Capitolul 11.

219 30 10
                                    

Cu toate ca nu mai sunt suparat pe Katsuro, adica nici nu eram, am decis sa fiu atent la ore fara a mai fii distras de privirea lui insistenta pe care mi-a aruncat-o pe tot parcursul orei. Am incercat sa ignor asta si am reusit, pana a inceput sa ma inghinoteasca usor cu degetul.

Eu: Katsuro, lasa-ma!

Ka: Niu, spune pe un ton copilaresc.

Eu: Profa o sa ne vada sau o sa ne auda si o sa fim certati.

Ka: Si care-i partea rea?

Am oftat impingandu-l putin in semn de "lasa-ma odata" si am urmarit miscarile de colo-colo si vorbele ce nu imi puteau intra in cap ale profesoarei. Soptelile lui ma scoteau din minti. Imi soptea numele de nenumarate ori pana i-am spus:

Eu: Daca nu ma lasi in pace o sa ma mut din banca asta.

Ka: Mikio, Mikio, Mikio, soptea din ce in ce mai enervant acesta.

Eu: Atat ti-a fost. Doamna profes...ma ridic dar sunt tras inapoi de Katsuro, ce imi acoperea gura.

Dra: Ce s-a intamplat, baieti?

Ka: Haha..Nimic doamna profesoara, spune Katsu, Mikio a avut o cadere nervoasa, dar o sa-si revina, continua pe un ton serios.

Haaa?! Cadere nervoasa zici. I-am lins palma in speranta de a-si lua mana de la gura mea, dar acesta nu a facut decat sa scoata un geamat fals pentru a-mi da satisfacere. Normal ca nu voiam asta. Profesoara ne-a aruncat o privire neutra si a plecat. Pana aceasta sa ajunga langa catedra, se suna dand liber elevilor. Celelalte ore au trecut greu cu un Katsuro enervant ce se tinea dupa mine. 

Eram atat de bucuros la vederea casei mele incat am soptit un "da". Katsuro mergea cu maineile in buzunare si cu gluga trasa. Se cam innorase asa ca am grabit pasul pentru a nu ma prinde ploaia.

Eu: Deci Katsuro, ne mai vedem, i-am spus indreptandu-ma spre intrare.

Ma intorc si vad ca acesta era la 20 de metri departare. Oare ce-o fi patit? Intr-un fel imi pare rau ca l-am ignorat si nu prea am vorbit cu el, dar pe de alta parte eram bucuros ca nu mai il am pe cap. Am apasat clanta si am intrat inauntru, mama intampinandu-ma cu o imbratisare.

Ma:Buna, dragule. Cum a fost la scoala?

Mama mereu era interesata de mine incat nu ii scapa nici un detaliu. Sunt deschis la orice cu ea, dar de data asta..Nu i-am spus nici despre Katsuro...Adica..nu ca ar fi ceva intre noi sau ceva de genul, dar am devenit mai apropiati.. sau nu.

Eu: A fost ok, cred, in vocea mea se putea citi o urma de tristete.

Ma: Haide, varsa tot. Se vede ca nu esti bine. Deci ce s-a intamplat? Probleme la scoala, cu profesorii, cu vreo fata?

Eu: Mama, nu, daca ma lasi si nu imi mai pui intrebari o sa iti spun,spun putin iritat de situatie. Si nu cu o fata, mai degraba cu un baiat. Faza este ca avem o problema. M-am cam suparat pe el si a inceput sa ma ignore. Ma simt gol pe dinauntru si...

Intrerupt de sonerie nu am putut termina propozitia, asa ca m-am indreptat domol spre usa. Apropiindu-ma mai mult, puteam auzi ploaia si tot odata soneria insisitand. Am deschis usa ramanand fara cuvinte, nemaispunand nimic in speranta ca (,) creierul meu poate procesa vreun cuvant. Nu imi puteam crede ochilor, dar trebuia sa fiu stapan pe mine. Katsuro statea in fata usii, in ploaia, in mana avand un buchet mare de trandafiri albi, pe mijloc dominand trei trandafiri de culoare rosie. Hanoracu-i era ud leoarca, stand in genunghi.

M-am aplecat pentru a-l ridica de jos, dar el nu voia asta.

-Mikio, nu stiu ce parere ai tu, dar m-am indragostit. E un sentiment ce nu-mi da pace si voiam sa scap de doua cuvinte ce ma tot macina de cateva zile. Parca ai fi o sageata ce mi-a intrat in coasta si nu ai mai vrea sa iasa de acolo. Mikio, te iubesc!

Stateam incremenit ascultand cu mare atentie cuvintele lui. Nu puteam crede ca el chiar a facut asta, pentru mine. Tusetul mamei se aude din spatele meu, dand de stire ca a vazut intreaga scena. Nebagand-o in seama, il iau pe Katsu in brate presandu-mi ferm buzele de ale lui, lasand in urma o mangaiere lina cu degetele in spatele urechilor sale. Acesta mi-a zambit cald si m-a imbratisat.


Salutare tuturor! Imi cer scuze pentru absenta mea, dar sincer nu prea am avut timp pentru a scrie un capitol nou. Sper sa va placa acesta.

Demon?~Yaoi~Where stories live. Discover now