Uygulamalar

1.8K 29 21
                                    

Bugün, Korece bilgimi geliştirirken kullandığım uygulamaları paylaşmak istiyorum.

Bugün, Korece bilgimi geliştirirken kullandığım uygulamaları paylaşmak istiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hemen hemen hepsini kullanıyorum. Özellikle "Mondly Korean" ve "Memrise" çok faydalı oluyor. "Mondly Korean" bir kısımdan sonra para istese de o kısma kadar gerçekten çok iyi. Onun haricinde "Korean communication" da gerçekten faydalı. Özellikle her bölüm sonrası alıştırmalarını yaptığınızda istemeseniz de öğrenmiş oluyorsunuz. "Korean Vocabulary" , Korece kelimelerin toplandığı uygulama. Kelime bilgimizin geliştirmek için gerçekten güzel bir uygulama.

Onun haricinde grammer açısından gelişmek için "Grammer Haja" ve "Learn Korean" faydalı ama İngilizce bilginiz olmalı. Açıklamalar hep İngilizce olduğundan bazen ben de anlayamıyorum. Türkçe bulan varsa bizimle paylaşabilir , ihtiyacım var.

Onun dışında uygulamalar aşağı yukarı aynı. Birden fazla kaynak kullanıyorum çünkü bazen bir bilgi farklı yerlerde farklı biçimlerde olabiliyor.

Uygulama dışında Korece kitaplar da edinebilirsiniz. Gerçekten güzeldirler. Hatta Korece kitabı olan varsa da bizimle payalsirsa çok güzel olur 😁

Kitap alacak  maddi gücü  olmayanlar  için

internette Korece öğrenmek adına pdfler yükleyebilirsiniz. Onlar da kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

En son önereceğim şey ise , Koreli bir arkadaş bulup onunla Korece pratik yapmanız. "meeff" diye bir uygulamadan kolayca Koreli arkadaş edinebilirsiniz. Aman dikkat , herkes iyi niyetli değil !

Bugün de böyle tamamlamış olalım , çok uzun süredir yeni bölüm atamadıgim için her gün bir bölüm yayınlamayı düşünüyorum.

Bilgisi ve kaynağı olup da bizimle paylaşmak isteyenler lütfen mesaj atsın , bir bölümü onlar için ayıralım..

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere
Fighting !

Mrs. Alien

Korece ÖğreniyorumWhere stories live. Discover now