Last Words From the Author

175 16 5
                                    

Öncelikle şu açıklamayı yapmam gerekiyor: Evet, Sam öldü ve bu kitap bir yan hikaye olduğuna göre bu piestiel'in hikayesindeki Sam'in de öldüğü anlamına geliyor, sonuçta ikisi de aynı kişi. 

Bu muhteşem açıklamamdan sonra şimdi son söz kısmına geçelim:

 14 Haziran'da ilk bölümünü yayınlayarak başladığım ve bugün, 19 Haziran'da finalini yayınlayarak bitirdiğim bu hikaye benim hayatım boyunca yazdığım ilk kötü sonla biten hikaye. Bana kızabilir, bana sövebilir ve benden nefret edebilirsiniz, izin veriyorum. Sizi anlayabiliyorum, ben  de kötü sonla biten hikayeleri sevmem ve onları okuduğumda genellikle yazara sinir olurum. 

Hayatımız boyunca karşımıza çıkan acı gerçekler canımızı yakar ve bizi korkutur, biz de onlardan kaçmak için kendimizi uğraşlara veririz. Yazı yazmak, müzikle uğraşmak, resim çizmek, okumak gibi uğraşlar bize hayatın gerçeklerinden kaçıp sığınabileceğimiz alanlar verirler. 

Kaçmakta olduğumuz gerçekleri yüzümüze vurdukları için sevmem kötü sonları, hayatın bir peri masalı olmadığını hatırlatırlar ve insanların mucizelere olan inançlarını yıkarlar. 

Bu nedenle, kötü sonla biten bir hikaye yazdığım için hepinizden özür dilerim. Bu benim için de bir hayal kırıklığı, ama denemekten zarar gelmez diye düşünmüştüm. 

Sizden isteğim şu:

Hayatınızda ne olursa olsun, karşınıza ne gibi engeller çıkarsa çıksın pes etmeyin. Ne olursa olsun hayat dediğimiz bu filmi izlemeyi bırakmayın, sonunu merak etmiyor musunuz?

Karşınıza çıkan zorluklar sizi yıldırmak yerine sizi daha büyük sorunlarla başa çıkabilecek şekilde eğitsin. Onları yolunuza çıkan engeller gibi değil, sizi başarıya ve sonuca ulaştıracak merdiven basamakları gibi görün. 

Daha fazla felsefe yapıp başınızı şişirmeyeceğim, daha doğrusu gözlerinizi yormayacağım. Sizden isteğim ne olursa olsun kendinize olan inancınızı kaybetmemeniz. 

Sizi seviyorum, hoşça kalın ve kendinize iyi bakın. 

-Nandos







Injured Dog //: Sabriel (Texting-ish)Where stories live. Discover now