14

210 17 4
                                    

Jeg sukker å slenger forbi alle kjolene jeg ser igjennom, jeg har nok mange kjoler, men ingen passer til denne kvelden. Oppi alt dette ringte det på døren, jeg sukket høyt over irritasjon over at døren måtte ringe på i dette sekundet, er det mulig??

"Hei" mumler jeg over mannen som sto utenfor huset mitt, han så bak på bilen, før han gikk tilbake?

"Unnskyld meg?" Spurte jeg å måtte nesten le, hva skjer? Hvorfor er han sånn? Han ringte på, å nå så går han bare? Helt plutselig

"Beklager, måtte bare hente noe!" Han kommer tilbake med en stor pakke i hendene, jeg smiler bredt og tar imot pakken, ikke før nå forstår jeg at han jobber på posten. Herregud Sara.

"Tusen takk! Ha en fin dag videre!" Utbryter jeg å tar imot den store pakken, jeg ser spent ned på den. Jeg har da ikke bestilt noe? Som jeg kan huske?

Jeg setter meg på stuebordet å leser hva som står på, ikke noe?
Bare navnet mitt å adressen?
Hva er dette for noe? Er dette bare tull? Eller noe?

Jeg River av teipene som sitter godt fast den firkanta pakka, jeg åpner den og puster tungt ut, uff. Blir nesten bekymra. Hva Er det Som kan være her?

Det er ikke annet enn silkepapir nedi pakken, jeg fjerner alt, å får øye på et nydelig stoff, det er begunderrødt, en helt nydelig farge, jeg gisper over hvor fin den er, jeg tar den forsiktig opp, bretter den opp, diamantene kommer til synet, små paljetter er festet på toppen av den lange kjolen, jeg beundrer den å legger den forsiktig ned på bordet. Hvem har gitt meg denne kjolen? Hvor er den fra?

Jeg leter febrilsk etter noe mer enn bare kjolen, alt jeg finner er en enkel lapp, jeg tar den opp å bretter den opp.

"Håper du likte den, pus<3"

Ikke før nå forstår jeg alt, det er en grunn til at han har dratt meg med på alle disse turene, han har nok letet etter
Informasjon, etter hva jeg likte å ikke likte, det var nok derfor han kom inn å spiste pizza med meg, han har garanter lett i klesskapet mitt, sett hva jeg liker, hva jeg bruker.
Marcus har planlagt dette

Selveste Marcus gunnarsen har planlagt å spørre meg, lenge.

------

Hei, beklager utrolig mye for sen oppdatering. Men jeg har ikke tid til å poste så ofte. Så derfor blir det slikt, siden det er sommerferie å jeg nesten ikke er hjemme. Denne delen må ha 7 stemmer å 7 kommentarer for å få en ny del, kom igjen, jeg vet dere klarer det❤️

Tusen takk for 1 k, btw❤️❤️

Just like a badboyWhere stories live. Discover now