Deel 1

723 40 14
                                    

Hij is hier.

Jackson Smith is hier.

Jackson is de jongen die iedereens hart sneller liet slaan. Vanaf het moment dat hij voor het eerst op het filmdoek verscheen is hij niet uit de sterrenwereld weg te denken. Tienermeisjes over de hele wereld hebben een poster van hem op zijn kamer. Met zijn sexy glimlach veroverde hij je hart meteen, al is het via een tijdschrift of een televisiescherm.

Regisseurs wilden niks liever dan hem casten en magazines stonden in een rij te wachten op een exclusief interview met hem.

En daar staat hij. Een beige broek die zijn billen perfect accentueren. Een wit overhemd dat zijn zomer bruine huid laat stralen. Een donkerblauwe colbert die niet verborg dat hij een vaste klant was bij de sportschool. Nonchalant gaat het mij zijn hand door zijn donkerblonde haren. Hij lacht naar de persoon met wie die een gesprek heeft. Perfecte witte tanden die een lach vormen die je direct laat smelten.

Ik sla mijn drankje achterover en probeer mijn hartslag terug op een normaal ritme te brengen. Vluchtig ga ik naar de toiletten en staar naar mezelf in de spiegel.

Naast mijn studie werk ik bij een advocatenkantoor en we hadden de afgelopen maanden hard gewerkt aan een zaak voor een groot bedrijf in LA en als bedankje mocht iedereen die ook op de zaak had gezeten meekomen. Een hoop grote namen waren hier aanwezig en zo ook Jackson.

3 jaar heb ik hem niet gezien en nu staat hij hier, enkele tientallen meters van me verwijderd. We hadden nog geen oogcontact gemaakt, gelukkig. De afgelopen jaren heb ik hard geroepen dat ik er klaar mee ben. Hij heeft mijn vertrouwen in mannen in het algemeen de grond in geboord en ervoor gezorgd dat ik geen fatsoenlijke relatie meer kon onderhouden. Een jongen die dat had veroorzaakt kon mijn hart toch niet zo hard laten slaan?

Langzaam ga ik met mijn handen door mijn haren en breng het in model. Ik werk mijn make-up bij en haal diep adem. Er waren hier zo veel mensen. Ik moest gewoon babbeltjes maken met een aantal mensen die goed zijn voor mijn netwerk en daarnaast doe ik er gewoon alles aan om hem te ontlopen.

Diep in... diep uit... Hier gaan we!

Ik veeg mijn zweethandjes over mijn jurkje. Wat was ik blij dat ik veel moeite in mijn outfit had gestoken vanmiddag. Wacht! Nee... Jackson geeft niet om je, hij geeft niks om je outfit.

Samen met mijn collega's drinken we een aantal drankjes en ik wordt aan verschillende mensen voorgesteld. Mijn leidinggevende laat me allerlei cliënten van hem ontmoeten waardoor ik het gevoel krijg dat ik het toch goed heb gedaan. Voor een klein moment vergeet ik Jackson en heb ik een gezellige tijd.

De drankjes gaan er goed in en na een tijdje merk ik dat er niet heel veel mensen meer op het feest zijn. Het wordt misschien maar eens tijd dat ik terug naar campus ga. Morgen heb ik weer een ochtend vol colleges en wordt ik in de middag weer op kantoor verwacht.

Tegelijkertijd met mijn leidinggevende loop ik naar buiten. Al kletsend staan we op een taxi te wachten.

"Hoe gaat het nou met de studie?" Vraagt hij terwijl hij tegen een muurtje leunt. "Het gaat goed, de tentamens zijn over een paar weken maar daar maak ik me niet zoveel zorgen over. En dan volgend jaar alweer laatste jaar van de studie." Hij knikt. "En in de zomer? Al plannen?"

Ik haal mijn schouders op. "Een weekje met mijn dispuut naar Mexico en verder misschien wat dagen naar mijn ouders en vrienden. Niet heel veel dus." "Wat vind je ervan om komende zomer wat meer uren op kantoor te maken? Ik ben onder indruk van je werk, zeker afgelopen zaak en ik kan de assistentie wel gebruiken."

Langzaam knipper ik met mijn ogen. "Je bedoelt de hele zomer je bij al je zaken helpen?" Hij knikt wederom. "Je kan je zomerplannen wel gewoon op je agenda houden natuurlijk maar de rest van de weken..."

Voor ik hem kan bedanken kwam Jackson naar buiten gelopen. Ik sta daar met mijn mond vol tanden. David, mijn leidinggevende schudt zijn hand. "Hoe vond je het daarbinnen?" Vroeg hij aan Jackson. "Het was wel te doen"

Hij draait zich naar mij. "Wat lomp van me, ik vergeet me voor te stellen. Jackson Smith" Hij steekt zijn hand uit en voor een seconde schiet ik in complete error.

Doet hij nou echt alsof hij me niet kent?

"Amelia Stonebridge" Ik herpak me snel en met mijn liefste lach schudt ik zijn hand. "Leuk je te ontmoeten" Het laatste voeg ik er expres aan toe. David komt erbij staan. "Jackson, dit is mijn onze stagiaire en vanaf komende zomer mijn assistent." Hij knipoogt naar me.

Gemengde gevoelens komen naar boven. Ik heb de beste bijbaan voor deze zomer die mijn CV perfect aanvult, zeker net voor het einde van mijn studie. Maar Jackson? Hij kent me niet meer. Een steek in mijn hart. Waarom doet hij me nog zo veel?

"Gefeliciteerd, je zal wel heel wat in je hebben als David je daarvoor heeft uitgekozen" De complimentjes van Jackson geven mij kippenvel. Gelukkig komt daar net een taxi aanrijden. "Ik moet helaas gaan. Fijne avond nog" Ik knik naar David als wijze van afscheid en loop snel naar de taxi. 

Als ik eenmaal zit haal ik diep adem en zodra de taxi de hoek om is barst ik tranen uit. De liefde van mijn leven herkende me niet meer. 3 jaar geleden brak hij mn hart in duizenden stukjes en vandaag heeft die het voor elkaar gekregen om de overgebleven stukjes te vernietigen. 

Hey hey,

Een nieuw boek, nieuwe personages en een nieuw hoofdstuk van vele die nog mogen komen. 

Hopelijk vonden jullie het iets, laat het weten :)


Ik ga er over nadenken maar als iemand een mooie wil maken sta ik hier natuurlijk voor open ;)

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs xLiveWithoutlimits 

The ExWhere stories live. Discover now