Tasarımcılarımız Hakkında 5 🕊

403 54 132
                                    

aloneangelSK

Selam! Ben Angel Design'den Sude. Yazdığım şeyler saçma olabilir takmayın 😂😂 Hiç iyi değilim bu işlerde.
Neyse, başlıyorum 😂😂
Ben Sude. Düzce'de yaşıyorum. Koyu bir BTS fanıyım (ARMY bebeğim ARMY) 😂 Bunun için beni sevmeyenler olabilir. Çünkü çok karşılaştım böyle kişilerle 😀Yaklaşık 1 senedir profesyonel bir programla (Photoshop CS6) kapak yapıyorum. Önceden Picsart'ta yapıyordum. Hiçbir ciddi düşüncem yoktu başlarken ama şimdi ciddi yerlere geldiğimi düşünüyorum. Neden? Çünkü ilk kapak deneyimlerimde örnek aldığım leticiamodi gibi tasarımcılarla aynı sayfada, aynı gruptayız. Mükemmel bir aile olduğumuzu bilmenizi isterim. Birlikte harika şeyler yapacağımıza, daha da büyüyeceğimize inanıyorum. Sizin sayenizde olacak hepsi. Sizi seviyoruz! 💞

Kapaklarım;

galatasaray288

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

galatasaray288

MERABA 😊

Pek böyle kendimi tanıtamam ama bir kaç birşey söyleyebilirim xjxj

Fazla kapak yapan biri değilimdir ama canım sıkıldığında yada gelişmek için kapak yapıyorum.Tasarıma başlamadan önce kendi kitaplarıma yapıyordum genellikle, bir zaman sonra tasarım kitabı açtım.Kapak yapmaya ilk pixlr programıyla başladım pek fazla olmuyordu ama yine yine denemeye devam ediyordum bir zaman sonra cs6 da yapmaya başladım.

Pek fazla bilgim yoktu pek anlamıyordum bu konulardan ama tasarım grubunda birazda olsa geliştiğimi düşünüyorum.

1 yıldır kapakla uğraşıyorum ama wattpadde 2-3 aydır yapıyorum heralde.

Şuan bilgisayarım bozulduğu için picsarttan yapıyorum.

Kapaklarım:

buse_aydogdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

buse_aydogdu

Öhm, öhm... Ben geldim. Hoşgeldim saygı değer okuyucular :') Beni bilen bilir bilmeyen de kendi bilir nflxnwldm

Şöyle hemen konuya gireyim yaklaşık 2.5 yıldır photoshopla uğraşıyorum ama en çok uğraştığım bu yıl. Yani 2.5 sene uğraştım ama 2 hafta da bir kere falandı. Başlarda pixlr dan kapak yapıyordum. Daha sonra PicsArt adlı telefon uygulamasından. Ve şimdi de Adobe Photoshop CS6. Allah'ım insanlar nasıl benden kapak istiyordu anlamıyorum. Şimdi de nasıl istiyor onu da anlamıyorum. İyi bile denilemez. Şuraya örnek bir kaç kapağı bırakıyorum. Gözleriniz kanadıktan sonra silmek için mendil alınız tavsiye ;')

Kendime kapak konusunda örnek aldığım bir kaç insan da burada, DOW'da

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendime kapak konusunda örnek aldığım bir kaç insan da burada, DOW'da. Bunun için mutluyum. Kitabım hakkında da şöyle birşey söyleyeyim. İşe başladığımdan dolayı kapak yapım biraz aksadı. Fakat hala devam ediyor. Haftasonları yapıyorum. Ve paylaşıyorum. Bu hafta tatildeyim mazur görün brolarım :')

İşin özü, burada olduğumdan mutlu, sizin isteklerinizden dolayı da sevinçliyim. Book Cover kitabını yayınlamadan önce ya istek gelmezse diye korkmuyor değildim. Ama yaptıkça şunu öğrendim ne kadar çok kapak yaparsan insanlar seni o kadar çok tanıyor.

İnsanların yaptığım kapaklar karşısında sevinmesi beni ayrı sevindiriyor be. Hem sizin istekleriniz gerçekleşiyor hemde biz gelişiyoruz. Adım adım daha iyisine doğru. Ve bunlar hep sizin sayenizde. Teşekkür ederiz :')

Dipnot:Bu bölüm günler öncesinden hazır olup, kimse yayınlamadığı için yayınlaması yine bana (pariltiligokyuzu) kalmıştır. Eh, benim gibi bir baş belası hatrına yorumları bol tutun
😄 Sıralamada 41'dik, 47 olmuşuz. Üzdünüz 😔

Neyse ayol, bir daha yükseliriz!

Yerin dibi not:Şimdiden bize anti olanlar çıkmış, çok sevindik. Çekemeyenler oldukça onlara inat büyüyeceğiz. Yiyorsa gerçek hesaplarla saldırın da sanal alemdeki eğer varsa popülerliğinizin yerinde yeller estirelim.

Bize, sizlere, hikayelerimize, fikirlerimize, emeklerimize fark etmez; dilini uzatmayı düşünenin dilini keserim, el zaten uzatamazlar. Bu böyle bilinsin.

Seviliyorsunuz.

DOW SAVAŞLARIWhere stories live. Discover now