19.

1.8K 71 23
                                    

Jessy's point of view.

Het is nu een paar dagen later sinds de dag dat Zayn en Gigi op tour zijn gegaan. Ik heb me ziek gemeld op m'n werk en heb alleen maar op mijn kamer gezeten. Ik ben nog niet daar beneden geweest.

Jake geeft me wel ochtend, middag en avond eten maar dat eet ik niet op. Meestal spoel ik het door de wc of gooi ik het weg. Niet omdat ik mezelf te dik vind ofzo, maar ik heb gewoon geen honger.

De jongens zijn tot nu elke dag langs gekomen, wat fijn is. Maar ze gedragen zich anders. Alsof ze iets achterhouden en dat maakt me bang.

Zayn heb ik tot nu toe ook elke dag gesproken, hij vermaakt zich heel erg op tour en hij mist me. Maar ik denk dat ik hem erger mis dan hij mij. Maar hij heeft ook afleiding en ik niet.

Ik kijk mijn kamer rond, die alleen maar vol behangt is met posters. Ja ik ben en blijf een meisje, en elk meisje heeft haar innerlijke fangirl. Dus fuck it, ik behang mijn muren gewoon vol met poster van 5sos.

(A/N: 5sos is biet met 1D op tour geweest in dit boek.)

Een klop op de deur haalt me uit mijn gedachtes. "Binnen." Mompel ik. De deur gaat open en Jake komt mijn kamer ingelopen, hij gaat op de rand van mijn bed zitten en glimlacht naar me.

Jake kijkt net als ik mijn kamer rond, hij grinnikt en keert zich weer tot mij. "Die met dat geverfde haar is wel cute." Zegt Jake over Michael. Ik grinnik en knik. "Dat is Michael." Mompel ik. Hij knikt en kijkt weer naar mijn posters.

"Die is wel leuk." Zegt Jake en hij wijst naar een poster waar ze allemaal in een pak van ninja turtle's op staan. Ik knik.

"Hey Jess, ik weet dat je de laatste paar dagen niet gegeten hebt. Maar zou je zo alsjeblieft wat willen eten, ik maak me zorgen om je." Ik zucht en knik. Jake staat op van mijn bed, steekt zijn hand naar me uit die ik aanneem en trekt me uit bed.

Jake loopt en ik strompel een beetje achter hem aan. Beneden in de keuken zie ik de jongens zitten, ik begroet ze met een glimlach. Louis die zwaait als een of andere gek naar me, normaal zou ik hier om lachen maar daar heb ik geen fut voor.

De jongens kijken me bezorgt aan maar ik wuif het weg. Ik ga aan tafel zitten tussen Niall en Harry in, Niall geeft me een kus op mijn wang terwijl Harry me zo goed mogelijk probeert te knuffelen.

Jake zet een ontbijt voor me neer en ik kijk er alleen maar naar. "Jessy je weet wat we hebben afgesproken." Zegt Jake streng. Ik zucht, knik en begin te eten van mijn ontbijt. Na het halve ontbijt zit ik al wel weer vol en schuif ik het bord aan de kant.

"Jake ik zit vol." Zeg ik als een klein kind. "Je hebt in ieder geval wat gegeten, daar ging het me om." Zucht hij. Hij pakt het bord en eet het ontbijt zelf op. Het is ook zonde om het weg te gooien.

"Jessy, kleed je om. We gaan zo weg." Zegt Niall. "Waarheen?" Niall haalt grijnzend zijn schouders op. "Als jullie me vermoorden hè." Waarschuw ik ze. "We zouden niet durven." Zegt Louis die verdedigend zijn handen in de lucht gooit.

Ik rol mijn ogen en loop naar boven. Ik pak wat kleren uit de kast, loop naar de badkamer en zet de douche aan. Als de douche warm genoeg is ga ik eronder staan.

Als ik klaar ben met douchen stap ik uit de douche en droog mezelf af. Ik trek mijn kleren aan en loop naar mijn kamer. Mijn telefoon die op het nachtkastje ligt haal ik van de lader.

Ik kijk een beetje rond op twitter. Ik beantwoord wat vragen van fans, volg wat fans en like wat foto's waar ik in getagd ben. Mijn oog valt op een tweet van 5sos. Mijn ogen vergroten zich en voor ik het weet verlaat een gil van blijdschap mijn mond.

5sos is in Londen.

Oh my god.

Voor ik het weet staan alle jongens in mijn kamer met een bezorgde blik op hun gezichten. "Wat is er aan de hand?" Vraagt Liam bezorgt.

Ik wijs als een mongool naar mijn telefoon en stotter een beetje. "Jessy, wees eens duidelijk kind." Grinnik Jake die waarschijnlijk al weet wat ik bedoel.

"FUCKING 5SOS IS IN LONDEN!" Roep ik hyper. Ik ren naar Jake toe en knuffel hem, geen idee waarom. Jake lacht, tilt me op en draait me een rondje.

De jongens rollen hun ogen en verlaten de kamer, behalve Louis en Jake. Ik laat Jake los als hij me op de grond heeft gezet en ik kijk Louis en Jake met een big smile aan.

"Kunnen we ze opzoeken. Alsjeblieft." Smeek ik als een klein kind en ik ga op mijn knieën voor ze zitten. Ze grinniken en halen hun schouders op.

"Lou, kom op. Je zit in one direction, je kan vast wel wat regelen." Smeek ik. "Ik weet niet hoe druk ze zijn Jessy." Zegt Louis. Ik zucht teleurgesteld. Louis heeft gelijk, ze hebben het vast heel druk en ik zou niet in hun schema passen.

Ik loop naar beneden en trek mijn schoenen aan. Als ik dat heb gedaan loop ik naar Harry, Liam en Niall die in de woonkamer zitten.

"Gaan we?" Vraag ik, de jongens kijken op en knikken. We lopen weer naar de gang, daar staan Jake en Louis al klaar om te gaan. We trekken onze jassen aan en gaan naar buiten.

"Dus waar gaan we heen?" Vraag ik. "Het park denk ik. We wilden gewoon even met je naar buiten, zodat je ook wat frisse lucht krijgt." Zegt Niall schouderophalend.

Ik knik met een glimlach. Negen van de tien keer zijn er kinderen in het park, en zoals je misschien al wel hebt gemerkt. Ik hou van kinderen.

Jake slaat een arm om me heen en gaat naast me lopen. "Ik verzeker je dat er kinderen zijn." Grinnikt Jake wat een lach oplevert van de andere, terwijl mijn glimlach alleen maar breder word.

----------------------------------------------
Hey lovers❤️,
Die foto van Niall is fk hot.
Zijn foto's worden echt nog een keer mijn dood.
Kisses, Kim💋

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Where stories live. Discover now