Giriş

5.9K 218 43
                                    

Sehun, oldukça sakin, düzenli ve bir o kadar da iyi kalpli biriydi. Ailesi onu her zaman en iyi şekilde büyütmüş, elinden gelen her şeyi yapmıştı. Maddi durumları çok kötü değildi. Babası normal bir şirkette sekreterlik yapıyordu. Annesi de kendi tasarladığı kıyafetleri satıyordu.

Bir gün aniden Bay Oh, oldukça büyük bir hata yaptı. Bay Kim sinirden deliye döndüğünde Bay Oh'un yapabileceği tek şey, Bay Kim'e yalvarıp işten kovulmamaktı.

"Size bir önerim var Bay Oh. Oğlumu biliyorsunuz Kim Jong In. Eğer oğlunu oğlumla evlendirmeyi kabul edersen burada çalışmaya devam edebilirsin. Aksi taktirde itirazda bulunmanıza izin vermeden işinizden kovacağım." Bay Oh denilenler karşısında üzülse de karşı çıkamadı. Bu işe mecburdu ve kovulmamak için yapabileceği bir şey varsa yapabilirdi. "Oğlumla konuşup onayını aldıktan sonra size haber veririm Bay Kim. İzninizle." Bay Oh eğilip odadan çıktı.

Bilgilendirme

Kai, ficte şizofreni olan taraf olacağı için ilk önce onun şizofreni tipiyle ilgili konuşmak istiyorum. Bildiğiniz üzere şizofreni farklı tiplere ayrılıyor.

Kai'nin şizofreni tipi bu ficin gidişatını değiştirebileceği için arkadaşlarımdan oldukça yardım aldım.

"Kalıntı (Rezidüel) Şizofreni:

Bu türde şizofreni semptomlarının şiddeti azalmıştır. Halüsinasyonlar, delüzyonlar veya diğer semptomlar hala vardır, fakat şizofreni tanısı konduğu zamanki kadar şiddetli değildir."

İnternette de biraz araştırma yaptım başlıyorum bakalım fice. Umarım iyi olur. KaiBaek ficimi tamamladıktan sonra buna başlayacağım.

Öncelikle şimdiden belirteyim ficin hiçbir bölümünde tecavüz, zarar verme, yaralama ve mpreg olmayacak şimdiden belirtmek istiyorum.

ŞizofrenWhere stories live. Discover now