Κεφάλαιο 11ο

417 46 0
                                    

Λίγο πριν τελειώσει το μάθημα πήγα στις τουαλέτες και πήρα τηλέφωνο τον Τζακ να έρθει να μας πάρει. Μου απάντησε πως η Τζέιν θα έφευγε με το Στέφανο οπότε θα ήμασταν οι δύο μας. Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα να έρθει με το σπορ αμάξι αλλά μου απάντησε πως έχει κάτι καλύτερο στο μυαλό του. Του είπα να βιαστεί γιατί πεινούσα και δεν θα άντεχα πολλή ώρα. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο γύρισα στην τάξη. Χτύπησα την πόρτα και μπήκα.

- Που ήσουν εσύ? Μου λέει η Κατ
- Αμάν μωρέ και εσύ τουαλέτα πήγα δεν το άκουσες όταν το είπα?
-Έλα μωρέ σορυ. Έπαιζα Candy Crush. Νομίζεις ότι προσέχω στο μάθημα αυτουνού?
- Ναι τι λέω και εγώ

"Δεσποινίς Τζένσεν μπορείτε να επαναλάβετε αυτό που μόλις είπα; " άκουσα τον καθηγητή να λέει το όνομά μου.
"Αχ κύριε συγγνώμη δεν άκουσα. Εδώ πίσω που κάθομαι δεν ακούγεστε καλά σήμερα. Μήπως έχει κλείσει η φωνή σας; Αισθάνεστε καλά γενικά;" του είπα με τη ψεύτικη γλυκιά φωνή μου και εκείνη την ώρα ακούστηκαν γέλια στην τάξη
"Μια χαρά νιώθω μην ανησυχείς" μου απάντησε μιμούμενος τη φωνή μου
"Οι γονείς σου αλήθεια τι θα πουν αν τους πω πως με ειρωνεύεσαι διαρκώς;"
" Εγώ;;; " έκανα θιγμένη "Ποτέ!!!Επίσης οι γονείς μου είναι Βοστόνη τώρα οπότε δεν σας συμφέρει να τηλεφωνήσετε. Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι κλήσεις στο εξωτερικό;"

Με κοίταξε με ένα ειρωνικό ύφος και συνέχισε το μάθημα του. Εγώ δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι με το που θα έφτανα σπιτάκι μου θα αντίκριζα ένα άτομο που ειλικρινά έχω τις χειρότερες παιδικές αναμνήσεις μαζί του.

"Ρε Μέγκαν μήπως είσαι λίγο υπερβολική;" Ακούστηκε μια φωνή στο κεφάλι μου.
"Τι υπερβολική καλέ; Δεν ακούς τι γινόταν;" απάντησε μια άλλη φωνή. "Εντάξει πάει πολύς καιρός όμως ρε παιδιά! Ίσως να έχει αλλάξει η κοπέλα" είπε η πρώτη φωνή
"Ναι σιγά. Λες και η δικιά μας έχει αλλάξει. Το ίδιο ανώριμη με τότε είναι. Μην σου πω χειρότερα.
"Εμ είστε στο κεφάλι μου και σας ακούω ξέρετε! απάντησα και εγώ.
" Αχ δεν το πιστεύω μιλάω με δύο φωνές στο κεφάλι μου. Μήπως είμαι τρελή; Αν ήταν μια πάει στο καλό. Αλλά δύο;;; Οι οποίες διαφωνούν και όλας; Τι φάση; "

Το κουδούνι ήρθε να διακόψει τις σκέψεις μου και μάζεψα γρήγορα τα πράγματά μου να φύγω. Φεύγοντας έπεσα πάνω σε κάποιον.
" Σορυ" του λέω και σηκώνω το κεφάλι μου. Εε αμέσως το μετάνιωσα
" Δεν πειράζει κούκλα" μου λέει και μου κλείνει το μάτι
" Αχού Μάριε και έλεγα τι μου λείπει σήμερα. Να τι μου έλειπε. Η ενοχλητική σου παρουσία να μου δημιουργεί ακόμα περισσότερα νεύρα από όσα ήδη έχω"
" Αφού σου αρέσω γιατί δεν το παραδέχεσαι;" είπε πλησιάζοντας τα χείλη του στα δικά μου
"Ναι η αλήθεια είναι ότι μου αρέσεις" του λέω και με κοιτάει με ελπίδα. Πλησίασα τα χείλη μου λαιμό του και μετά στο αυτί του
" Αρκεί να είσαι τρία μέτρα μακριά μου" του ψιθυρίζω, και χαμογελάω

And then I found youWhere stories live. Discover now