PŘEDTÍM 6.

821 50 33
                                    

Už jsem to v komentářích vysvětlovala, ale ty fotky byly na soukromé stránce, na kterou se nikdo, kdo nemá adresu nedostane a nejde z ní nic zkopírovat. Takže Louisovy fotky jsou sice na internetu, ale celý svět je neviděl. Nejsem tak hnusná :D

Ne, to by Harry neudělal. Ale není jiná cesta, jak by se mohly fotky dostat ven. Louis se s hrůzou díval na všechny ty fotky, všechna ta videa, která Harrymu poslal. Nikdy by ho nenapadlo, že....

Louis radši mobil vypnul a opřel se o zrcadlo. Pustil studenou vodu a opláchl si obličej. Už chápe, proč si na něj lidi ukazovali, už chápe, proč na něj volali. Viděli to. Všichni to viděli.

Louis radši ani nechtěl vědět, kolik lidí to vidělo. Celá univerzita určitě. Co teď? Neměl sílu jít zpátky a učit se. Sebral papírový ubrousek, namočil ho a z tašky vytáhl dezinfekci na ruce, kterou nakapal na ubrousek. Postavil se na špičky a snažil se umýt nápisy, ale nešlo to. 

Když po pěti minutách máchání ubrousek přijmul fakt, že to prostě dolů nepůjde, pokusil se aspoň smazat webovou adresu na zrcadle. Alespoň ta šla. Louis se zády opřel o stěnu a sjel dolů.

Tak nějak mu pořád nedocházelo, že ho Harry zradil. Jak mu to mohl udělat? Přece ví, že Louis nemá své tělo tak rád, aby ho před ostatníma vystavoval. Ví, že Louis nemá rád, když se na jeho tělo dívá někdo jiný než Harry. A přesto to udělal.

Z modrookých očí se spustily první slzy. Louis si ani neuvědomoval, že brečí, byl v šoku. Zíral na stěnu a snažil se najít nějaké řešení, nějaký důvod, proč by Harry vypustil jeho fotky, jeho videa, které pro něj Louis natočil, o kterých tak básnil a říkal, že jsou jenom jeho, že by zabil každého, kdo se na ně koukne, ven.

Nebyl Louis snad dobrým přítelem? 

Ano, asi už to tak bude. Louis prostě Harryho zklamal. Ale i tak ho Harryho zrada bolela. I když už věděl, že si za to může sám. Louis se zvednul a jako mrtvola procházel chodbami budovy. Až se nakonec doblahočil domů. Odhodil tašku a ještě v botech padnul do postele obličejem napřed. Jeho polštář statečně pojímal obrovské množství slz, dokud se Louis neubrečel k vyčerpání a neusnul.

-----

Když šel Harry druhý den do školy, všimnul si, že je něco špatně. Až když za ním přišel Nick, začínal chápat, že se stalo něco fakt hrozného.

"Hey Harry! Jak se vede chlape? Kocovina dobrá?" zeptal se a přehodil si ruku přes Harryho ramena, kterou mu Harry hned setřásl. 

"Stalo se něco Nicku? Něco je špatně." ignoroval Nickovy otázky a rozhlížel se kolem. "Ále, jenom někdo dal ty Louisovy fotky a videa, které jsi nám ukázal na internet." řekl Nick jakoby nic.

"Cože?!" Harrymu se zatočila hlava a musel se zastavit. "No, však víš, ty fotky co jsi nám na té party dal." Harry měl pocit, že se pozvrací. Je tohle nějaký vtip?

"J-jak dal? Co?" zakoktal se. Nick protočil očima a něco chvíli ťukal na mobilu. Pak ho ukázal Harrymu a ten nemohl uvěřit vlastním očím. Všechno, co mu Louis poslal bylo na internetu.

"Dal jsi to tam ty?!" zakřičel Harry na Nicka. "Já? Proč bych to měl dělat?" usmál se Nick a Harry ho vzal za triko a vyzvedl ho do vzduchu.

"Co jsi udělal?! Jak to, že tam jsou ty fotky?"

"Relax Harry, nemůžeš mně vinit. Sám jsi nám ty fotky dával a nechával jsi nás, když jsme si je přeposílali." Harry mu chtěl zničit obličej, ale věděl, že dokud neví, co se stalo, nemůže.

Are you truly sorry? │Czech Larry FF│Where stories live. Discover now