3.část

2.2K 65 1
                                    

Přijela jsem domů, uklidila nákup a opřela se linku. Povzdechla jsem si , nevím co mám teď dělat...Jak to jako myslel zabal si? co mám teď dělat? Bojím se...

Odrazila jsem se od linky a šla směrem do pokoje. Z podpostele jsem si vytáhla menší cestovku a položila jí na postel. Ze skříně jsem si vytáhla asi čtyři trička a dala je do tašky, nevím na jak dlouho...nevím nic takže...tak!

Zabalila jsem si jen potřebné věci , jako hygienické potřeby, oblečení a elektronické věci tím myslím notebook a nabíječku a sluchátka.

Podívala jsem se na hodiny , bylo třičtvrtě na osm. Ještě jsem si vzpomněla na můj diář který mám v kuchyni, šla jsem teda do kuchyně pro něj. Ještě cestou jsem si napustila do skleničky vodu a napila se. 

Najednou jsem ucítila hadru na obličeji a následně omdlela. 

Justin: 

Šli jsme tam asi o deset minut dřív ale nám to nějak nevadilo. Zayn otevřel dveře které byli odemčené! a vešel dovnitř. Já jsem šel za tou holkou, připravil jsem si hadru na které bylo něco nalitého, já nevím dal mi to Paul. Byla v kuchyni a zrovna pila. Omdlela , vzal jsem jí na rameno a šel s ní do auta. Posadil jsem jí na zadní sedačku a sedl si vedle ní protože vepředu už bylo obsazeno!

"Vzal si jí tu tašku? zeptal se Paul Zayna. "Jo" odpověděl. 

ˇˇˇˇˇˇˇ

Letěli jsme tričkáčem do Kanady a já vedle sebe měl tu holku, myslím že se jmenuje Kelsey, spala a přitom pomalu sjížděla ze sedačky...Když ji zvednu tak se probudí ale když spadne tak se taky probudí. Vysral jsem se na to a neřešil to. 

Najednou jsem uslyšel ráno, otočil jsem se a uviděl ji ležet na zemi , už nespala. Paul se na ni podíval a šel k ní. Zvedl jí ze země a posadil na sedačku , podíval se na mě a někam odešel. 

Zachvilku se vrátil a v ruce držel nějaký prášek s vodou. "Zapij to" řekl jí, udělala tak a podala mu tu sklenici nazpátek. Já jsem se na ně jen tak díval.Nejspíš ji dal nějakej prášek aby rychle usla. Paul si šel zpátky sednout, Kelsey se na mě otočila "Kam letíme?" řekla potichu "Kanada" odpověděl jsem jí otráveně. 

Asi za pět minut usnula  a já pochvilce taky...

Unknown Kde žijí příběhy. Začni objevovat