PŘEDTÍM 7.

840 52 44
                                    

Louis nešel do školy po několik dalších dní, neschopný čelit Harrymu a všem ostatním.

A když se odvážil do té školy jít, snažil se statečně přijímat všechny urážky a nadávky na jeho osobu. Proč by se měl namáhat odpovídat jim? Takto poslední dny často přemýšlel. Proč by měl přemýšlet? Proč by měl jít do školy? Proč by měl Liamovi zvedat telefon? Proč by měl jíst? Proč by měl žít?

Jizvy na jeho stehnech dostatečně dokazovaly, jak na tom byl. Ale nikdy by nikomu nepřiznal, že si přál, aby se u něj zničehonic objevil Harry, objal ho a Louis by mu mohl odpustit. Marně prosil všechny bohy, aby byl tohle všechno jenom dlouhý, škaredý sen. Aby se probudil k jemnému hlazení po vlasech a k Harryho vyhlášené slanině, lívancích s javorovým syrupem a ovocem a malou porcí vaječiny, tak jak to bývalo. 

Žil ze vzpomínek volných dnů s Harrym. Jak si dávali polibky i přes to, že si ještě nevyčistili zuby. Jak se spolu umývali a Harry dělal na Louise do zrcadla divné obličeje s pusou plnou pasty. Jak se Louis tak smál, až mu pasta létala od pusy. Jak si navzájem vybrali oblečení a vydali se do sychravého počasí Londýna, které oba tak zbožňovali. Chodili by po památkách a zalezlých uličkách s tajuplnými krámky, a pak by si zašli na čaj a cheesecake nebo sachr do jedné z jejich oblíbených kaváren. Poté by Harry přemluvil Louise, aby mu pózoval pro jeho artistické fotky, které byly nepochybně inspirovány stránkou tumblr. 

Poté by šli domů a něčím se zabavili, než by šli s kamarády ven na jídlo. Pečením, tancováním, hraním her, prostě jakoukoliv činností. Pak by se setkali s kamarády a hádali se, kam půjdou na jídlo. Kdyby zvítězila čína nebo sushi, Louis by se pokaždé dobrých pět minut zkoušel jíst hůlkama, kompletně bavíc celý stůl, než by mu Harry s úsměvem podal vidličku. Po pivě by se rozloučili a vydali se k Louisovi domů. Tam, pokud by nebyli moc unavení, by se chvíli dívali na televizi, a pak by šli spát.

Jednoduše řečeno, Louis chodil jako mrtvola bez duše.

V práci si častí zákazníci všimli, že už se neusmívá a nedělá svým spolupracovníkům naschvály tak jako dřív, ale nikdy to neokomentovali.

Louise občas přepadla slabá chvilka a musel si odběhnout dozadu vybrečet se. Když ho potom jeden z kluků našel, snažil se to zamluvit, ale nedělal moc dobrou práci.

Další den šel zase do školy a zase ignoroval nadávky. Děvka, tak zněla jeho nová přezdívka. Všichni na Louise zapomněli, teď už viděli jenom tu děvku. Ale nic nevěděli.

--------

Harry hodlal jejich vztah napravit. Hned vyzpovídal všechny kluky, o kterých věděl, že na party byli. Plno z nich moc nemluvilo, ale pár jich toho řeklo až dost.

Do detailů netřeba zacházet, Nick skončil se zlomeným nosem a ještě nějakou jinou kostí v obličeji, o to se Harry nezajímal. Dále měl naražená žebra a nalomený kotník. Kromě toho měl ještě pár škrábánců, modřin a nateklých částí těla.

Harryho od něj muselo odtahovat pět kluků a někteří z nich taky skončili s krvavým nosem, když se do nich Harry trefil, jak se kolem sebe oháněl pěstí.

Jenže zbití Nicka nic nenapravilo, to bylo Harrymu jasné. Ale jak má přinutit Louise poslechnout ho. A jak by mu mohl Louis věřit?

Jako první se Harry postaral o to, aby byla stránka s Louisovýma fotkama smazána. 

Párkrát se snažil navázat kontakt s Liamem, Niallem a Zaynem, ale ani jeden z nich mu nebral telefon.

Proto mu také spadl obrovský kámen ze srdce, když mu Niall odpověděl na jeho zprávu.

Niall: To jako fakt?! Na cestě k tobě, všechno mi řekneš, mate.

Takže když Niall přišel, Harry ho pohostil zdravým zeleným smoothiem (ano, dal do něj kapustu ((A/N u kno, Harry and his kale)), ale Niallovi to schválně neřekl) a pak mu vše pěkně od začátku povyprávěl.

Niall vypadal, že mu věřil a Harry věděl, že to byl první krok k nápravě.

--------------------------------------------------------------------------------

Kratší díl, protože jsem už dlouho nepřidala a protože zítra jedu na dovolenou a nebudu moct nic přidat.

GUYZ IT'S SUMMER YAYAYAYA

Oficiálně jsem ukončila základní školu (lol jsem ještě dítě, Ik). Přesněji řečeno jsem ji ukončila s krvavými kotníky, protože mně strašně odíraly podpadky :)))))

Slyšeli jste Liamovu novou písničku? JE ÚPLNĚ BOŽÍ

Also, stala jsem se Bebe Rexha fan No. 1 

ANYGAY, jak se vám líbil dnešní díl?

Snažila jsem se popsat Harryho a Louisovy pocity plus popsat vám jejich vztah.

Co si myslíte o Louisovi?

O Harrym?

Co bude dál?

☺☺☺HELP MEH☺☺☺

Pls guys, mám psát ještě další díly z PŘEDTÍM? Protože už by to bylo to samé jako teď, nic nového. Nebo mám už začít psát POTÉ, kde uvidíte jak je to s Larrym poté, co se dali znovu dohromady na konci TEĎ? Prosím napište mi váš názor, já vážně nevím.

☺☺☺THX BABES☺☺☺

Doufám, že se Vám díl líbil :)

Těším se na Vás u dalšího dílu Vaše Dee ♥♥♥



Are you truly sorry? │Czech Larry FF│Where stories live. Discover now