🕊️ YARI FİNALDEN BİR ÖNCE

208 51 56
                                    

Hepiciğinizee selamlaar! Ben valerietophia

Yarı final bugün yarın başlayacak. Heyecan var mı heyecan?

Peki yarı final nedir ve kimler olacak? Hepsini cevaplıyorum efendim.

'DOW Savaşları Yarı Finali' nedir?

Sizlerin oylarıyla kazanan kapak sahiplerinin 4erli ve 3erli gruplar halinde tekrar karşı karşıya geleceği tura, DOW Savaşları Yarı Finali denir. Yarışmacılar bir adet 4lü, üç adet 3lü gruplar olmak üzere toplam 4 gruba ayrıldılar. Dört gruptan çıkan her kazanan finalde karşı karşıya gelecekler.

Kazananı oylarınızla siz belirleyeceksiniz. Birinci olan tasarımcımızı hepimiz tasarım hikâyelerimizde tanıtacağız.

Sırasıyla 15 Savaşın Kazananlar Geçidi

veyl02

BurhanAkgun

bendaisyy

pariltiligokyuzu

buse_aydogdu

leticiamodi

aloneangelSK (Bilgisayarı bozulduğu için yazanbayan14 eklendi.)

ElementAvcisi

pariltiligokyuzux2

TheAyca

leticiamodix2

valerietophia

galatasaray288

warumsuchen

SON_SATIR

Herkesi gönülden tebrik ediyorum!

'Ben kapağı yapan kişiyi doğru bilmiştim, çekilişe katılma hakkı falan dediniz? O da ne?' nedir?

Her savaşta kapakları yapan kişileri tahmin yürüterek bulmaya çalışan, savaş sonunda doğru bildikleri açıklanan kişilerdir. Bu kişiler en son bir çekilişe girecekler ve aralarından sadece 1 kazanan olacak. Kazanan kişinin hikayesine istediği tasarımcıdan kapak yaptırma özgürlüğü olacak.

Çekilişe Katılma Hakkı Kazananlar

dortgozyazar , indahdianaustarina , kitapkurdusmsj , Hhuysuz-Panda , maybeoneday-- , beylerinsine , Marilyn_- , 1Yesimn , ilytlh , gulsinbi17 , Atnaz18 , ayseusta777 , Siyah-136 , nigrumsolis , dfnaltndg , satiesons , Tripkolik_emo , MeyveliKaram , morpheus-d , sevdaacet72 , mosmormelek , TheMorHayaller , gecedekikavga , O-v-i-x3 , TatliMinona , denizwho- , Queen_Of_Sea , dilara_g , beyza92372 , HasretNane , _ZynpZr_ , _Siyah_Mezar_ , inlovewithfetish , Bomber1905 , themrky , maviyekacanmor , Siyah1yazar , glsnakdmir , 14DarkGirl14 , Dengesiz1Bayan , Schwan22 , NightBloodN5 , Nevremis , iskeletteleksi , 03BookWorm03 , _NightWish_ , Gozluklu-sirin3223

Canım çıktı yahu! Her bölüme tek tek bakarak yazdım, ruhumu teslim ediyordum neredeyse... Umut'un da söyleneceği kadar varmış hani. :D

Bu arada sanırım içlerinden birkaç tanesi kullanıcı adını değiştirmiş. Çünkü etiketlenmediler. Eğer bu yazıyı okuyup da isminiz burada değilse, bu pasaja eski kullanıcı adınızı bırakın. Etiketleyeyim sizi.

İşte bu kadar. Çok mu çok yakında YARI FİNAL'le sizlerleyiz!

Esen kalın,

valerietophia

DOW SAVAŞLARIWhere stories live. Discover now