SAVAŞ 🕊️ 7:FAIRY

467 68 112
                                    

Hello!

Şimdi şunu diyeceğim. Siz böyle sallıyorsunuz ve ben de kızıyorum falan ama çok da ciddiye almayın, olur mu? Hepinize katıldığınız için zaten tüm tasarımcılar olarak çok minnettarız. Yayınladığımız bölüme hemen koşmanız, bizi önemsiyerek kapaklarımıza yorum yapmanız bizi çok mutlu ediyor. Arada dengesizlik edip, yorumlarda bile artistleniyoruz ama şunu unutmayın ki, hepinizi çok seviyoruz. 💙

Tamam, bu kadar duygusallık yeter. Bu bölüm, sizden dehşet bir katılım bekliyorum. Nedeni yok, sadece o tatlı yorumlarınız bizi mutlu ediyor.

Evvet, işte savaş alanına düşmüş kapaklar:

1.

2

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

2.

Sizce tasarımlar kimlere ait?

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Sizce tasarımlar kimlere ait?

Ve size bir kıyak yapacağım. Aniden karar verdim. Sadece 10 tasarımcımızı alacağım ve siz de bu 10 içinden seçim yapacaksınız. Merak etmeyin, asıl tasarımcılar bu on kişinin içinde olacak. Bu bölüm böyle bir şey deneyeceğim, şşş daha diğerlerinin haberi yok. Bakalım bu sefer doğru bilecek misiniz?

Tasarımcılarımız:
@leticiamodi
@veyl02
@aloneangelSK
@SON_SATIR
@didemonratt
@Gizilay
@valerietophia
@leenupeis
@devilishgrl
@gergedansever

Eğer böyle daha güzel olduğunu düşünüyorsanız, her bölüm kafamdan seçtiğim onluyu ekleyeceğim. Yorum yapın, o yüzden.

"Bu" kelimesinin an itibariyle hikayede kullanılmasını yasaklıyorum. Daha ileri gidip, Türkçe'den çıkaracağım ama yeter, aaa.

Beğendiğinizi seçin.

Size sonuna kadar güveniyoruz!

Seviliyorsunuz.

~pariltiligokyuzu.

DOW SAVAŞLARITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang