-58- 2| Schůzka

2K 116 0
                                    

,,Ne, na tohle nepřistoupím ani za zlaté prase" řekla jsem už po sté.

,,Ale slečno, když nám řeknete jak sestavit velký obloukový reaktor jako má pan Stark v Avengers toweru, obyvatelé NY ušetří na elektřině" už dobrou hodinu mě tady pět chlapů přemlouvá abych jim dala plány na velký obloukový reaktor. Nakonec přišly ještě 4 další chlapy kteří byly domluvení s Petersonem ale mě nic neřekli.

,,Ne" zavrtěla jsem hlavou.

,,Za co by jste nám to dala?" zeptal se blonďák s elegantně sestřiženými vousy.

,,Za nic. Obloukový reaktor pohání Iron Mena a vy by jste toho mohli zneužít. Velký reaktor jde zmenšit. Můžete pracovat pro Hydru nebo pro někoho kdo jde proti Shieldu" zamračila jsem se.

,,Ale pan Stark má s námi smlouvu že nám dá cokoliv potřebujeme" ušklíbl se Peterson.

,,A můžete mi dát kopii smlouvy?" zeptala jsem se. On se beze slova zvedl a v tiskárně něco vytiskl. Potom mi podal papír na kterém byla smlouva. Pročetla jsem si ji a bylo to tak jak říkal. ,,Se mnou ale žádnou smlouvu nemáte. Mějte se krásně pánové" zvedla jsem se, vzala si psaníčko a odešla. Za sebou jsem ještě slyšela jak po sobě křičí že na mě měli jít jinak. Rozloučil jsem se s paní Petersonovou a autem odjela do toweru. Po cestě jsem si mumlala různé nadávky směřované na táti i na ty chlápky. V garáži toweru jsem zaparkovala, vzala si všechny papíry ohledně schůzky včetně kopie smlouvy a výtahem vyjela do patra s obývákem. Seděli tam všichn Avengers. Proč když chci někomu vynadat jsou tu všichni? 

,,Kde si byla?" zeptal se táta hned co jsem vystoupila z výtahu. ,,Tak vyfintěná?" dodal.

,,Můžeš mi sakra říct co si to podepsal s Petersonem?" vyštěkla jsem a jeho otázku ignorovala.

,,Smlouvu, jak ty o ní víš?" zamračil se.

,,Ráno volal že musí přesunout schůzku na dnešek, ale někdo si vypne mobil a on otravuje mě protože si myslel že jsem tvoje asistentka. Víš vůbec co to bylo za smlouvu?" zavrčela jsem naštvaně.

,,Jsem ochotný s Petersonem spolupracovat a dát jim co potřebují. Aby jsme to utvrdili podepsal jsem smlouvu" zamračil se ještě víc.

,,A kdyby po tobě chtěl obloukový reaktor, dal bys mu ho?" prskla jsem.

,,Proč by po mě měl chtít reaktor?" nechápal.

,,Hodinu mě přemlouval ještě s nějakýma čtyřmi chlápky abych jim dala plány na něj. Prý chtějí aby obyvatelé NY ušetřili na elektřině" vyjekla jsem. ,,Proč si sakra první neověříš jestli je od Hydry sakra. Chceš aby tohle všechno obrátili proti Shieldu?" dodala jsem. Ano, hrabala jsem se jim v hlavě a zjistila že pro Hydru opravdu pracují. ,,A grrrrr.... Jdu do pokoje" zavrčela jsem. Hodila jsem na stůl všechny papíry a odešla. Potřebuji hodně studenou sprchu abych se zklidnila.

L.I.N.D.A.Kde žijí příběhy. Začni objevovat