78.

496 13 15
                                    

Jessy's point of view.

Calum en ik zitten samen op de bank 'Tarzan' te kijken, want geef toe, het is een van de beste Disneyfilms ooit gemaakt. Hij heeft een arm om me heen geslagen en ik heb mijn benen over die van hem heen hangen.

"Ik kan niet geloven dat we morgen al gaan trouwen." Zeg ik blij. Calum kijkt me aan in mijn ogen met een glimlach en hij knikt.

"Ik hou van je." Zeg ik en ik geef hem een kus op zijn kaak. Calum glimlacht half en geeft me een kus op mijn hoofd.

"Ik hou ook van jou." Mompelt hij, waarna hij zich weer richt op de film. Ik merk dat hij wat afstandelijk doet, maar ik schud het van me af, denkend dat het vast de zenuwen voor morgen zijn.

Ik volg zijn voorbeeld en richt me ook weer op de film. Ik zit zo erg in de film dat ik niet doorheb dat Jake binnen is gekomen, tot hij me weg tilt bij Calum. Een klein gilletje verlaat mijn mond, waardoor Calum moet lachen.

"Jake wat ga je doen." Lach ik als hij me meeneemt naar boven.

"Gozer, je gaat morgen trouwen. Wat denk je dat we gaan doen?" Lacht Jake.

"Een vrijgezellenfeest?" Vraag ik als Jake me op mijn bed neergooit.

"Ding ding ding!" Roept Jake en ik rol mijn ogen. "Trek wat leuks aan, we gaan feesten." Grijnst Jake.

Ik zucht en loop naar mijn kast. Ik pak een paar outfits en leg ze op bed neer, waarna ik Jake verteld dat hij een outfit moet uitzoeken terwijl ik ondertussen ga douchen.

Ik was mijn haar en mijn lichaam, waarna ik nog even van de douche geniet. Ik poets nog snel mijn tanden onder de douche, zodat ik langer van de warme stralen kan genieten waarna ik uit de douche stap en me afdroog.

Ik trek mijn lingerie aan waarna ik de handdoek om mijn lichaam wikkel, zodat ik het niet zo koud krijg en loop weer naar mijn kamer.

Jake ligt op mijn bed te wachten en heeft mijn kleren die hij heeft uitgekozen op mijn bureau gelegd. Ik loop ernaar toe en haal de handdoek van mijn lichaam af. Ik kleed me aan waarna ik ook mijn haar uit de handdoek haal.

Na ongeveer 20 minuten ben ik klaar om te gaan. Calum is al weg, volgens Jake heeft Ashton hem opgehaald voor zijn vrijgezellenfeest.

Ik draag een blauwe skinny jeans, waarin mijn curven mooi naar voren komen. Daarboven draag ik een simpel zwart T-shirt, die ik aan de voorkant een beetje in mijn broek heb gestopt.

Mijn haar is gekruld in grote slagen en hangt los over mijn schouders. Ik heb een gouden armband en een gouden horloge om mijn pols en mijn verlovingsring, zoals altijd om mijn ringvinger.

"Klaar?" Vraagt Jake en ik knik. We lopen naar beneden en ik trek mijn old skool vans aan. Ik check nog snel of ik alles heb voordat ik mijn jas aantrek en we kunnen gaan.

"Ik ben de bob, ik hoef morgen geen kater op mijn bruiloft." Lach ik en Jake knikt instemmend. We stappen in de auto en Jake toets de bestemming in op de TomTom. Ik start de auto en ik begin te rijden.

Na een kleine twintig minuten zijn we aangekomen bij een gezellige bar en stappen we uit. "Melanie, Manon en Gigi zijn er over ongeveer vijf minuten." Meld Jake en ik knik.

Na nog geen vijf minuten zien we de drie meiden aankomen lopen en ik glimlach. Melanie komt op me afrennen en geeft me een knuffel.

"Nooit gedacht dat jij de eerste zou zijn die gaat trouwen." Lacht Manon en ik lach mee.

"Ik had het zelf ook niet zien aankomen." Zeg ik en ik geef Gigi en Manon ook een knuffel.

We lopen met z'n allen naar binnen en een warme vlaag komt me tegemoet. Een paar mensen zijn aan het dansen, anderen zitten aan de bar en sommige zitten aan een tafel wat te drinken.

Het is hier groot en als ik een van mijn vrienden kwijt zou raken, zou ik geheid verdwalen. Ik voel dat iemand mijn hand pakt en ik kijk opzij. Ik zie Gigi en ik glimlach. "We blijven bij je, maak je maar geen zorgen." Zegt ze in mijn oor zodat ik het kan horen over de muziek heen.

Ik geef haar een duimpje omhoog en glimlach. We lopen naar de bar en iedereen besteld wat drinken. We hebben allemaal besloten om niet te veel te drinken vanavond en ik helemaal niet, vanwege de bruiloft.

"Wil je dansen?" Vraagt Jake en ik knik.

"Erg graag zelfs." Zeg ik blij en ik zet mijn lege glas op de bar neer. Jake pakt mijn hand en neemt me mee naar de 'dansvloer'.

Ik beweeg mijn heupen op het ritme van de muziek en ga er helemaal in op. "Yes girl! Work!" Roept Jake. Ik lach en Jake en ik dansen verder. De andere meiden komen ons al gauw vergezellen en zo besteden we onze avond.

***

"Bye Gigi! Doe Zayn de groetjes!" Fluister roep ik haar na als ze de auto uitstapt. Ze steekt haar duimen omhoog, waarna ze nog even naar ons zwaait. Ik rij van de oprit af en rij richting het huis van mij en Jake.

"Ik ben kapot." Zegt Jake en hij leunt met zijn hoofd tegen het raam. Ik grinnik en knik instemmend.

Voor we het weten zijn we alweer thuis en stappen we uit de auto. Ik doe de auto op slot en open voorzichtig de voordeur. Stilletjes lopen Jake en ik naar binnen zodat we, Calum die waarschijnlijk al slaapt, niet wakker maken.

We doen onze schoenen uit en lopen naar boven. We poetsen gauw onze tanden en daarna gaan we beide naar onze eigen kamer. Ik open zachtjes de deur en zie inderdaad dat Calum al slaapt. Ik zucht zachtjes en kleed me snel om in een T-shirt van Calum.

Ik klim naast hem in bed en ga met mijn rug naar hem toe liggen. Ik sluit mijn ogen, maar ik ben nog niet moe genoeg om te slapen. Ik draai me om naar Calum en sla mijn arm om hem heen.

"Hey." Mompelt hij moe en ik grinnik.

"Hey." Mompel ik terug. Hij draait zich om en kijkt me aan met een slaperige glimlach. "Hoe was het?" Vraagt hij en ik glimlach ook.

"Echt gezellig." Zeg ik en hij knikt. "Probeer maar wat te slapen, morgen hebben we de grote dag." Zeg ik blij en ik zie dat zijn glimlach vervaagt. Ik wuif het weg, denkend dat hij gewoon moe is.

Hij geeft me een korte kus en slaat dan zijn arm om mijn middel. Ik ga weer met mijn rug naar hem toe liggen, waardoor we lepeltje lepeltje liggen.

"Ik hou van je." Zeg ik, maar ik krijg geen antwoord. Hij zal al wel slapen denk ik. Ik sluit mijn ogen en langzamerhand neemt de slaap mijn lichaam over.

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*
Ik denk dat ik een cursus moet volgen voor sneller updaten.

:D

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu