Κεφάλαιο 15ο

379 46 3
                                    

(Taylor's POV)

Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Κάθε φορά που βλέπω τη Μέγκαν νιώθω περίεργα. Πολύ περίεργα. Το θέμα είναι πως δεν φαίνεται να με πολυσυμπαθεί. Με αποφεύγει συχνά. Από την άλλη την έχω πετύχει να με κοιτάζει με περίεργο τρόπο κάποιες φορές. Μπορεί να είναι ιδέα μου και όλας. Ουφ γιατί όλα είναι τόσο πολύπλοκα; Πάω να πιω.

"Επ! Τι κάνεις;" μου είπε ένα κοκκινομάλλικο αγόρι. Ήταν αυτός που είχαμε γνωριστεί πριν λίγο. Φαινόταν ωραίος τύπος και συμπαθητικό παιδί. Ήταν και κούκλος επί τη ευκαιρία. Αν δεν υπήρχε ο Σβεν σίγουρα θα έκανα κάτι μαζί του.

"Καλά εσύ; Ήρθα να πιω κάτι. Με ενοχλεί η δυνατή μουσική. Άσε που νιώθω και πολύ εκτός.
" Από που γνωρίζεστε; " με ρώτησε καθώς έπαιρνε το ποτό του. Μου φάνηκε ότι τον είδα να κλείνει το μάτι στο μπάρμαν αλλά μάλλον ήταν ιδέα μου.
" Εε; "
" Λέω τη Μέγκαν από που και από πότε την ξέρεις;"
Στο άκουσμα του ονόματος της οι σφυγμοί μου αυξήθηκαν και έσφιξα τις γροθιές μου. Από ότι φαίνεται το πρόσεξε και μου είπε : "Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι συζήτηση κάνουμε. Αν δεν νιώθεις άνετα την κάνω "

"Οχι, όχι δεν είναι κάτι. Τη Μέγκαν την ξέρω χρόνια. Βασικά μικρές κάναμε... παρέα στην Αμερική. Μόλις μεγαλώσαμε λίγο χάσαμε επαφή μια και σταμάτησαν να έρχονται συχνά. Την βλέπω μετά από αρκετό καιρό "

" Μάλιστα κατάλαβα... "
" Τι κατάλαβες; " ρωτάω
" Τίποτα κάτι δικά μου. Λοιπόν συγγνώμη που σε αφήνω εδώ μόνη σου αλλά πρέπει να πάω να χαιρετήσω. Μάλλον αφού και εσύ νιώθεις εκτός, και εγώ είμαι καινούργιος και δεν ξέρω κανέναν πάμε να γνωρίσουμε κόσμο μαζί "

Μια και δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω τον ακολούθησα καθώς πλησίαζε μια παρέα κοριτσιών.

" Λούκας τι κάνεις; Ποια είναι η φίλη σου; " τον ρώτησε μια κάστανομαλλα κοπέλα.
" Κατ από δω η Τέιλορ. Τέιλορ η Κατ " πήρε το λόγο ο Λουκ.
" Χάρηκα πολύ " είπε η κοπέλα και μου έδωσε το χέρι της.

Με παρόμοιο τρόπο γνώρισα και την υπόλοιπη παρέα και έμαθα ότι ήταν η βασική παρέα της Μέγκαν. Φάνηκαν κουλ άτομα χωρίς κόμπλεξ. Αφού μου εξήγησαν κάποια πράγματα για το σχολείο και τα σχετικά ζήτησα συγγνώμη και κατευθύνθηκα προς την τουαλέτα.

Στο δρόμο εντόπισα ένα αγόρι να έχει στριμώξει κάπως μια κοπέλα στη γωνία. Φαίνονταν να συζητάνε έντονα και πλησιάζοντας συνειδητοποιήσα ότι η κοπέλα στη γωνία ήταν η Μεγκ. Ποιος ήταν αυτός; Και τι ήθελε η Μεγκ μαζί του. Όπα Τέιλορ. Τι σε νοιάζει εσένα; Μπορεί να είναι το αγόρι της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την πλησίασε και την φίλησε στο λαιμό. Εκείνη την ώρα η Μέγκαν του έριξε ένα χαστούκι στο μάγουλο και τον έσπρωξε φωνάζοντας "Έλεος ρε Μάριε"

And then I found youOnde histórias criam vida. Descubra agora