Deel 2

70 3 0
                                    

De taxichauffeur kijkt me zo nu en dan vanuit zijn spiegeltje aan maar durft er niet te veel van te zeggen. Hij voelt zich duidelijk niet op zijn gemak door mijn gesnik.

Uit mijn tasje haal ik mijn spiegeltje en veegde mascara resten weg met de mouw van mijn jas. Ik werk mijn make-up een beetje bij om mijn traanogen te verbergen terwijl de taxi de straat van mijn dispuutshuis in rijdt.

Ik bedank hem vriendelijk en geef nog wat fooi. Ik heb een beetje medelijden met hem dat die zo'n twintig minuten heeft gestaard naar iemand die van de ene huilbui in de ander ging. De campus gaf me een veiliger gevoel. Ergens hoorde je de harde bass van een feest dat gaande was. Bijna alle dispuutshuizen stonden hier in de buurt en dat zorgde ervoor dat aan feestjes geen gebrek was.

Een actief studentenleven was een van de beste besluiten van mijn leven. Nadat Jackson me had gedumpt had ik nog een half jaar op de middelbare school voor ik naar UCLA ging. Hier vloog ik direct het studentenleven in om zo de liefde van mijn leven te vergeten. Hier draaide het niet om de liefde, maar om de lust, en dat was het enige dat ik op dit moment nodig had.

Sara en Lynn kwamen het dispuutshuis uitgelopen, duidelijk onderweg naar een feestje. "Amelia!" Vrolijk kwamen ze op me af. "Hoe was je feestje?" Ik gaf ze een korte knuffel. "Ik heb een assistentie baantje aangeboden gekregen voor de zomer!" Ik besloot om Jackson er maar even erbuiten te laten, zeker aangezien niemand van de specifieke historie weet.

"Kom mee vieren! Dat kan je toch niet voorbij laten gaan?" Riep Lynn blij en duidelijk al aangeschoten. "Ik heb morgen nog colleges en in de middag werk, ik denk niet dat..." "Amelia! Met de tentamens over enkele weken kan dit goed een van de laatste feestjes zijn en in de zomer heb je je serieuze baantje dus dit is juist het moment om er nog even van te genieten"

Sara trok lang aan mijn arm."Prima maar ik kleed me dan nog snel om want ik ben duidelijk overdressed" Beiden hadden ze een leuk topje aan met een broek en sneakers terwijl ik hier op hoge hakken stond in een fancy jurkje. Beiden begonnen ze blij te springen.

"We wachten wel even en dan lopen we samen naar Beta Beta" Ik knikte en ging naar mijn kamer. "Dit heb je nodig. Vergeet Jackson en ga door met je leven. Je hebt niet 3 jaar dit leven opgebouwd om het door een avond te laten verpesten" fluisterde ik tegen mezelf 

 Je hebt niet 3 jaar dit leven opgebouwd om het door een avond te laten verpesten" fluisterde ik tegen mezelf 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Snel loop ik weer naar buiten waar Sara en Lynn staan te wachten en gaan we naar het Beta Beta huis. Een groep jongens staat voor een huis wat met elkaar te geinen en harde muziek komt uit de achtertuin. 

Het was niet heel lang voor een aantal meiden uit mijn dispuut ons zagen. "Amelia!" Vrolijk gingen we in de tuin dansen. 

Met een drankje in mijn handen gooi ik mijn heupen los en vergeet ik even al mijn zorgen. We legden alles vast op instagram en genoten van iedereen om ons heen. 

Ik voel iemand op mijn schouder tikken. Ik draai me om en zie Mike. Mike was een dispuutslid van Beta Beta en een goede vriend van mij. Laten we het op een scharrel houden. 

"Ik dacht dat je al andere plannen had vanavond" zegt die in mijn oor. "Had ik ook, maar toen ik net thuiskwam ben ik toch nog overgehaald voor een klein dansje" Een grijns verschijnt op zijn gezicht. "Je mag ook wel toegeven als je niet zonder me kan" 

Lachend schud ik mijn hoofd. "Droom verder!" Lachend slaat die zijn arm om mijn schouder. "Kom dan halen we nog een drankje voor je" 

Mike was geen relatiemateriaal. Dat waren we beiden niet. Maar dat maakte dit zo makkelijk. We hadden geen regels en lieten elkaar vrij om te doen wat we wilden, echter eindigden we na de meeste feestjes toch wel bij elkaar in bed. Aan zijn blik deze avond te zien, is vanavond daar geen uitzondering op. 

"Wat wil je?" Hij knikt naar mijn beker. "Doe maar wat, maakt me niet uit" Hij gooit wat bij elkaar en geeft mijn beker weer terug aan mij. "Hoe was je avond?" "Prima, ik heb een zomerbaantje aangeboden gekregen als assistent van mijn leidinggevende" 

Hij kijkt me onder de indruk aan. "Gefeliciteerd!" Hij heft zijn beker en tegelijkertijd drinken we onze beker leeg in een teug. "Ik zal ze nog een keertje vullen." 

De avonder werd met de minuut vager tot ik de volgende morgen wakker wordt van het felle licht dat de kamer van Mike binnenschijnt. Ik rek me uit en grijp meteen naar mijn hoofd. De alcohol geeft me echt nooit een dag vrij. 

Mike ligt nog diep te slapen. Mijn eerste college heb ik al gemist dus snel zoek ik mijn kleren weer bij elkaar om naar huis te gaan. Die andere colleges moet ik nog wel redden. 

"Waar is mijn telefoon?" Mompel ik tegen mezelf. Ik scan de vloer en na een tijdje zie ik heb onder het bed uitsteken. 3%.. Met een diepe zucht scroll ik door de meldingen op mijn scherm. Mijn adem stokt in mijn keel. 

"@Jacksonofficial volgt je nu"   Instagram


The ExWhere stories live. Discover now