Bölüm 4 - Erkeklere Kız Ayarlama Günü!!

469 40 68
                                    

(Part 1)

Selam sevgili günlük ve sevgili günlüğümü gizlice okumaya çalışanlar! Bugün size kızların asla bilmediği ama erkeklerin onlardan gizlice her yıl düzenlediği bir günden bahsedeceğim. Erkeklere kız ayarlama gününden!

Bugün yılın 13 Şubat'ıydı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilimizin olması için, 13 Şubat'ta birbirimize kız ayarlardık. Bugünün erkekler için olan önemini kimse bilemezdi.

İlk başta bugünün o gün olduğundan habersizdim. Yatağımda öylece yatarken birden bugünün o özel gün olduğu aklıma gelmişti. Tanrım bugünü nasıl unutabilmiştim? Dünyanın en önemli günüydü. Tabii bundan önce hiçbir 13 Şubat'ta sevgilim olmadığı için unutmam bir açıdan normal geliyordu. Geçen yıl ki 13 Şubat'ta, Eren beni vazgeçirmeseydi bir titanla çıkacaktım. Eren'e hala bunu yaptığı için kızarım. Düşünsenize bir sevgilim olabilirdi!

Her zaman ki gibi Eren'le antremanı asıyorduk. Eren'in uyurken salyaları akıyordu. Yatakhanede o ve ben dışında kimse yoktu. Saatini kurmadığına göre bugünü onunda unuttuğunu düşünebilirdim. Yatağımdan kalktım ve sessiz adımlarla Eren'in yanına gittim. Elimle omzuna hafifçe vurdum ve vurmamla "HEPİNİZİ ÖLDÜRECEKAHA HAPŞIAAĞ!" diye bağırarak yatağından düştü.
"Tanrı aşkına Eren! Rüyanda ne görüyordun sen?" diye sordum.
Başını ovuşturarak "Bir titan burnu." dedi ve burnunu çekti. "Rüyamda bir titan burnu gördüm, Armin. Ve o burnun içindekileri." dedi ve ürperdi. "Iyy, iğrençti. Bu arada Armin, kim rüyasında bir titan burnu gördüğü için hapşırır ki?" diye sordu.
"Sen." diye cevapladım.
Eren "İnanamıyorum. Gerçekten çok tahmin edilemeyecek bir cevaptı, Armin. Zekanı konuşturuyorsun." dedi ve elleriyle alkışlamaya başladı.

Eren yatağına, bense bir sandalye çekip karşısına oturdum. "Sence bugün ne günü?" diye sordum heyecanla.
"Antreman asma günü?" dedi soru sorar gibi. Ayağa kalkıp ellerini omzuma koydu. "Dostum bunun için bu kadar heyecanlanmana gerek yok. Zaten haftanın 6 günü antremanı asıyoruz. Yedinci gün zaten tatil." dedi.
Sinirlenerek ellerini omzumdan attım ve "Saçmalama Eren! Bugün çok daha önemli bir gün. Çok çok önemli bir gün. Yılın en önemli günü!" dedim bağırarak.
Eren yatağından kalktı. Ellerini başına koydu ve dizlerinin üstüne eğilmeye başladı. Ardından acayip ince bir sesle "Armin..." dedi. Sesi kısılmaya başladı ve "Konuşamıyorum..."
"Hey iyi misin? O kadar da büyütülecek bir şey değil... Ya da... kimi kandırıyorum bugün çok önemli istediğin kadar sürün Eren!" dedim.
Birden Eren'in sesi her zaman ki haline döndü.
"Hey! Beni bu önemli günde nasıl uyandırmazsınız?! Levi San bizi öldürecek! Hem siz çocuklar salak mısınız?! Seni geçtim neden Mikasa bile beni uyandırmak için gelmiyor?! Sizi lanet sürüngen kafalı tavuskuşlar-"
Eren'in sözünü kestim ve sakinleştirmeye çalışarak "Sen neyden bahsediyorsun? Mikasa ve Levi San'ın bunla ne ilgisi var?" diye sordum.
Sakinleşerek ellerini yeniden omuzlarıma koydu.
"Bak, Armin. Bunca zaman senin bir salak olduğunu fark etmeyerek büyük bir hata yapmışım." dedi.
Sonra ellerini havaya kaldırıp yeniden bağırmaya başladı.
"Senin sorunun ne?! BUGÜN LEVİ SAN'IN BİZE VERDİĞİ EN BÜYÜK GÖREV OLAN TUVALET TEMİZLEME GÜNÜ!"
Bunu dediğinde Eren'in sesi duvarlarda yankılanmıştı. Ve büyük bir sessizlik oluştu. Eren korkmuş bir şekilde bana bakıyordu. Ben ise hayal kırıklığına uğramış bir şekilde yere... Ve bir rüzgar sesi geldi... Yüzümü Eren'e doğru kaldırdım. İşte tam da bu anda arkada, filmlerde korkulu ama aynı zamanda hüzünlü anlarda çalan o müzik çalmaya başladı. Eren'in gözleri kocaman olmuş, göz bebekleri ise küçülmüştü. Sağ elimi havaya kaldırdım ve hızlı bir şekilde Eren'in yanağına yapıştırdım...
Müzik ve sessizlik bir anda kesilmişti. "GERİZEKALI! BUGÜNÜ NASIL UNUTABİLİRSİN?! BUGÜN ERKEKLERE KIZ AYARLAMA GÜNÜ! TUVALET TEMİZLEME GÜNÜ NİSAN'DA!!" diye bağırdım. Nefes nefese kalmıştım.

Shingeki No Kyojin - Armin'in GünlüğüWhere stories live. Discover now