27.BÖLÜM

283 16 3
                                    

Bir sabaha da gözlerimi açtığımda hala Shawn'ın şarkılarının tekrarda olduğunu fark ettim ve gülümseyerek kapattım. Tuvalete girdim ve tartıldım. Kaşık kadar kaldım ben be!

Neyse söylene söylene aşağı indim ve içeceğimi hazırladım ve artık iğrenircesine içmeye başladım. Hailey ile konuştum. Bir saat sonra çıkacaktım. Onu onayladıktan sonra içeceğimi bitirip tayt ve tişört giydim. spor ayakkabılarımı da giydikten sonra evden çıkmıştım. Bir yandan Hannah ile yazışırken arabama binmiştim. Artık gitmekten sıkıldığım yolu takip etmiş ve arabamı park etmiştim. İçeri girdiğimde aynı hengame vardı. Kıyafetleri giydim ve sıramı bekledim. Sıra bana geldiğinde ilerlemeye başladım. Hani insanın neden mimik yapmasına izin vermezsin. Robot muyum ben?! Somurta somurta geri yürüdükten sonra içeri girmiştim. Bir kaç kez prova yaptıktan sonra yemek pardon içecek molası vermiştik. Buradaki herkes aynı şeyden içiyordu. Hailey'nin yanına oturduğumda Matthew pis pis bakıyordu. Lucky neden bana öyle baktığını sorduğunda sert bir şekilde bir şey olmadığından bahsetmişti. İçeceğim bittiğini fark ettikten sonra bu gergin ortamda kalmak istemediğimi fark edip oradan uzaklaştım. Shawn'dan cevapsız arama geldiğini fark ettiğimde onu geri aradım. Uzun bir süre çaldı sonrasında da açıldı.

"Alo?" dedim

"Alo?" dedi Shawn cinsiyet mi değiştirdi? Kadın be bu!

"Kimsiniz?" dedim net bir şekilde

"Ben Shawn'ın arkadaşı Shonda sen kimsin?"

"Ben, ben Shawn'ın arkadaşı Rose, Shawn'ı verir misin?" Hiç olmazsa arkadaşı demişti değil mİ? Kıskançlık damarlarımda dolaşırken haddim olmadığını kendime defalarca hatırlattım. Umrumda mıydı? Hayır.

"O şu an müsait değil." dedi. Niye diye sorasım geldi.

"Peki o zaman onu aradığımı söyler misin?" dedim

"Elbette."

"Teşekkürler." dedim ve telefonu kapattım. Su içerken yanıma Haileyler gelmişti. Matthew sonunda ağzındaki baklayı çıkarttı.

"Sen nasıl bir kadınsın?" dedi

"Anlamadım?" dedim

"Nasıl iki adamı aynı anda idare edebiliyorsun?" dedi gözlerimi irice açtım

"Sen ne saçmalıyorsun?" dedim

"Anlamamazlıktan gelme! Benimle flörtleşip, onun bacağında uyuyorsun." dedi sinir geldi güldüm.

"Sen nasıl bir ucubesin? Benim seninle flört ettiğimi mi zannettin? Yazık, gerçekten yazık." dedim

"İnkar etme, resmen cilveleştin." dedi

"Sen eğer seninle arkadaşa olmak isteyen her kadını cilveleşiyor olarak algılıyorsan gerçekten git tedavi falan ol! Sen benim flörtleşeceğim gibi biri değilsin! O laf ettiğin adam var ya her zaman benim yanımdaydı. Ve hayatımın her aşamasında olacak." dedim.

"Sürtük." dedi cevap veremeden telefonum çalmaya başladı. Pis pis bakarak telefonumu açtım.

"Efendim?" dedim

"Rose, bir türlü görüşemedik." dedi

"Evet, öyle oldu." dedim sinirden sesim titriyordu

"Ne oldu? Sesin çok kötü geliyor, bir şeye mi sinirlendin ?"

"Y-yok." dedim

"Şu an anlatamıyorsun şey diyecektim benimle birlikte film izler misin diyecektim benim evimde?"

"Yani, olabilir saatine bağlı." dedi

"Pekala o zaman seni podyumdan mı alayım?"

"Yok arabamla geldim. Ben gelirim, adresi atsan yeter bana."

"O zaman, iyi provalar."

"Teşekkürler. Görüşürüz." dedim ve telefonu kapattım. Hailey yanıma geldiğinde o aptalı ve onunla ilgili olan konuyu konuşmak istemediğimi belirttim bir süre başka konulardan sohbet ettikten sonra provalar tekrar başladı. Yarın gece olsa da bitseydi resmen kadının o kırmızı saçlarından dolayı kırmızıdan tiksinmiştim. Ruh hastası.
Son iki tekrar diye etrafta tepindiğinde etraf oldukça sıcak gelmeye başlamıştı. Ben mor asimetrik elbisemle tekrar yürümeye başladığımda gerçekten bu işin bana göre olmadığından emin olmuştum. İçeri geçtiğimde provanın bitmesine bir tekrar kaldığını ve o tekrara geçmeden önce otuz kişi daha olduğunu fark etmiştim. En son sıramı tekrar beklerken geldiğim nokta yerdeki karoları saymaktı. Kim bilir yarın bizleri makyajla nasıl maymun edeceklerdi. Anladık alışılmadık tasarımlar yapıyorsunuz. Bunu beğenen zevksizler de var bunu da anlıyorum da uzaylı değiliz ulan biz. Uzaylı görse resmen günah çıkartır (burada demek istediğim rose müslüman olsa tövbe edip nas-felak ve ayetel kürsi okur diyecektim ama kız hristiyan) önümdeki otuz kişi bittiğinde tekrar başlamıştık. Hata yapanlar oldukça o baştan alıyordu. Böyle böyle benim işim uzadı da uzadı. Sıra bana geldiğinde düzgünce yürüdüm derken biri ayağına takılmamı sağladı. Düşmedim sendeledim. Ona yani yapan kişiye yani Matthew'a orta parmağımı gösterdikten sonra tekrar aldım.  Nihayet işim bitmişti. Üzerimi değiştirmek istesemde bitmesini bekledim. Son kez herkes tek sıra halinde podyumda yürümeye başladı. Bende çıktıktan sonra şu kırmızı kadına çiçek verme provası yaptılar. İnatla çiçeği kimlerin vereceğini söylemiyorlardı. Umarım ben olmazdım. Prova nihayet bittiğinde üzerimdekileri değiştirip arabamla eve geldim. Banyoya girdim. Uzun bir duş aldıktan sonra üzerimi giyip içeceğimi Shawn'da içmek üzere hazırladım. Saçlarımı kuruttum ve ayakkabılarımı giydim bu açlık işinden nefret ediyordum  yolda birini ısırmaktan korkuyordum. Evden çıktım bir diğer komşum bayan Gemma ile selamlaştıktan ve ayak üstü sohbet etmiştik. Benim fazla kilo verdiğimden endişelendiğini söylemişti. En kısa zamanda ona yemeğe gitmemi istemişti. Arabaya binmeden önce Emily ve Clara ile konferans görüşmesi yapmış ve Matthew ile olanları detaylı anlatmıştım. Elbette bunları anlatırken sinirlerim bozulmuştu onlara veda ettikten sonra yarınki defileye geleceklerinin sözünü almıştım. Telefonu kapatıp arabama bindiğimde Shawn'ın gönderdiği adrese ilerlemeye başladım. Şu sürtük olayı yine sinirimi bozmuştu.
Bu üçüncü sürtük damgamdı öylemiydim acaba? Shawn'ın yeni evinde durduktan sonra kapıyı çaldım. Kanadalım işte bahçeli evden vazgeçemiyordu. Kapıyı açtığında sarıldım.

"Hoşgeldin." Dedi
"Hoşbuldum." Dedim salona geçtik. Bana su getirirken kendi de soda içiyordu. Aklımdaki soruyu sordum.

"Benimle evlenir misin?" 

****
MERHABALARRR
YİNE BEN
BU BÖLÜMÜ YARIN MI ÖNÜR GÜN MÜ PAYLAŞIRIM BİLEMEM AMA SONU HEYECANLI OLDU HEHE
UMARIM BEĞENMİŞSİNŞZDİR MEDYADA SHAWN VAR ;)
REKLAMLAAAAR!!

-Maple syrup---->shawn mendes fanfiction
-AGAİN----> Shawn mendes fanfiction

Onlara da bakarsanız sevinirim
Öpüldünüzzz

NOTES// Shawn Mendes Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin