I'm just 17

882 58 11
                                    

"Rowan, wakker worden," Sirius trekt aan mijn schouders. Langzaam open ik mijn ogen, Sirius hangt boven me. Als ik om me heen kijk zie ik dat alleen hij er is. Dan barst ik in tranen uit, de tranen rollen over mijn wangen heen.

Sirius knuffelt me, ik voel me meteen veilig. "Wat is er? Je kunt me alles vertellen," zegt hij. "Dit ga je niet leuk vinden," snik ik. Sirius kijkt me nu nog nieuwsgieriger aan. "Je weet dat je altijd bij me terecht kan," zegt hij. Ik slik, dit zo moelijk. Nog steeds stromen de tranen over mijn wangen.

"Sirius..."begin ik, maar de woorden blijven in mijn keel hangen. "Ik...ik ben zwanger," ik kijk Sirius met tegenzin aan. Zijn grijze ogen staan wijd open gesperd. "Van wie?"vraagt hij met trillende stem, maar hij weet het antwoord zelf.

"Sirius," huil ik "dat weet je wel," Sirius kijkt me geschokt aan, maar slaat dan een arm om me heen. "Nu weten we wel dat het een knap kindje word, ik bedoel met ons als ouders kan het onmogelijk lelijk worden," ik lach door mijn tranen heen. Sirius zorgt er altijd voor dat ik alles van de zonnige kant zie, ik weet zeker dat hij een goede vader zou zijn.

"Wil je het kind houden?"vraagt hij dan. Na eventjes denken, knik ik. "Jij?" "Natuurlijk," zegt hij en hij kust me op mijn voorhoofd. "Merlin, we zijn nog maar zeventien," zeg ik met een zucht.

I know, I know. Kort hoofdstuk, maar hij was wel heftig hoor. Ik vond het eigenlijk wel moeilijk schrijven 😂😂. Hopelijk vinden jullie het wat, het idee zat al een tijdje in mijn hoofd en eindelijk mocht ik het schrijven.

New Girl ~Marauders Fanfictie~ ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora