13

216 18 5
                                    

"Så, jeg hørte om den lille samtalen din isted" han fokuserer på å ha hendene på rattet,  før han skimter blikket hans mot meg, skaden har skjedd igjen, jeg blir forelsket i øynene til Marcus, å sier dermed ja til absolutt alt, dette er vel den 5 gangen jeg faktisk sitter på med han hjem, sukk.....

Jeg nikket og bet meg i leppa, bare vær så snill å ikke gå inn på detaljer. Han hørte nok at Andrine sa det med at Marcus slettes ikke var bra for meg.
Vil han ha hevn? Er det derfor jeg må sitte på med han hjem? "Bare sånn info, jeg er perfekt for deg" utbrøt han, satte opp farten å så surt på veien, er det slikt han oppfører seg? Når han irritert? "Nei, det er du ikke! Å øynene på veien Marcus gunnarsen!" Kjefter jeg til,

"Hvorfor kan jeg ikke bare ta deg med ut?" Sukker han høyt å senker farten noen hakk, jeg puster letter ut at han Ihvertfall ikke kræsjet.
"Ta meg med ut da!" Slenger jeg til når jeg skimter huset mitt, han svinger inn i gården, å stopper.

"Okei, møt opp her kl 9" starter han, å smiler,

"Ikveld"

---------

Ååååå,
Jeg elsker at Marcus er så frempå ass..

Sorry for kort del, men jeg valgte heller å lage en mindre del nå. Å heller poste 2 deler idag uansett, håper dere liker delen, å tror dere vi kunne klart 1 k på boka til idag?

Just like a badboyWhere stories live. Discover now