1.BÖLÜM

1.3K 63 47
                                    

Sıradan bir kızım ben lise yeni bitmiş yaz tatili arasında sıkıcı zaman geçiren internette dolaşan ara ara kitap okuyan sıkıcı ev işleri ile yoğun aile problemli ergen bir kızım. Üniversite hayallerim var sınavlara girdim. Sonuçları bekliyorum. Sonuç mu hiç basbayağı bir hiç. Arkadaşlarımla görüşmüyorum aslında ben istiyorum tabi ama yaz tatili olunca pek Görüşmeyiz biz okul olunca kankalık işte bu da bir gerçek.

Şuan napıyorum tabiki de internette geziyorum instagram da dolaşıyorum. Az sonra annem çağıracak çünkü az önce yemek yedik bulaşıklar ise bana bakıyor "hazel yaklaş ve bizi yıka" ah her zamanki bulaşıklar işte tam bulaşıktan konu açılınca annem kapıyı çalmadan odaya daldı.

-"hazel sen hala yatakta uyuşukluk mu yapıyorsun kızım on sekiz yaşını bitireceksin utanmıyor musun evlenecek yaşa geldin bulaşıklar seni bekler kalk!!" of anne of bir kere de sen yap diyemedim tabiki. Kalktım napcam bir çırpıda hallettim mutfağı demek isterdim ama ben uyuşuk bir ergenim bir saattir halletmeye çalışıyorum annem yavaş olmamı söylüyor çünkü her şeyi mahvediyorum. Garip annem de ev işlerine alışayım diye beni alıştırıp duruyor. Hani evlenecek yaştayım ya o manada işte. Telefona baktım yine bildirim yok. Ay ne kadar da sıkıcıydı yaa hayat. Biraz eğlence olsa yada aksiyon nasıl olurdu ki. En son sekizinci sınıfta kuzenimi yanlışlıkla yakmıştım hasar yok merak etmeyin. Sadece hafif yanıkları var. Annem o gün artık senelerce aksiyon aramazsın dediğinde haklıymış bir daha yaşamadım valla. Kadın içimi bilir.

Aşk meşk işleri ise şöyle. Okulda yani lisede mezun olmadan önce birinden hoşlandım lise hayatı  boyunca ulan bir kere bile pas vermedi desem yeridir. Aslında ilk sınıfta verdi ama lisede kalmak var ben kafamı bunlarla yormam ama söz geçersem sana teklifi ben edicem demişti. Aptal sözünde durdu mu dersiniz? Aslında durdu ikinci sınıfta bir hafta çıktık :)) ama sevgili gibi değildi bu yüzden sevgilin varmı deyince hiç olmadı dedim  çocuk sadece sözünde durmak için benle çıkmış onu anladım. Aslında pek çirkin biri değildim sadece bakımsızdım. Biraz kendimden bahsedeyim. Boyum 1,74, kilom 55, saç rengim siyah, gözlerim ise mavi nasıl oluyor bilmiyorum ailemde renkli gözlü de yok ama. Böyle işte genelde hep erkek tarzı şeyler giyerim saçlarım belime kadar ama hep toplarım. Böyleyim sıradan ergen bir genç kız.

Hayatım standart olarak devam ediyor. Bu hikaye sıradan nasıl geçecek derseniz tam da doğum günümden sonra oluyor herşey. Tabiki de sırayla hepsini şuan anlatamam.

19 yaşımın doğum günü bugün işte saat üçe geliyor öğleden sonra üç ee sadece mesajlar mı geldi yani sürpriz falan yok mu bana iğrençler o kadar arkadaşım var ama parti yok. Derken telefon çaldı.

-"alo"
-"la nerdesin sen telefon kapalı saatlerdir arıyorum"
-"hahaha mal yalanına sıçam senin. Saatlerdir arasın biri diye cam kenarında kuş gibi oturuyorum annem delirdim sanıyor ne var niye aradın"
-"hahaha tamam be yalandı aramadım. Şey işin varmı buluşalım mı" ayyy kesin bana parti var eminim çünkü seher beni çağırmaz hatta seher dışarı bile çıkmaz ev kuşudur o biraz.
-"he ne dersin"
-"tamam derim tabi nerede buluşuyoruz"
-"tabiki sen beni almaya geleceksin ehliyeti almadın mı sen"
-"hahaha ulan seher eğer bu sefer de yakalanırsak sen ağlayacaksın anladın mı"
-"tabikide ağlarım aşkım hadi bb" telefonu kapattık. Ay unuttum babam genelde şehir dışında çalışır. O evde yokken  de araba bizim evin önünde kuzu gibi uyur bense buna dayanamam arabayı kaçırıp kızları da alıp turlarız biraz. Geçen seherle polise yakalandık. Bizi bıraksın diye belki iki saat ağladım yalvardım. Tabiki de dayanamadılar. Konu tam da buydu işte.

-"anneciiiim"
-"hazel ne istiyorsun"
-"ya anne bu sefer bişey istemiyorum nerde  çıktı hemen"
-"sen mi istemeyeceksin hazel"
-"evet olamaz mı annecim hem ne hazel hazel adımı mı ezberliyorsun acaba"
-"kızım!!,"
-"annecim hani bugün doğum günüm yaa babamda burda yok seherle dışarı çıkabilir Miyiz lütfeeeen" annem beni süzdü masum yüzüme dayanamadı tabiki tek kaşını kaldırdı.
-"hım tamam bakalım ama geç kalmak yok"
-"ayy canım annem teşekkür ederim" deyip öptüm. Anahtarı almak için annemlerin yatak odasındaki komidine yürüdüm annem anladı da işte işine gelmiyor nasıl da tadını bile çıkaramıyorduk babam genelde işte olduğu için. Kızmıyordu annemde.

Odama geçtim. Siyah yırtık dar kotumu giydim. Saçlarımı ilk defa düzleştirdim makyaj yaptım. Üzerime beyaz ama üstünde orta parmak işaretli siyah baskılı tişört giydim. Akşam olacağı için de yanıma deri montu aldım bordo ruju da sürüp çıktım. Evet emo gibi dimi merak etmeyin asla emo değilim modası geçti nasılsa. Saçlarım da kabarık değil. Ayakkabılar tabiki de siyah. Koşarak arabaya bindim. Ehliyetim yok tabiki babama yüz kere dedim ama ona para harcayamam diye almıyor çalışmam lazım ilk önce. Çalıştırıp sürmeye başladım. Annem sigara içtiğimi bilmiyordu genelde arabada içerdim hemen bir tane alıp yaktım. Telefonla seheri aradım.

-"nerdesin geldim ben in hadi"
-"iniyorum bekle"
Seher uzaktan koşarak geliyordu. Üzerinde elbise vardı mini çok koyu yeşil bir elbise yeşil olduğu anca çok incelerseniz anlaşılırdı bu nasıl bir kumaş yaa. Ayağında da botiler bunlar siyahtı işte. Saçları kumraldı. Omuzlardan dökümü su dalgaları göze hitap ediyordu makyaj o biçim zaten. Harikaydı kısacası. Arabaya bindi.

-"hazel bu halin de nesi"
-"ne var benim halimde" deyip sigaradan bir kez daha çektim. Elimden sigarayı aldı bana bakıyordu bir kez çekip dışarı attı bense sigaranın arkasından ağlayacaktım ziyan oldu.

-"asla izin vermem kapat şu kontağı eve gidiyoruz"
-"yav saçmalama seher"
-"hayır gel hadi evde kimse yok zaten in" deyip indi bende kontağı kapatıp indim arkasından yürümeye başladım. Elimden tuttu ve hızlı adımlarla eve çıktık odasına soktu beni ve yatağa oturttu.

-"kızsın sen yaa kız bu halin de hadi makyaj saç güzel de kıyafet"
-"seher abartma ne var yani normal değil mi"
-"değil al şunları"
-"kızım bunlar ne gerisi nerde bunların" deyip elbiseyi gösterdim. Zorla da olsa giydirdi maalesef. Kolumda baştan aşağı dövme vardı birde sırtımda vardı sövme delisiyim. Kolumdaki tam olarak dişi bir aslan dövmesi sırtımı kaplayan dövme ise yaralı kanatlardı. Anlamı umrumda değil ama sevmiştim.

Bana verdiği askılı tıpkı gecelik gibi mini bir elbiseydi diğerlerini görünce direk bunu seçtim. Çiçek böcek terstir yani bize. Ayakkabı olarak da ayağındaki botileri verdi.

-"sen bunları giy o buna uyuyor ben zaten emin değildim" deyip dolaba yürüdü kendisi de üzerindeki elbise renginde topuklu ayakkabı giydi. Sonra makyajımı tazeledi.

Hazırdık. Arabaya bindik sigaraları yaktık. Kulübe gelmiştik. Ne yani burda mı kutalayacaktık. Arabayı park edip indik. Of kendimi orospular gibi hissediyorum hazel ne bu hal ya.

İçeri girdik Allahtan 18 yaşını doldurmuş bireylerdik. Akılı sorsanız 7 tabi o ayrı. İçerisi baya kalabalıktı. Müzik son ses. Seherle bir grubun yanına yaklaştık. Ev kuşu ne ara arkadaş edinmiş bilinmez ya. Herkese selam verdik. Seher bana döndü ve beni gösterdi. Hepsi de erkekti iki tane kız vardı sadece o da biz amk.

-"bu da doğum günü kızı baylar" hepsi alkışladı bense şaşkın tabi.

Seher içlerinden birine YAKLAŞTI bana bakarak bişeyler fısıldadı. Oda güldü yanıma YAKLAŞTI.

-"merhaba"
-"meraba"
-"nasılsın hazel ben orkun" elini uzattı ilk eline sonra da yüzüne baktım. Iyy bu ne yaa yılışık gibi bakıyor o nasıl bir bakışsa işte.
-"beni de biliyorsun zaten" deyip elini tutmadım bile.

Sıkılmıştım. Tuvalete gideceğimi söyleyip masadan kalktım. Tuvalette aynaya baktım gerçekten de orospu gibiydim. Bu ne yaa deyip kendimi süzerken bir ses duydum.

-"hazel" arkamı döndüm. Sesin geldiği yeri çözmeye çalıştım. Arkamda biri belirdi korktum kapşonlu biriydi benden de uzundu. Boylu poslu iri biri ağzımı tuttu vücudunu bana yapıştırdı. Kasları hissedebiliyordum. Sesimi çıkaramıyordum. Kendimi hareket ettirmeye çalıştım ama o kalıp gibi vücut hareket etmemi önlüyordu.

-"hazel burdan çıkıp evine gideceksin beni duydun mu" dikkatle dinliyordum benden kim ne isterdi ki.

-"seni bu sefer affediyorum ama bir daha olmasın" dedi yavaşca boynuma eğildi sanırım beni kokladı tanrım sapık mı bu yaa napıyor.

-"ve asla bir daha böyle giyinme çok ateşli görünüyorsun." dedi ve beni bıraktı. Şaşkınlıktan ağzım açılmadı beni bıraktı ama hareket edemiyordum. Kokusu genzimi yakmıştı içime işlemişti. Unutamazdım asla. Aghdjsjdjjsjshs.

ARKADAŞLAR İLK BÖLÜM İÇİN UZUN YAZDIM NASIL OLMUŞ SİZCE. KARAKTERLER GERÇEK OLDUĞU İÇİN MEDYA KOYMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AMA HİKAYEMİZ BENDEN YANİ GERÇEKTEN DEĞİL.

saplantı aşk-ı sıradan #wattys2017 +18 TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now