Tanıtım

9.8K 260 96
                                    

안녕하세요 !
저는 Alien 씨예요!
난 학생입니다 !
만나서 반가와요 !

Herkese Merhaba !
Eminim bir Korefan olarak Korece öğrenmeyi çok istiyorsunuz. Neden mi ? Belki zevk için , belki orası için hayalleriniz var , belki uğraş arıyorsunuz. Öğrenmek çok istiyorsunuz ama tek başınıza çok zor değil mi ? Biliyorum çok zor olduğunu ve dün dedim ki neden Korece ile ilgili bir şeyler yazmiyorum ?

Korece biliyor musun ? diye soruyor olabilirsiniz , yani...kendimi tanıtacak ve 30-40 kelime bilecek kadar biliyorum. Bu kitap sayesinde hem ben tekrar etmiş olacağım hem de size yardımım dokunmuş olacak.

Kısaca işleyiş hakkında bilgi vereyim : Yaz tatili dolayısıyla can sıkıntısından uğraş ariyordum ve Korece bilgimi geliştirmeyi hedefledim. Bu yaz boyunca olabildiğince sık bir şekilde bölüm paylaşacağım. Ogretmen olacak kadar bilgim olmayabilir ama yine de ogretmeninizmişim gibi sayabilirsiniz beni. Çünkü her bölüm sonrası yapmanız gerekenleri -odev- adı altında yazacağım ve bir sonraki bölüme kadar bunları yapmanızı bekleyeceğim sizden..

Ayrıca her yeni.bolumun başında bir önceki bölüme dair hatırlatmalar ve küçük sınavlar yapma niyetindeyim.

Korece öğrenmek için malzemeler !
Bir adet defter
Bir adet kalem
Bir adet silgi
Bir adet küçük not defteri...

Normal deftere konu anlatımlarını yazarken küçük olanını sözlük olarak kullanın ! Ama bunu mutlaka yapın.. Ayrica her kelimeyi öğrenmek için 10-20 defa yazmaktan çekinmeyin çünkü ancak böyle öğrenebilirsiniz !

Kisisel ya da derslerin islenisi hakkında sorunuz varsa sadece bu bölümün altina sorun lütfen 🙈

İstedikten sonra basarmamaniz için hiçbir neden yok !

Bir sonraki bölümde gorusmek üzere
안녕 !

Mrs.Alien

Korece ÖğreniyorumWhere stories live. Discover now