BİLET

235 18 5
                                    

BÖLÜM 9

" benim sana bir şey söylemem gerek" "söyle dinliyorum"
"B-be-ben" "evet sen?" jackson tam lafa giricekken o kız arkadan gelip jacksonın beline sarıldı. Bi an mallastim kaldım sonra "o ellerini ordan çek ve git bir şey konuşuyoruz" kız jacksona dönüp "gitmemiz lazım prova yapıcaktik unuttun mu?" bende jacksona "prova derken ne provası?"
Kız bana dönüp "Jackson sana söylemedi galiba yeni projede jacksonla sevgiliyiz prova yapmamız gerekiyor" o an basımdan aşağı kaynar sular inmiş gibiydi,kıskançlıktan kızın saçını başını yolaşım vardı. "Sen ilk önce şu ellerini bi çek" diyip kızı itekledim. Jackson bana "sonra konusuruz" diyip gittiler, peşlerinden gizlice takip ettim Prova odasına girdiler, prova yapmaya başladılar. Sarmaş dolaş dans ediyorlardı sinirden yerimde duramıyordum. Bi süre onları İzlemeye devam ettim. Kız jacksona dans ederken o kadar sırnasıyoduki yerimde duramıyordum. Dans etmeye devam ederlerken kız dengesini kaybedip yere düşecekken Jackson kızın belinden tutup düşmesin diye kendine doğru çekti, kızla yüz yüze geldiler. Tam içeri girecekken. Kız jackson'ın bi anda dudaklarına yapıştı, jackson'ın geri çekilmesini beklerken geri çekilmemiş kıza Karşılık vermişti. Ağzım açık bi şekilde onları izledim bütün dünyam yıkılmıştı. Koşarak ağlarken bambam önüme çıkıp telaşlı bi şekilde "noldu neden ağlıyorsun" bambami itip koşmaya devam ettim binadan çıkıp taksiye atladım.Jackson artık benim için bitmişti bu çok zorda olsa bitmişti.

Deniz kenarı bulup takisiyi durdumdum. Deniz kenarında biraz oturdum, sonra hızlı bi şekilde yağmur başladı bir Şimşek çarpıyor bir yandan yoğun şekilde yağmur yağıyordu. Bir saat boyunca oturmaya devam ettim o an yağmur bile umrumda değildi, kalbim gerçekten çok açıyordu ilk defa bu kadar kalbimin açıdığı hissetim. Yağmur hala yağıyor sırılsıklam olmuştum. Telefonum çalıyordu bu jacksondı, telefonu tamamen kapatım. Otele gidimezdim jackson oraya gelirdi. Arkadaşımdan yardım isteyip kiralık ev buldum otele gitmeden
Direk kiraladığım eve gittim. Biraz ıssız ve sessiz bir yerdi ama simdilik idare edecektim. Eve gelmiştim kıyafetlerimi kurutmaya çalıştım ama kurumamıştı hala sırılsıklamdım, yere oturup ağlamaya başladım o kız hep gözümün önüne geliyordu. Delirecek gibi oluyordum. Telefonu açtığımda kırk cevapsız arama 20 mesaj hepsi jackson'dandı. Telefonu geri kappatım. Çok üşümüştüm titriyordum..

Ağlayarak uyuya kalmıştım, uyandığımda çok üşümüştü yerimden kıpırdayamıyordum gözlerimi açamıyordum. Gerçekten çok kötü üstümüstüm kıyafetlerim hala ıslaktı, çok kötü titriyordum zorlukla telefonumu alıp açtım hemen marka mesaj attım

Ben - markı sana konum atsam hemen gelebilir misin lütfen?

Mark - tamam konum at.

Konumu atmıştım on beş dakika sonra kapı çalmıştı sanırım mark gelmişti zorlukla kapıyı açmaya gittim kapıyı açtığımda karşımda Jackson vardı zaten gücüm yoktu kapıyı hızlı örtmeye çalıştım ama ayağını koyup kapının örtülmesini engellemişti. Kapıyı ittikten sonra yere düştüm jackson hemen beni kucağına alıp hastaneye götürmüştü. İki gün boyunca hastanede uyumusum, uyandığımda bas ucumda Jackson vardı hala kendime gelmemiştim. Kolumdaki serumu hızlıca çıkartım o anda jackson uyanmıştı "napiyosun!" diye beni geri otuturmustu "burdan gidermisin yüzünü görmek istemiyorum" dediğim de "neden hayır hayır seni bu halde yanlız bırakamam." "sen ne demek istediğimi anladın seni yüzünü görmeye bile dayana mıyorum" diye bağırmıstım. Jackson doktoru çağırıp "lütfen serumu takarmısınız" demişti doktor serumu taktıktan sonra "iyice dinlenmen lazım nerde hastalandın bu kadar?" deyip gitmişti. Jacksona dönüp sert bi şekilde "git artik bi daha karşıma çıkma bende senin karşına çıkmıçam sen benim için bittin!" jacksonın gözleri dolmuştu "bu söylediklerine emin misin" "evet eminim lütfen gider misin" "bi daha senin karşına çıkmazsam mutlu olucak mısın?" "evet bundan eminim" jacksonin gözünden iki damla yaş aktı hemen eliyle gözünü silip " bana söz ver ben yokken mutlu olacaksın?" "bundan eminim artik git"... halbu ki içim hic öyle söylemiyordu bi yanım gitme yanımda kal, bi yanım gitsin diyordu.. jackson kapıdan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Neden bu kadar içim açıyordu hastanede iyice bunalmıştım serumu çıkartıp hazırlanıp Hastaneden çıktım direk otele gidip bavulumu hazırladım. Artik korede durmamım bir anlamı yoktu. Burdan ayrılmak benim için çok zor olsa da bunu yapmak zorundaydım. İki gün sonraya istanbula biletimi almıştım iki gün burda nasıl geçekti bilmiyordum.
Telefonum çalıyordu, arayan mark'tı ilkten açmak istemedim ama sonradan açtım bambam'in yarin doğum günü olduğunu ona sürpriz doğum günü yapacaklarını Söyledi benide çağırmıştı gerçekten çok ısrar etmişti. Ona gelemiceğimi söylemiştim ama çok ısrar edince gelicegimi ama sadece yarım saat duracağımı söyledim. Sabaha kadar jacksoni düşünmekten uyuyamamistim ben ona çok alışmıstım onsuz napardım onsuz nasıl yaşardım. Duşa girip çıktım güzelce makyajımı yapıp giyindim. Jacksona kötü ve sabaha kadar ağlamış gözükmek istemiyordum Ama bu her halimden belliydi.

Otelden çıkıp taksiye atladım. Got7nin evine gelmiştim derin bir nefes alıp kapının zilini caldım. Kapıyı mark açmıştı güler yüzle "hoşgeldin" dedikten sonra sarıldı beraber içeri geçtik bambam daha gelmemisti. Odaya girdiğimizde bütün üyeler oradaydı gözlerim jacksoni arıyordu ama jackson yoktu. Markın kulağına sessizce " jackson nerde" diye sorduğumda "odasında canının sıkın olduğunu söyleyip gelmicegini söyledi" "benim geleceğimi biliyor mu?" diye sordum " hayır geleceğini söylemedim" "senin canın biseye mi sıkkın" " yo ben iyiyim" demiştim gülümseyerek halbu ki her halimden belli oluyordu.

Bambam sonunda gelmişti kapıyı çaldı, hemen ışıkları kapatıp mumları yaktik. İçim çok yandığı için gülmekte zorlanıyordum. Bambam içeri girdi hepimiz güzelce doğum gününü kutladık mark beni kenara çekip "senin canın neye sıkkın hemen anlat" " bir şeyim yok iyiyim" " her halinden belli oluyor anlat bakalım jacksonla kavga mı ettiniz?"
"Jackson diye biri yok artik benim için!" dedikten sonra gözlerimden iki damla yas aktı göz yaşlarımı tutamıyordum lavabonun yeri sordum hızlıca lavaboya gittim kapıyı tam açıcakken kapı açıldı ve karşımda jackson.

BAYADIR YOKTUM YENİ BÖLÜM GELDİ İNSALLAH BEGENMİSSİNİZDİR ❤❤❤❤
YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN
❤❤❤❤

BİLETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin