6

258 15 7
                                    

Jeg reiste meg opp av sengen, rimelig trøtt etter gårsdagen. "Fuck, fuck, fuck!!!" Mumlet jeg å hoppet opp av sengen, jeg skulle stått opp for 20 minutter siden, er det mulig!!!

Sminken fikk gå idag, jeg løp til klesskapet å prøvde å finne noe fint å ha på. Det var Ihvertfall 24 varmegrader ute idag, å jeg var lite keen på å bruke en genser å en tettsittende bukse... tilslutt ette flere minutter med diskutering med meg selv, endte jeg opp med et olaskjørt, å en svart topp// bilde oppe^^

Jeg fikk opp farten min å tilslutt hadde jeg ikke annen utvei enn å spurtløpe bortover veien mot skolen, bilen kjørte forbi meg i dull fart å jeg skvatt hver gang en tuta på meg for å ikke bruke gangfelt, beklager for det folk. Men altså jeg kan ikke gå en annen vei nå. Jeg har en skole å rekke.

Den svarte skinnende bilen rullet forbi meg, like etter stoppet den.
"Ikke kidnapp meg, Plis" mumlet jeg som vanlig, før jeg stoppet å ventet til den forhåpentligvis startet å kjøre igjen, ikke faen om bilen skulle flytte seg nei. Jeg gikk forsiktig forbi uten å se på sjåføren, redd som jeg var.

"Pus?"
Tuller du med deg? Marcus?
Jeg knyttet nevene å tenkte at alt skulle gå fint tilslutt. Jeg snudde meg mot han, kan gutten kjøre? Jaggu.
"Trenger du skyss?" Spurte han vennelig, å smilte søtt. Jeg ristet motvillig på hodet å var på vel til å gå før han kremtet.

"Jeg ser du trenger. Å med mindre du vil ha anmerkninger, så setter du deg inn nå"

Jeg sukket å åpnet døren før jeg satte meg inn, han smilte å startet å kjøre bortover veien, skolen var fylt av elever over alt, som skulle rekke deres egne timer. "Vær så snill, ikke la noen se oss" jeg ba en fort bønn, selvom jeg ikke er religiøs.. å håpet for Guds skyld at ingen ville merke at jeg satt på med selveste gunnarsen.

Just like a badboyWhere stories live. Discover now