vardı ve kahverengi saçları karışıktı.

"Merhaba hyung, bugün seninle öğle yemeğini yiyebilir miyim?"

Onun çirkinliğinden dolayı şoka girdiğimden kabul ettim. Kris ne buluyordu bunda ya?

"Sehun gelmediği için üzgün olmalısın, bende Kris gelmediğinde çok sıkılıyorum hyung. Sevgiliden ayrı kalmak ne demek çok iyi bilirim!"

Onun bu boş boğazlığına içimden göz devirdim ve kafamdan kaymak üzere olan pembe tacı düzelttim. "S-sevgili mi?"

"Sevgili değil misiniz? Ah, Kris'den bir zamanlar hoşlandığını biliyordum hyung ve seni kıskanıyordum ama sonra siz Sehun ile çıkmaya başlayınca sizin ikinizi fazlaca destekledim!" Lay bozuk Korecesi ile ardı ardına kelimeleri sıralarken şoka girmiştim.

"İyi de biz sevgili değiliz ki.."

Lay bir anda masumca içtiği sütünü bıraktı ve öksürmeye başladı. Sanırım şaşırmıştı. "A-anlamadım? Ama siz ikiniz çok yakındınız ve biz de sandık ki.."

Yüzü bir şeyleri çözümlemeye çalışıyormuş gibiydi. Ya da daha çok kabız olmuş gibi..

"Siz derken?"

"Tüm okul, hyung!" Şokla ona baktım. Tüm okul bizim sevgili olduğumuzu mu düşünüyordu yani. Ah, siktir.

"Sehun'un seni sevdiği çok barizdi. Bir aralar kavga etseniz bile tekrar barıştığınıza mutlu olmuştum ve çıkıyorsunuz sandım. Oh yani ben değil, tüm okul öyle sandı."

Bu sefer içtiği süt boğazında kalan kişi Lay değil bendim. Sehun, beni mi seviyordu?

girly² // hunhan Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin