-69- 15+ a sny

2.5K 106 1
                                    

-O MĚSÍC POZDĚJI-
Přes den jsem s holkama byla na nákupech a koupila si hodně věcí. Právě ležím na posteli vedle Pietra a hraju na mobilu hry.

,,Co kdyby jsi mi ukázala co sis koupila?" zašeptal mi do ucha a rukou mi sjel na zadek.

,,Zase tě chytla úchylná nálada" ušklíbla jsem se. Zvedla jsem se vzala si některé tašky s oblečením a odešla do koupelny. Jako první jsem si oblékla černorůžové proužkované šaty které měly nahoře černou krajku.

 Jako první jsem si oblékla černorůžové proužkované šaty které měly nahoře černou krajku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Na nohy jsem si obula nové černé lodičky a šla se mu ukázat. Zatočila jsem se a on ukázal palec nahoru. Dál jsem mu ukazovala věci než se vyprázdnila celá taška.

,,A tohle je poslední" usmála jsem se.

,,A co tohle" uculil se jako andílek a na prstu zahoupal s taškou kde bylo spodní prádlo. Jen jsem zakroutila hlavou a vše mu postupně ukázala. Oblékla jsem si poslední krajkové spodní prádlo a vylezla z koupelny.

 Oblékla jsem si poslední krajkové spodní prádlo a vylezla z koupelny

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pietro si kousal ret a culil se na mě. Když jsem si všimla jeho velké boule v kalhotách, pomalu jsem k němu šla. Obkročmo jsem si na něj sedla a provokativně se usmála. Zavrtěla jsem se a on vzdychl. 

,,Copak?" uculila jsem se. Nic neřekl a políbil mě. Položil mě na postel a lehl si nade mě. Z mých rtů se přesunul na krk který různě sál a jemně okusoval. Značí si mě. Když skončil, podíval se na svou práci a usmál se. Vší silou jsem nás přetočila. Sundala jsem mu tričko a na hrudi mu udělala dva cucfleky. Sundala jsem mu džíny a on nás přetočil takže byl zase nade mnou.

,,Hej" zabručela jsem.

,,Si nějak moc oblečená" nakrčil obočí a hned mi sundal podprsenku. Chvíli s hrál s mými prsy a potom mi sundal krajkové tanga. Sundala jsem mu boxerky a hned na to cítila menší tlak v podbřišku. Začal se rychle pohybovat a já mu zarývám nehty do zad. Po chvíli se oba ve stejnou dobu uděláme a Pietro si lehne vedle mě.

,,Miluji tě" zašeptala jsem mu do hrudi.

,,Já tebe víc" zašeptal a dal mi pusu do vlasů. Potom upadnu do říše snů.

-SEN-
Jsem s tmavé chodbě kterou osvětluje jen blikající žárovky. Za sebou slyším těžké kroky, jakoby někdo běžel.
,,Chyťte ji, nesmí nám utéct" zakřičí někdo ze rohem. Z tama vyběhne asi 5 chlapů a logem chobotnice na rameni. Na nic nečekám a rozeběhnu se na druhou stranu. Běžela jsem než jsem si všimla hluboké díry přede mnou. Nestihla jsem zabrzdit a spadla do ní.

Sedím svázaná na židli v místnosti kde je úplná tma.
,,Si na nic" řekne mužský hlas.
,,Nemáme tě rádi" řekne další.
,,Si jen přítěž" řekne pro změnu ženský hlas.
,,Nejraději bych tě shodil z nejvyšší budovy na světě" řekne někdo další. Najednou se rozsvítí a já vidím že přede mnou stojí všichni Avengers.
,,Nikdy jsem tě nemiloval" zasyčí Pietro.
,,Mám novou zbraň, co jí na tobě vyzkoušet?" zeptá se Natasha a střelí mě do ramene. Zasyčím bolestí. Clint mi střelí šíp do břicha kam mi následně vrazí štít Steve. Takhle se prostřídají všichni a potom vše zmizí.

Ležím svázaná na lehátku v bílé místnosti a kolem mě pobíhají doktoři. Jeden ke mě přijde a začne mi řezat do břicha. Zakřičím bolestí když mi do obou noh bodnou dýky namočené v nějaké černé tekutině. Začne to šíleně bolet, štípat a já nevím co ještě. Kroutím se na lehátku, křičím bolestí a slzy mi tečou po tvářích. K lehátku přijde Fury s tátou.
,,Tati" šeptnu a vyčerpaně se na něj podívám. ,,Pomoz mi prosím" zašeptám zoufale a hned na to vykřiknu protože mi do břicha vrazí další nůž.
,,Nože namočte do séra F26 a bodněte jí je do paží" řekne táta s kamennou tváří doktorů. Ti přikývnou a udělají to co on chce. Tak to zopakují několikrát. Poté mě na něco napojí a mým tělem projede elektrický šok. Potom další, další, další a další. Pořád dokola. Odpojí mě a na půl hodiny mě ponoří do nějaké světle fialové vody. Všechny rány a vpichy začnou strašně štípat. Po chvíli mě vynoří a začnou se mnou třást. Všechno kolem mě zčerná.
-KONEC SNU-

Prudce jsem otevřela oči a posadila se. Měla jsem na sobě Pietrovu mikinu a své tepláky, nevím jak se to na mě dostalo. Seděla jsem na své posteli a okolo mě se skláněl táta, Pietro, Nat a Wanda. Začala jsem od nich couvat co nejdál od nich. 

,,Neboj se, byl to jen sen" řekl táta. Začala jsem zběsile kroutit hlavou a natiskla se na čelo postele. Táta ke mě natáhl ruku ale já sebou cukla. Skončila jsem na zemi. Rychle jsem se zvedla a vyběhla z pokoje. Běžela jsem až na střechu kde jsem se schoulila do klubíčka v rohu kde mě nikdo nemohl vidět. Nakonec jsem s výhledem na nebe plné hvězd usnula.

L.I.N.D.A.Kde žijí příběhy. Začni objevovat